Фреон има?,компресор влючва,а не изстудява-що е то? РЕШЕН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
bmwmania написа:Хах, е ти представяш ли си верно да е на 1 червена примерноspacepl написа:горе между средните духалки имаш едно колелце - врътни го да показва три сини точки![]()
Сори за ОФФ-а Най-добре да се провери от човек, който си ги разбира тея неща
ееее вие верно прекалихте

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Не знам дали ще ти от полза, но като ходих да ми видят фреона на новата кола, първо ми казаха че имам фреон, а компресора е прецакан. После се оказа, че радиатора е задръстен и системата и изхвърлила фреона, но държи налягане.
Малко ми поизмиха радиатора и сега е ок, но ще направя една профилактика на радиаторите.
По принцип тези неща би трябвало да ти ги кажат като отидеш в сервиз за климатици, аз ходих на сребърна в двора на стройкомплект или нещо такова - пише ремонт радиатори.
Малко ми поизмиха радиатора и сега е ок, но ще направя една профилактика на радиаторите.
По принцип тези неща би трябвало да ти ги кажат като отидеш в сервиз за климатици, аз ходих на сребърна в двора на стройкомплект или нещо такова - пише ремонт радиатори.
- markovsky
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 2003
колега аз патих доста с моя климатик и при мен се оказа че има фреон компресора включва чува се съединитела като чатне, но вътре самия компресор е запекъл, защото е лопатков а не бутален и тия лопатки неможе да ги изхвърли и затова работи климатика но само на лампи
и съединитела на компресора само върти но без файда, затова моя съвет е да отидеш при някой който се занимава с климатици и да ти закачи манометрите на ниското и високото налягане и като включиш климатика трябва ниското да падне на 1.5 до максимум 3.0 бара а високото трябва да отиде над 22-23 бара. Относно за перката, тя има датчик и включва на определено налягане на кондензатора (радиатора на климатика който е отвън) ако не ти помпи компресора няма как да го вдигне това налягане. успех

If you want to fuck the sky, teach your dick to fly!!!
- shnitzera
- ентусиаст
-
колеги мерси за компетентните мнения днес бях при пича на Черни връх и Сребърна , нямаше фреон в системата цялата манипулаия източване на системата (тя беше празна де )
вакумиране ,проверка и пълнене на 1200 гр. газ 120 лв и вътре Аляска -февруари месец 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
shnitzera написа:колеги мерси за компетентните мнения днес бях при пича на Черни връх и Сребърна , нямаше фреон в системата цялата манипулаия източване на системата (тя беше празна де )вакумиране ,проверка и пълнене на 1200 гр. газ 120 лв и вътре Аляска -февруари месец
Все пак провери ли с уред дали няма утечки от някъде...че след няколко дни пак ще ти замине...
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
Колеги, като я държат на вакуум не я ли проверяват точно за течове? Като я пълниха последния път ми казаха - здрава е.
След което изкара точно 3 седмици с новия фреон и съм пак в изходно положение.
Утре ще отида да измием радиаторите и после пак да ми пълнят фреон, да видим какво ще стане.
След което изкара точно 3 седмици с новия фреон и съм пак в изходно положение.
Утре ще отида да измием радиаторите и после пак да ми пълнят фреон, да видим какво ще стане.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
Оказа се, че не ми тръгва перката на климатика.
Сега търся електротехник да ми измери дали работи датчика или ще ходя в дарукар на диагностика.
Сега търся електротехник да ми измери дали работи датчика или ще ходя в дарукар на диагностика.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
shnitzera написа:колеги мерси за компетентните мнения днес бях при пича на Черни връх и Сребърна , нямаше фреон в системата цялата манипулаия източване на системата (тя беше празна де )вакумиране ,проверка и пълнене на 1200 гр. газ 120 лв и вътре Аляска -февруари месец
А защо в заглавието на темата си написал че има фреон. Така си мислил или някой те е излъгал че има, или нещо друго има.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Добре при мен работи само 2ра степен ...и то нещо не ми харисва как се включва ...или поне до сега не ми се случи да се включи ....от какво може да става тая работа ...реле ли има или какво ?

- shnitzera
- ентусиаст
-
sajonara написа:shnitzera написа:колеги мерси за компетентните мнения днес бях при пича на Черни връх и Сребърна , нямаше фреон в системата цялата манипулаия източване на системата (тя беше празна де )вакумиране ,проверка и пълнене на 1200 гр. газ 120 лв и вътре Аляска -февруари месец
А защо в заглавието на темата си написал че има фреон. Така си мислил или някой те е излъгал че има, или нещо друго има.
ами като се обадих на климатикаджйията по телефона ми каза :
-натисни за секунда иглата на пълначката....
натиснах я и от там изфъстя със срашна сила ,обадих му се и той каза :
-Хмммм значи газ има ...
и така

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
bmwmania написа:Хах, е ти представяш ли си верно да е на 1 червена примерноspacepl написа:горе между средните духалки имаш едно колелце - врътни го да показва три сини точки![]()
Сори за ОФФ-а Най-добре да се провери от човек, който си ги разбира тея неща
Точно като е на едно червено (1 синьо) работи като климатроник.Едната зона можеш да нагласиш 16 а другата 32 и да духа едновременно точно с тези температури.Ако е само на сини духа само студено(на червени само топло).
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2