Търся тапицерски услуги

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 11 Юли 2008, 12:31

go6o82 написа:Ozir1S ,можеш ли да покажеш някоя снимка да видим как е станало?и аз искам да претапицирам но още не ссъм решил с какво .чудя се дали кожа дали смесено!
Ще щракна малко по-късно, че съм на работа ;)
Изображение
Деба тия дърти кочини!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i
Мечтае да кара: CL 63 AMG
Детайли за колата: открадната :)

Мнение от valerio1 » 20 Юли 2008, 21:55

Колеги, избирам си нова кола да си купувам и много държа да е кожен салон, оба4е проблема е 4е трудно се намира комбинацита хем да е мотора, който търя, хем да е с кожа, а и да е на прили4на цена.

Та искам да попитам, ако взема някоя кола с плат и отида на тапицер да ми я направи с изкуствена кожа, колко ще ми излезе грубо?Говоря за седалки предни и задни + кори. А и някой правил ли е този номер? И изкуствената кожа зле ли е?

Потребител
Аватар

Мнение от Fulda » 21 Юли 2008, 20:32

Номера на тези в Х.Димитар е 0878322535 правиха ми тавана преди 3 дни хубаво !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 22 Юли 2008, 3:58

valerio1 написа:Колеги, избирам си нова кола да си купувам и много държа да е кожен салон, оба4е проблема е 4е трудно се намира комбинацита хем да е мотора, който търя, хем да е с кожа, а и да е на прили4на цена.

Та искам да попитам, ако взема някоя кола с плат и отида на тапицер да ми я направи с изкуствена кожа, колко ще ми излезе грубо?Говоря за седалки предни и задни + кори. А и някой правил ли е този номер? И изкуствената кожа зле ли е?

вземи прочети какво съм написал малко по нагоре дееба...и не е зле изкуствената кожа, все пак сме 21 век не сме в неолита
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Юли 2008, 9:13

valerio1 написа:Та искам да попитам, ако взема някоя кола с плат и отида на тапицер да ми я направи с изкуствена кожа, колко ще ми излезе грубо?Говоря за седалки предни и задни + кори. А и някой правил ли е този номер? И изкуствената кожа зле ли е?

Виж ако искаш моята галерия..... мен ме радва, изкуствена кожа е :)
Излезе ми 1000 лв, предни, задна седалки, подлакътник, кори на вратите+задни, 4 колонки и задна кора на стъклото.....
Правих го при момчетата от ЕТ Изкуство, имат линк във форума потърси, пък ако не можеш да намериш драсни ще ти пратя телефон, в Дианабад са :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Юли 2008, 9:15

И забравих да поясня, че вратите са ми правени целите, а не само средната част, както по принцип се прави ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Окт 2008, 0:06

Мишел написа:И забравих да поясня, че вратите са ми правени целите, а не само средната част, както по принцип се прави ;)

Колко пари беше трудът само при тях?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 18 Фев 2009, 11:42

blackrider написа:Пичове ако сте от София има добър тапицер но става със записване поне 2 седмици преди това! Намира се в жк.Х.Димитър в блока зад супер ЕВРОПА! Точно където е рапмапата на магазина ,блока е перпендикулярен.намира се от задната страна на блока!
За волан истинска кожа- 70лв, кожа скоростен лост-10 лв, седалка /скъсана на 2 места яко/ със заводската тапицерия -55лв!
тези цени взимат там ,но са много добри.
Телефона им го нямам ,а за номера на блока не се сещам.Отивай на место и питай!

Малко да освежа темата:
Вчера бях при тези юнаци, взеха ме от днес за утре, без записване. Явно през зимата имат по-малко работа.
Смениха ми плата на тавана - 70лв / беше разлепен /
Колонките - 20лв
Топка скоростен лост - 15лв
Волан - 70лв НЕ ГО правих!

Плата е стандартният сив цвят, стандартният за БМВ
Качеството не е топ но за парите си е перфектно!

Тел. е 0878322535

За справка други двама тапицери ми искаха двойно повече!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

Мнение от discus » 23 Апр 2009, 15:21

Здравейте :)
Хубаво е и аз да кажа нещо по въпроса ....
Цените на автотапицерските ателиета на последък се различват доста , не ме разбирайте погрешно не говоря против колеги или нещо подобно - всеки трябва да живее :)
Та на въпроса с цените ...
Разлката в материялите които се използват както и в самата изработка и най важното в самия детайл който се прави е от земята до небето та по тази логика е трудно да се кажат конкретни цени или ако се кажат те няма да се реални - най много да обаркат потребителите както не рядко става.
Моля не приемайте този пост като заяждане или конкурентен..тъй като и аз съм от бмв мафията :)) и съм на ясно с проблемите по отношение на цени клиенти и т.н....естествено съм съпричастен към цялото нещо понеже с това се занимавам.
И най важното един съвет от мене :) .....Специално за автотапицериите хубаво и ефтино няма ...

Поздрави !

Мартин Стрезов

Потребител
Аватар

Мнение от autointerior » 30 Апр 2009, 23:34

Значи аз знам едни тапицери в София, кв.Горубляне. Могат да ти направят безупречно всичко, каквото искаш, включително и тавана или интериора. Ето ти уебсайт, на него ще намериш доста снимков материал и ще се убедиш, че са добри. От собствен опит знам, че при тях издънки няма! www.autointeriorbg.com За цената трябва да си говориш с тях.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Май 2009, 14:21

autointerior написа:Значи аз знам едни тапицери в София, кв.Горубляне. Могат да ти направят безупречно всичко, каквото искаш, включително и тавана или интериора. Ето ти уебсайт, на него ще намериш доста снимков материал и ще се убедиш, че са добри. От собствен опит знам, че при тях издънки няма! www.autointeriorbg.com За цената трябва да си говориш с тях.

Ника ти има ли нещо общо с тях, или е случайно съвпадение?Изображение

liloff написа:
Мишел написа:И забравих да поясня, че вратите са ми правени целите, а не само средната част, както по принцип се прави ;)

Колко пари беше трудът само при тях?

Трудно ми е да ти кажа, нямам спомен да сме делили цената на труд и материали ;)

Потребител
Аватар

Мнение от RUMEIKOO » 29 Юли 2009, 21:38

СТАМБОЛИЙСКИ 253 ТАПИЦЕР ДОСТА Е ДОБЪР

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 04 Авг 2009, 17:17

Момчета и на мен ми се отлепи тавана.Дайте съвет къде да ходя,не държа да е евтино а качествено .Да остана доволен ;)
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Търся тапицерски услуги

Мнение от duh4e » 03 Окт 2009, 15:55

http://nanobg.com/TapiceriOOD/
има цени и снимки на готови тапицрии
цените са по договаряне :bchug:

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ