Otnosno prishelcite...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 16 Яну 2003, 11:14

Abe ei OOPPSS - mishok, ti pyk koi beshe da kazwash koi da pishe tuk i koi ne che neshto nemoga da se setia?!?!
Az wlizam w cluba na BMW oshte ot clubs.dir.bg, posle se regnah tuk i na sreshti sme se sybirali zaedno i t.n. DOBRE CHE TI SE REGNA TUKA PREDI EDNA SEDMICA I RESHI DA IZKAJESH MNENIE KOI DA PISHE I KOI NE!!!
IA SI SEDI MIREN ...цензура...Y I WLEZNI MALKO W CHAS PYK POSLE KAZWAI KOI KWO DA PRAWI A?! :nono: :nono: :nono:

DA ETO KAZWAM TI ZA MEN AUDI E PO-HUBAWA KOLA OT BMW PO PROSTATA PRICHINA CHE POWECHE MI HARESWA NA MEN, SLEDWASHTATA KOLA PAK SHTE MI E AUDI I PO-SLEDWASHTATA SYSHTO, PO M/U DRUGOTO MOJE I NQKOE PORSCHE DA POKARAM, PYK TI KWO MISLISH MI DREME NA ...цензура..!!! A KAJI MI NESHTO KATO TOWA SA MI PREDPOCHITANIATA!!!

edited by Turturelo: Мъчим се да успокоим тона, а не да се храним един друг! Събрали сме се да си обсъждаме BMW, не да се псуване като каруцари...!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WOLFCUD » 16 Яну 2003, 11:17

СВОБОДА НА СЛОВОТО БЕ ХОРА
Ако всички други превозни средства бяха боклуци нямаше да се купуват от което следва че след време няма и да се произвеждат. Щяха да се правят само коли с марката :bowdown: БМВ :bowdown: от различен клас.
Последна промяна WOLFCUD на 16 Яну 2003, 11:21, променена общо 1 път
Lud umora nemaaaa.

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 16 Яну 2003, 11:18

Eiiiiiiiiiiii kakuv si pisimist - ave moje da ti izleze kusmeta i na BMW da se ka4i6 :yes:
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ATM racing team » 16 Яну 2003, 18:46

Ей OPPSSS или както си се кръстил.....не си прав....тук независимо кой каква марка кола кара или харесва, всички чешаме 1 краста.А това ,че някой има възможност /независимо х какъв начин/ да си тури дупето в хубава кола не дава право на дискриминация.Аз например никога съм нямал , а и може би няма да имам БМВ, освен някое старо примерно модел 3.0 CS .А ти знаеш ли какво е това?Затова Ви педлагам на всички, вместо да се джафкате да си бъдете полезни.Пример: чета ,че някой пита какви спортни пружини да си сложи? но никой не му каза, че с прежините вървят и амортисьори и спец. втулки на носачите....и разпъващ ролбар м/у т.н. бомбета на кошаи и т.н. и т.н....Ето това ми е мисълта....да сме си от помощ и със знания и лафа ще върви. OOPPSS нямам лош умисъл, дано ме разбереш правилно!!!!!!!!!!!!! :))))

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Яну 2003, 18:56

ATM racing team написа:Ей OPPSSS или както си се кръстил.....не си прав....тук независимо кой каква марка кола кара или харесва, всички чешаме 1 краста.А това ,че някой има възможност /независимо х какъв начин/ да си тури дупето в хубава кола не дава право на дискриминация.Аз например никога съм нямал , а и може би няма да имам БМВ, освен някое старо примерно модел 3.0 CS .А ти знаеш ли какво е това?Затова Ви педлагам на всички, вместо да се джафкате да си бъдете полезни.Пример: чета ,че някой пита какви спортни пружини да си сложи? но никой не му каза, че с прежините вървят и амортисьори и спец. втулки на носачите....и разпъващ ролбар м/у т.н. бомбета на кошаи и т.н. и т.н....Ето това ми е мисълта....да сме си от помощ и със знания и лафа ще върви. OOPPSS нямам лош умисъл, дано ме разбереш правилно!!!!!!!!!!!!! :))))

Точно така! :wink:

Аватар

Мнение от DA WOLF » 16 Яну 2003, 19:39

do tea sporove se stiga shtoto niakoi ot nas sa dosta izbuhlivi ( v sluchaia OOPPSS) i ne davat i duma da stava za druga kola osven BWM. I az biah taka predi 2-3godini v dir-a, i Andro , (za megoff daje ne iskam i da se seshtam) xaxaxa toi samo shto ne si organizirashe boi sas Audi I Opel maniaci.... ama otminaha tea vremena... Veche izobshto ne mi pravi vpechatlenie ako niakoi pishe protiv BMW ili iztakva drugi koli osven BMW... -> prosto go ignoriram i dori ne mu cheta postinga....
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 16 Яну 2003, 22:26

TEMATA E INTERESNA.
PRODALJAWAITE MOJE I NQKOI DA POSTRADA.
MNOGO MI E LUBOPITNO,KAKWO 6TE6E DA STANE AKO NA SABORA W PLOWDIW KAKTO SI STOQHME NA ONAQ MNOGOAGALNA MASA, BE WRAHLETQL GOSPODINA S AUDITO(ZABRAWIH GO KOI BE6E), I BE IZRECITIRAL SA6TIQ TOZI POSTING, KOITO NENUJNO ZA6TO E IZTRQSKAL MALKO PO OTGORE.
NE WI LI E LUBOPITNO KAK 6TE6E DA IZLEZE OT TAM?
NE!
ZA6TOTO WSI4KI ZNAEM OTGOWORA :oops:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 16 Яну 2003, 22:44

Е, ти пък сега....
Да не сме побойници. Няма да бием никого. Парадокса ще потвърди.
Е, ако ни обижда... това вече си е негов проблем как ще се прибере и как после ще се движи по пътищата :-)

Манекенът
Аватар

Мнение от Kazaka » 16 Яну 2003, 22:50

hei hora kwo stawa s was be.karaite q po spokoino koi koe 6te se widi na sabora ako doidete sled tolkowa prikaski.az ne sam protiw horata s drugi aftomobili oswen BMW no da ne se praskat tolkowa. elate na sledwa6tiq sabor i tam pokagete kakwo mogat wa6ite koli. megdu drugoto drugiqt mi lubim avtomobil e lancia delta integrale.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 16 Яну 2003, 23:56

da be da OOPPSS vsichki sme fenove na BMW, spoko, obidite sa nenujni, az predlagam za njakoi silno pro drugi marki postingi ANdro ili moderatorite da slagat neshto kato margaritki na avtora :-))) i nakraja na godinata shte izlchim sabralija naj mnogo margaritki :-))) nagradata she e kragche s megoff shark ili fxmaker, ako sa saglasni razbira se, :-))... savsem seriozno ;-))

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 17 Яну 2003, 0:27

B U L L I, ei shushumiga, ti pa ne me plashi che si smeshen! Mnogo mrazim nqkoi da mi obqsnqwa po princip ako neshto bilo stanelo kak shtel da me bie. Ti bate si ot tiq babiti tip Internet myj "ela w neta da ti schupa nosa". Mi kato si tolkowa meraklia kato doidesh w Sofia nameri mi telefona i ela da se probwash, ako iskash mi prati lichno syobshtenie da ti go dam lichno. Nema problemi, da az sym myj shte doida da te widim shto za babait si! Kakwo shtelo da stane, mi aide az 100% shte sym na sledwashtata BMW sreshta, ela da widim kwo she stane, nqmalo da obqsnqwa, q maistora na kratkia razkaz da kaje kwo shtelo da stane che neshto mi e symnitelno da si Sheherezada i neinite 1001 nosht.
"PRODALJAWAITE MOJE I NQKOI DA POSTRADA" - MUHLIO ARE DA POSTRADAM AMA NE MI OBQSNQWAI CHE SHTE STANE NQKOGA CHE NAPRAWO KATO WLQZOH TWOIA POSTING MI SKYSA NERWITE!!!

Turturelo, za putki, kurowe i gyzowe si goworim wseki den kato se widim s nqkoi i prepsuwame neshto drugo, ima li smisal da mi prawish "cenzura" karame si koli hodime si na maistori na 90% ot tqh wsqko 5-to izrechenie mi e psuwnq, pich ne trqbwa da go wzimash prisyrce towa ne sa nowinite na BNT?!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар

Мнение от DA WOLF » 17 Яну 2003, 1:26

a taka a taka boi!! samo taka zatva sa forumite ia! nie sha doidem da zalagame a?
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 17 Яну 2003, 2:06

Nasti написа:Turturelo, za putki, kurowe i gyzowe si goworim wseki den kato se widim s nqkoi i prepsuwame neshto drugo, ima li smisal da mi prawish "cenzura" karame si koli hodime si na maistori na 90% ot tqh wsqko 5-to izrechenie mi e psuwnq, pich ne trqbwa da go wzimash prisyrce towa ne sa nowinite na BNT?!

Приказвахме си по въпроса преди да прочета постинга, но мисля че се разбрахме :wink: Ако имаш желание да се доближаваш до речника на някой майстор - аз нямам! Мисля, че и останалите нямат ..

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 17 Яну 2003, 2:43

Така си е - трябва да се изразяваме по възпитано. Каруцарския диалект го оставете на каруцарите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от OOPPSS » 17 Яну 2003, 12:58

Nasti написа:Abe ei OOPPSS - mishok, ti pyk koi beshe da kazwash koi da pishe tuk i koi ne che neshto nemoga da se setia?!?!
Az wlizam w cluba na BMW oshte ot clubs.dir.bg, posle se regnah tuk i na sreshti sme se sybirali zaedno i t.n. DOBRE CHE TI SE REGNA TUKA PREDI EDNA SEDMICA I RESHI DA IZKAJESH MNENIE KOI DA PISHE I KOI NE!!!
IA SI SEDI MIREN ...цензура...Y I WLEZNI MALKO W CHAS PYK POSLE KAZWAI KOI KWO DA PRAWI A?! :nono: :nono: :nono:

DA ETO KAZWAM TI ZA MEN AUDI E PO-HUBAWA KOLA OT BMW PO PROSTATA PRICHINA CHE POWECHE MI HARESWA NA MEN, SLEDWASHTATA KOLA PAK SHTE MI E AUDI I PO-SLEDWASHTATA SYSHTO, PO M/U DRUGOTO MOJE I NQKOE PORSCHE DA POKARAM, PYK TI KWO MISLISH MI DREME NA ...цензура..!!! A KAJI MI NESHTO KATO TOWA SA MI PREDPOCHITANIATA!!!

edited by Turturelo: Мъчим се да успокоим тона, а не да се храним един друг! Събрали сме се да си обсъждаме BMW, не да се псуване като каруцари...!

OK Nasti, karai si LUPOKA, ako ne znaesh tova znaci nedomateno iayce
i ne ni zanimavai s tvoite audita. Az karah edno ot parvite 100 '92 v bulgaria
taka che ne mi govori. A tam kamilsko EDITION li e ti si znaesh.

Taka che se pouspokoi i si muti iaycata kakto sa ti napisali.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум