carsoft 6.5 интерфеис проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
carsoft 6.5 интерфеис проблем
аиде помогнете никои ли няма интерфеис за бмв 20 пина- не мога да го подкарам казва ми 4е няма връзка с колата или с компа
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %26otn%3D4
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %26otn%3D4
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Сигурно не си го инсталирал като хората-крак мрак и т.н.Дръпни си от торентите софтуера има го фрии и пробвай пак.Измери кабелите да не е прекъснат някой 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
Ок, щом има интерес, ами не знам от къде да започна за това от началото: по български ме досвидя да дам 100лв за диагностика (толкова ми поискаха тук)
и реших да ги похарча за интерфеис купих си Carsoft интерфеис 6.5 версия с OBDII 16 пин конектор и 20 пин BMW конектор и започнаха мъките. На 3 компютъра
инсталирах софтуера и все едно и също казва че няма връзка с компа или колата или направо крашва програмата аз съответно се отрепах да ровя всички форуми,
но нищо така 2 месеца докато преди 5 дена намерих (не съм го измислил аз)как да стане проблема е изцяло софтуерен !!! и цитирам (няма да се старая с превода)
Процедура за инсталация само за "Windows XP" както следва:
ако някога сте инсталирали каква да е версия на карсофт преди
1. Деинсталирайте я от add & remove programs
2. Използвайте ехплор функцията да изтриете всички карсофт папки
3. Изпозвайте сърч функцията да намерите и изтриете всички карсофт папки
4. Претърсете харддраива си за папка с име см70 или см75а и изпозваите експлоар да видите садържанието и ако съдържа карсофт фаилове като аirbag.1dtx-изтриите цялата папка
5. Рестартирайте компютъра си и създайте нова restore point
6. Иди в систем тоолс - диск клиин ъп избери more options tab и под sistem restore избери да изтриеш всичко освен most recent restore point и пусни disk cleanup utility
7. Иди в properties на харда си от там в tools от там check&repair и сканирай избери и двете и натисни старт компютара ще каже че след рестарт може да изпълни задачата рестартирай го, може да отнеме 2-3 часа.
8. Временно изключи антиврусните си пограми и инсталираи карсофт чрез сетъпа му
9. Инсталирай sp1 сървис пак 1, който ще тъси и ще се инсталира
10. Копирай всички крак фаилове + инструкциите в папка BMW в новосъздадената папка на програмата карсофт
11. Изпозвай експлоар, за да прегледаш фаиловете в папка BMW в новоинсталирната програма там ще намериш 2 фаила carsoft и carsoftbmw65 изтрии carsoft и применуваи carsoftbmw65 в carsoft
12. Изтрий всички филове от кошчето и не збравяй да спираш антивирусните и антиспаиуарните си програми, когато използваш карсофт!
13. Мамата ми се разгони от писане
Ето и линка:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=952429
от тука се сваля програмата:
http://www.btmon.com/Applications/Windo ... rrent.html
След като изпълних всичко, всичко работи от кодиране на аирбаци до синхронизации , триене на грешки и лайв дата.
и реших да ги похарча за интерфеис купих си Carsoft интерфеис 6.5 версия с OBDII 16 пин конектор и 20 пин BMW конектор и започнаха мъките. На 3 компютъра
инсталирах софтуера и все едно и също казва че няма връзка с компа или колата или направо крашва програмата аз съответно се отрепах да ровя всички форуми,
но нищо така 2 месеца докато преди 5 дена намерих (не съм го измислил аз)как да стане проблема е изцяло софтуерен !!! и цитирам (няма да се старая с превода)
Процедура за инсталация само за "Windows XP" както следва:
ако някога сте инсталирали каква да е версия на карсофт преди
1. Деинсталирайте я от add & remove programs
2. Използвайте ехплор функцията да изтриете всички карсофт папки
3. Изпозвайте сърч функцията да намерите и изтриете всички карсофт папки
4. Претърсете харддраива си за папка с име см70 или см75а и изпозваите експлоар да видите садържанието и ако съдържа карсофт фаилове като аirbag.1dtx-изтриите цялата папка
5. Рестартирайте компютъра си и създайте нова restore point
6. Иди в систем тоолс - диск клиин ъп избери more options tab и под sistem restore избери да изтриеш всичко освен most recent restore point и пусни disk cleanup utility
7. Иди в properties на харда си от там в tools от там check&repair и сканирай избери и двете и натисни старт компютара ще каже че след рестарт може да изпълни задачата рестартирай го, може да отнеме 2-3 часа.
8. Временно изключи антиврусните си пограми и инсталираи карсофт чрез сетъпа му
9. Инсталирай sp1 сървис пак 1, който ще тъси и ще се инсталира
10. Копирай всички крак фаилове + инструкциите в папка BMW в новосъздадената папка на програмата карсофт
11. Изпозвай експлоар, за да прегледаш фаиловете в папка BMW в новоинсталирната програма там ще намериш 2 фаила carsoft и carsoftbmw65 изтрии carsoft и применуваи carsoftbmw65 в carsoft
12. Изтрий всички филове от кошчето и не збравяй да спираш антивирусните и антиспаиуарните си програми, когато използваш карсофт!
13. Мамата ми се разгони от писане
Ето и линка:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=952429
от тука се сваля програмата:
http://www.btmon.com/Applications/Windo ... rrent.html
След като изпълних всичко, всичко работи от кодиране на аирбаци до синхронизации , триене на грешки и лайв дата.
7 мнения
• Страница 1 от 1