Не пали, дави се !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Не пали, дави се !!!
Вчера си регулирах ваноса, и като отидох на диагностика се оказа че не съм го зацепил превилно -3º КW, но колата си вървеше. Днес слизам в 7 часа сутринта да ходя на работа , тръгвам да паля а то не ще. Мъчих се и нищо. Взех другата кола. Следобед си идвам и почвам да търся проблема,гледах помпата работи, датчика колянов вал е нов оригинален на 1-месец,ресет комп, и пак пробвам да запаля и с триста мъки успя да подаде и на 3 цилиндъра запали, после след време и другите тръгнаха. Сега загасих и пак същата работа нема палене.
Обадих се на един майстор и той ми каза че проблема е от ваноса, защото давел колата ако е зацепен неправилно.
Дали е от това проблема.? Или пак си е заминал датчика коляновия вал?
Колата е бмв 520 '97 ръчни скорости, бензин.
Обадих се на един майстор и той ми каза че проблема е от ваноса, защото давел колата ако е зацепен неправилно.
Дали е от това проблема.? Или пак си е заминал датчика коляновия вал?

Колата е бмв 520 '97 ръчни скорости, бензин.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Ахахахах, решението бе просто,
изшибах 5-6 пъти бензиновата помпа от яд и тя се оказа проблема, защото колата запали без проблем след ужесточените саблени удари по нея.
изшибах 5-6 пъти бензиновата помпа от яд и тя се оказа проблема, защото колата запали без проблем след ужесточените саблени удари по нея.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
sajonara написа:ще ми повярваш ли че като има някакъв проблем който незнам от къде произлиза немога да заспя докато не намеря източника.
ставаме двама

и моита вчера и днес запали по-трудно - въртях на стартер два-три пъти по 5 секунди докато запали, после си върви нормално хмм сега го мисля от какво може да е ???
само студена го прави - топла пали от раз
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
А моята пали слад продължително (2-3сек)въртене топла,а студена по-бързо.Проблем ли е? 520 бенз.Може ли да е от свещите?
6 мнения
• Страница 1 от 1