За Е34 подфорум
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
За Е34 подфорум
http://youtube.com/watch?v=rpm001aBxQQ&feature=related
Започвам да се замислям дали искам и моето да изглежда като това от 2:50 + ..... колко му е!?
Поздрав за всички
Започвам да се замислям дали искам и моето да изглежда като това от 2:50 + ..... колко му е!?

Поздрав за всички

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: За Е34 подфорум
Slavi_m написа:http://youtube.com/watch?v=rpm001aBxQQ&feature=related
Започвам да се замислям дали искам и моето да изглежда като това от 2:50 + ..... колко му е!?![]()
Поздрав за всички
мотора или долната добавка на бронята?
щото добавката е от Е32 май ?

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
Pavlinius написа:За матора ли говорите или за белото дето почва от 2:52 ? Ако е за белото съм съгласен щото знаете , тоя цвят е винаги модерен (за справка галерията ми)
![]()
. За маторя съм напълно съгласен - мечта на всеки е
.
Бялото,бялото

Slavi_m написа:Pavlinius написа:За матора ли говорите или за белото дето почва от 2:52 ? Ако е за белото съм съгласен щото знаете , тоя цвят е винаги модерен (за справка галерията ми)
![]()
. За маторя съм напълно съгласен - мечта на всеки е
.
Бялото,бялотоИначе за мен мечтания мотор е друг...доста по-скъп (в момента!) от S38 за съжаление бил той и малко по-немощен
![]()
Кой е този мотор ? S38B36 е любимия матор на БМВ за екстремен тунинг ! Гледай V.S. Motors колите пък и други хора са постигали много високи мощности с този двигател.
Pavlinius написа:Кой е този мотор ? S38B36 е любимия матор на БМВ за екстремен тунинг ! Гледай V.S. Motors колите пък и други хора са постигали много високи мощности с този двигател.
Знам мн.добре,но не целя такъв силов тунинг

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
В тази връзка на Drift Day 2 на писта Дракон миналия уикенд момчето с Е34 М5-цата с този мотор какво показа мамооооо
Ей мама му стара ,това е колата
Когато след дълъг слайд колата тръгнеше да прекантарва ,момчето връщаше газта и явно натискаше съединителя , в следващия момент вече и скороста и оборотите бяха ниско и само пускаше съединителя и обратно газта и от никакви обороти тоя мотор на втора се преборваше със сцеплението и пак у-у-у-у-у-у-м у-у-у-у--у-м у-у-у-у-у-у-м колата настрани с пушещи гуми ААААААУУУУ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ
народа ревеше яката работа ,ще се побъркам като се сетя
Ей сега излизам да подам на комбито
Георги Пенчев

Ей сега излизам да подам на комбито

Георги Пенчев
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
здрасти пичове! Имам един въпрос тая броня на 2.52 мин. правена ли е? или е оригинална... ако е къде мога си я поръчам и някой знае ли цена
че правя една Е 34 всичко ново и оригинално и ми трябват съвети:)
например вчера и сложих стопове, мигачи и други работи нови, ориг. и все по як става моя любимец! То аз се ожених за нея тай че давайте идеи:) мислех да вземам едно М5 да го правя, но тая кола съм я направил почти до 95% и няма смисъл да почвам наново...
предварително благодаря

например вчера и сложих стопове, мигачи и други работи нови, ориг. и все по як става моя любимец! То аз се ожених за нея тай че давайте идеи:) мислех да вземам едно М5 да го правя, но тая кола съм я направил почти до 95% и няма смисъл да почвам наново...
предварително благодаря
10 мнения
• Страница 1 от 1