Еърбег - диагностично съобщение
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
Еърбег - диагностично съобщение
Забравих си портфеила на един макдоналдс в германия и докато френетично с треперящи ръце преравях колата сигурно съм размърдал кабелите под седалките и ми светна лампата на аирбага и 2 месеца по късно си пуснах най-накрая карсофта и си врътнах една диагностика и пак гледам като теле щото съобщението дето ми го изписа (firing circuit for belt tensioner on drivers side)не ми помага да си реша проблема (боравя свободно с англииски)някои от знаещите ако знае как се оправя (изгорялата схема (може и връзка) на обтегача на колана от страната на шофиора моля да помага ,никога не са и гърмяли аирбаците на колата и не е лъгано (емолирано )нищо по нея моля не ми отговаряите с "купи си ново или иди на сервиз благодаря
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Колега това е връзката на пиропатрона на седалката там обикновенно буксата се разхлабва, пробвай да я стегнеш със свинска опашка и мисля че ще си решиш проблема!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Здр. имах подобен проблем (след автомивка) и го оправих само с наместване на буксата (и стягане със свинска опашка). При мене беше на дясната седалка, предполагам, че и при лявата е същото! Датчика се намира под закопчалката на колана, свалих седалката (колкото да я повдигна и завъртя леко) за да имам по добър достъп и както вече написах, наместих куплунга, стегнах със опашката, изчистих грешката в сервиз и вече нямам проблем. Дано да решиш и ти така лесно и евтино проблема! 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
5 мнения
• Страница 1 от 1