Покупка на затъмнени стопове за Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар

Покупка на затъмнени стопове за Е39

Мнение от arnold » 11 Юли 2008, 22:42

Пускам тази тема тук защото се отнася само за определеният модел.Ако някой е решил да си смени стоповете с този модел http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= е поста ти!![/color]
Последна промяна arnold на 14 Юли 2008, 23:46, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 12 Юли 2008, 0:26

Е добре а KIM не иска ли да му ги върнеш тъй като не пасват. Все пак стоповете ги продава за Е39 - следователно не трябва просто на кутията да пише Е39 а и да стават за Е39. И ако не иска да ти върне парите опиши случката в темата "случай на некоректност" . Благодаря все пак че ни уведоми :!:
Доста кончета в един обор.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 12 Юли 2008, 1:46

принципно ако стоповете са за фейслифта е нормално да не пасват дупките ;) Обаче след направата на новите дупки трябва стоповете да са като у дома си ;)

интересно ми е продавача какво ще каже по въпроса :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Re: Важно

Мнение от map13 » 12 Юли 2008, 10:24

arnold написа:Късмет на KIM --да се купи свещ

Грубичко е това ти изказване !! Ти пита ли го що така и направи ли опит да му ги върнеш....при пололжение че не ти вършат никаква работа !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 12 Юли 2008, 11:16

До колкото знам, дори и оригинални Hella да си вземеш за фейс лифт, ще ти трябва тенекеджия за да ги постави.Същото е и с буксите отзад, трябват преходници.За фарове Hella-фейс лифт трябват преходници, когато се слагат на кола 97-00г.Аз вече минах по този път с фаровете, а преходниците изглеждат така:
Изображение

Това за уплътненията вече е друг въпрос, но пък какво може да очакваш от стопове, които са на половин цена от оригиналните.
Винаги съм казва, че като си купиш ментак, после оригинала ти излиза солен ;)

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Re: Важно

Мнение от KIM » 13 Юли 2008, 23:32

arnold написа:Пускам тази тема тук защото се отнася само за определеният модел.Ако някой е решил да си смени стоповете с този модел http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= е време да си охлади страстите защото като пристигнат ще бъде крайно разочарован. Ще питате защо.
1:Буксите изобщо не са същите
2:Изработката е 99-то качество/ на снимката не изглеждат така де/
3:Не пасват и най малко на модела---все едно че са за друга кола.
4: разстоянието м/у болчетата с които се захващат към купето също не отговаря-----трябва да се дупчат нови дупки.
5:Случайно някой ако се опита да си ги сложи да знае че ще се пълнят с вода тъй като уплътнението е да всичко друго но не и за този стоп.
И тъй като изгорях вече с 250лв+15лв Еконт / халал да му са на продавача KIM/ реших да ВИ предупредя и ВАС
Най големият куриоз е че -----/ Викам си ---Е добре -наигра се вече :mhihi: поне крушки ще си имам /за 250лв :mhihi: обаче кво ??????? Ми не стават . Самите им пъпчичи са разположени така че да не стават на другите фасунги.
Най лесно ми беше да ги пусна в :Продава : за 100-150лв все щеше да клъвне някой ама мисля че като се продава нещо трябва и малко колегиалност.
Късмет на KIM --да се купи свещ
Между другото ги ПОДАРЯВАМ а не ПРОДАВАМ- само незнам на каква кола ще станат :mhihi:

САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ НАХАЛИТЕТ СИ ТИ?
Абе човек,ти един път обади ли ми се да ми кажеш че не ти стават стоповете?Нали изрично ти казвам че са за след фейса?продал съм 7комплекта такива стопове и досега никой не се е оплакал така,стоповете са си като на снимката,който иска може да дойде да ги види,а пък на трима съм продал такива стопове на място с проба,какви сатия измишльотини?
НАЛИ ИЗРИЧНО НАРЕДИХ В ЕКОНТ ДА БЪДАТ ОТВОРЕНИ ПРЕДИ ДА СЕ ВЗЕМАТ??? :evil:
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 14 Юли 2008, 10:40

следя темата и незнам какво да очаквам от нея ...

Колегата с купените стопове: мисля, че имаш вина при поръчката, защото не си преценил за кой модел ти трябват. Лошото не е това, че не си знаел, а че не си попитал!

Колегата продавач се надявам да е благосклонен да ти вземе стоповете обратно (ако са в ориг. си състояние, разбира се) и/или да ти прати подходящите стопове за твоя модел.

За разноските по доставката ще се разберета - и двамата говорите български!

Аватар

Мнение от arnold » 14 Юли 2008, 23:44

ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА КОЛЕГАТА/ KIM /
:uups: :uups: :uups: :uups:

Аватар
Кара: 525dА-2003

Re: Покупка на затъмнени стопове за Е39

Мнение от mashina » 15 Юли 2008, 0:07

Виждам че горе-долу се разбрахте.Аз съм един от куповачите на стоповете и само да уточня че стоповете пасват екстра,само видях зор докато си намеря червени крушки за стопа и за мъглата,щото иначе с белите крушки светеше бяло.Представете си вечер,пуснал си фаровете за мъгла,натиснал си спирачка и включваш на задна,само габарита свети червено и другото бяло.Ама намерих де
П.С.Колега КИМ,чакам да дадеш сигнал за мигачите за калниците,да пасват на стоповете.Мерси

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 23 Юли 2008, 10:30

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!С такива стопове ще ви зарина за по 370лв.,има и по-добри за същата пара...

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 23 Юли 2008, 12:07

370лв . ли ??? Дай да ти ги продавам по 290лв , искаш ли ?
КIM май ги продаваше за 250лв. Така че добър надник ще си вадиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 23 Юли 2008, 12:48

Имам същите по 200 ако на някой му е зор ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 23 Юли 2008, 19:46

Giorceto написа:Имам същите по 200 ако на някой му е зор ;)
Има и за 130лв,ако искаш!!!Като кликнеш на линка в началото на темата и там пише-500лв комплекта...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 23 Юли 2008, 23:37

Дай ги тия за 130 до БГ ....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 24 Юли 2008, 0:51

Giorceto написа:Дай ги тия за 130 до БГ ....
За услуга ли ме молиш...

Назад към E39