За Е34 подфорум

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

За Е34 подфорум

Мнение от Slavi_m » 24 Юли 2008, 2:01

http://youtube.com/watch?v=rpm001aBxQQ&feature=related

Започвам да се замислям дали искам и моето да изглежда като това от 2:50 + ..... колко му е!? :mhihi:

Поздрав за всички ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 24 Юли 2008, 10:14

Ммдаааа. И аз искам ама ... :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: За Е34 подфорум

Мнение от cod-cdbp » 24 Юли 2008, 11:16

Slavi_m написа:http://youtube.com/watch?v=rpm001aBxQQ&feature=related

Започвам да се замислям дали искам и моето да изглежда като това от 2:50 + ..... колко му е!? :mhihi:

Поздрав за всички ;)

мотора или долната добавка на бронята?
щото добавката е от Е32 май ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525TDS Touring

Мнение от Dirrty » 24 Юли 2008, 11:49

Браво страхотен клип :D
† Св. Синод
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 24 Юли 2008, 21:49

За матора ли говорите или за белото дето почва от 2:52 ? Ако е за белото съм съгласен щото знаете , тоя цвят е винаги модерен (за справка галерията ми :) ) :mhihi: :mhihi: . За маторя съм напълно съгласен - мечта на всеки е :).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 25 Юли 2008, 1:14

Pavlinius написа:За матора ли говорите или за белото дето почва от 2:52 ? Ако е за белото съм съгласен щото знаете , тоя цвят е винаги модерен (за справка галерията ми :) ) :mhihi: :mhihi: . За маторя съм напълно съгласен - мечта на всеки е :).

Бялото,бялото ;) Иначе за мен мечтания мотор е друг...доста по-скъп (в момента!) от S38 за съжаление бил той и малко по-немощен :confused: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 25 Юли 2008, 18:10

Slavi_m написа:
Pavlinius написа:За матора ли говорите или за белото дето почва от 2:52 ? Ако е за белото съм съгласен щото знаете , тоя цвят е винаги модерен (за справка галерията ми :) ) :mhihi: :mhihi: . За маторя съм напълно съгласен - мечта на всеки е :).

Бялото,бялото ;) Иначе за мен мечтания мотор е друг...доста по-скъп (в момента!) от S38 за съжаление бил той и малко по-немощен :confused: :mhihi:

Кой е този мотор ? S38B36 е любимия матор на БМВ за екстремен тунинг ! Гледай V.S. Motors колите пък и други хора са постигали много високи мощности с този двигател.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 26 Юли 2008, 2:52

Pavlinius написа:Кой е този мотор ? S38B36 е любимия матор на БМВ за екстремен тунинг ! Гледай V.S. Motors колите пък и други хора са постигали много високи мощности с този двигател.

Знам мн.добре,но не целя такъв силов тунинг :) По-скоро си представям някой от новите 3.0/250 и там колкото са кс.И да е на реални 50 хил.км. примерно :mhihi: а не на 500хил. при това връщани ;) Друго не ми трябва

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Юли 2008, 11:48

В тази връзка на Drift Day 2 на писта Дракон миналия уикенд момчето с Е34 М5-цата с този мотор какво показа мамооооо :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Ей мама му стара ,това е колата :!: Когато след дълъг слайд колата тръгнеше да прекантарва ,момчето връщаше газта и явно натискаше съединителя , в следващия момент вече и скороста и оборотите бяха ниско и само пускаше съединителя и обратно газта и от никакви обороти тоя мотор на втора се преборваше със сцеплението и пак у-у-у-у-у-у-м у-у-у-у--у-м у-у-у-у-у-у-м колата настрани с пушещи гуми ААААААУУУУ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ :twisted: :twisted: :twisted: :bowdown: :bowdown: народа ревеше яката работа ,ще се побъркам като се сетя :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ей сега излизам да подам на комбито :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 31 Юли 2008, 11:20

здрасти пичове! Имам един въпрос тая броня на 2.52 мин. правена ли е? или е оригинална... ако е къде мога си я поръчам и някой знае ли цена :D че правя една Е 34 всичко ново и оригинално и ми трябват съвети:)
например вчера и сложих стопове, мигачи и други работи нови, ориг. и все по як става моя любимец! То аз се ожених за нея тай че давайте идеи:) мислех да вземам едно М5 да го правя, но тая кола съм я направил почти до 95% и няма смисъл да почвам наново...

предварително благодаря

Назад към E34