Покупка на затъмнени стопове за Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Покупка на затъмнени стопове за Е39
Пускам тази тема тук защото се отнася само за определеният модел.Ако някой е решил да си смени стоповете с този модел http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= е поста ти!![/color]
Последна промяна arnold на 14 Юли 2008, 23:46, променена общо 1 път
Е добре а KIM не иска ли да му ги върнеш тъй като не пасват. Все пак стоповете ги продава за Е39 - следователно не трябва просто на кутията да пише Е39 а и да стават за Е39. И ако не иска да ти върне парите опиши случката в темата "случай на некоректност" . Благодаря все пак че ни уведоми 

Доста кончета в един обор.

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
принципно ако стоповете са за фейслифта е нормално да не пасват дупките
Обаче след направата на новите дупки трябва стоповете да са като у дома си
интересно ми е продавача какво ще каже по въпроса

интересно ми е продавача какво ще каже по въпроса

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Re: Важно
arnold написа:Късмет на KIM --да се купи свещ
Грубичко е това ти изказване !! Ти пита ли го що така и направи ли опит да му ги върнеш....при пололжение че не ти вършат никаква работа !!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
До колкото знам, дори и оригинални Hella да си вземеш за фейс лифт, ще ти трябва тенекеджия за да ги постави.Същото е и с буксите отзад, трябват преходници.За фарове Hella-фейс лифт трябват преходници, когато се слагат на кола 97-00г.Аз вече минах по този път с фаровете, а преходниците изглеждат така:
Това за уплътненията вече е друг въпрос, но пък какво може да очакваш от стопове, които са на половин цена от оригиналните.
Винаги съм казва, че като си купиш ментак, после оригинала ти излиза солен

Това за уплътненията вече е друг въпрос, но пък какво може да очакваш от стопове, които са на половин цена от оригиналните.
Винаги съм казва, че като си купиш ментак, после оригинала ти излиза солен

Re: Важно
arnold написа:Пускам тази тема тук защото се отнася само за определеният модел.Ако някой е решил да си смени стоповете с този модел http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= е време да си охлади страстите защото като пристигнат ще бъде крайно разочарован. Ще питате защо.
1:Буксите изобщо не са същите
2:Изработката е 99-то качество/ на снимката не изглеждат така де/
3:Не пасват и най малко на модела---все едно че са за друга кола.
4: разстоянието м/у болчетата с които се захващат към купето също не отговаря-----трябва да се дупчат нови дупки.
5:Случайно някой ако се опита да си ги сложи да знае че ще се пълнят с вода тъй като уплътнението е да всичко друго но не и за този стоп.
И тъй като изгорях вече с 250лв+15лв Еконт / халал да му са на продавача KIM/ реших да ВИ предупредя и ВАС
Най големият куриоз е че -----/ Викам си ---Е добре -наигра се вечепоне крушки ще си имам /за 250лв
обаче кво ??????? Ми не стават . Самите им пъпчичи са разположени така че да не стават на другите фасунги.
Най лесно ми беше да ги пусна в :Продава : за 100-150лв все щеше да клъвне някой ама мисля че като се продава нещо трябва и малко колегиалност.
Късмет на KIM --да се купи свещ
Между другото ги ПОДАРЯВАМ а не ПРОДАВАМ- само незнам на каква кола ще станат
САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ НАХАЛИТЕТ СИ ТИ?
Абе човек,ти един път обади ли ми се да ми кажеш че не ти стават стоповете?Нали изрично ти казвам че са за след фейса?продал съм 7комплекта такива стопове и досега никой не се е оплакал така,стоповете са си като на снимката,който иска може да дойде да ги види,а пък на трима съм продал такива стопове на място с проба,какви сатия измишльотини?
НАЛИ ИЗРИЧНО НАРЕДИХ В ЕКОНТ ДА БЪДАТ ОТВОРЕНИ ПРЕДИ ДА СЕ ВЗЕМАТ???

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
следя темата и незнам какво да очаквам от нея ...
Колегата с купените стопове: мисля, че имаш вина при поръчката, защото не си преценил за кой модел ти трябват. Лошото не е това, че не си знаел, а че не си попитал!
Колегата продавач се надявам да е благосклонен да ти вземе стоповете обратно (ако са в ориг. си състояние, разбира се) и/или да ти прати подходящите стопове за твоя модел.
За разноските по доставката ще се разберета - и двамата говорите български!
Колегата с купените стопове: мисля, че имаш вина при поръчката, защото не си преценил за кой модел ти трябват. Лошото не е това, че не си знаел, а че не си попитал!
Колегата продавач се надявам да е благосклонен да ти вземе стоповете обратно (ако са в ориг. си състояние, разбира се) и/или да ти прати подходящите стопове за твоя модел.
За разноските по доставката ще се разберета - и двамата говорите български!
Re: Покупка на затъмнени стопове за Е39
Виждам че горе-долу се разбрахте.Аз съм един от куповачите на стоповете и само да уточня че стоповете пасват екстра,само видях зор докато си намеря червени крушки за стопа и за мъглата,щото иначе с белите крушки светеше бяло.Представете си вечер,пуснал си фаровете за мъгла,натиснал си спирачка и включваш на задна,само габарита свети червено и другото бяло.Ама намерих де
П.С.Колега КИМ,чакам да дадеш сигнал за мигачите за калниците,да пасват на стоповете.Мерси
П.С.Колега КИМ,чакам да дадеш сигнал за мигачите за калниците,да пасват на стоповете.Мерси
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Имам същите по 200 ако на някой му е зор 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Дай ги тия за 130 до БГ ....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
15 мнения
• Страница 1 от 1