Drift Day 2 - Снимки, Видео, Участници, Автомобили.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
А сега Благодарности за холата които ми помогнаха в организацията на мероприятието
Яни - цели два дни прекара под палатката събирайки заявки и контролирайки парите и най вече мен /има нужда/- за което искренно и Благодаря и ще се реванширам по някакъв начин
SRT /Владо/ - човек за всичко, помагаше на входа, заместваше ме пред халето, беше съдия и ми даваше съвети насоки по време на двата дни, също така Владо даде и свои хора които помогнаха изключително много
1Net /Емо/ - той пък беше моите очи, уши и ръка по пистата тичаше наляво надясно и също ме заместваше в лудницата пред халето, Благодаря Емо...
Геша и компания, които два дни стояха безпрекусловнто на входа, събираха пари, и по този начин допринесоха вътре в пистата да присъстват само участници съответно това значеше ред и порядък и улесниха работата на организаторите. Събота вечерта си опънахме една маса в центъра на площадката пред халето и проведохме един разпускащ разговор, който ми дойде много добре за финал на първия ден
Праматара - той беше моите очи и ръце по колите на участниците, направи техническия преглед и недопусна неоправена кола по този начин инциденти от недоглеждане не се допуснаха. Също така въвеждаше/извеждаше колите на трасето и осигуряваше това звено перфектно
Благодаря на DDТ /Сашо/, че ме докара близо до София защото бях толкова изморен, че не можех да си държа погледа фокусиран
Благодаря на всички от Чукундур Рацинг !!! че оправиха колата в неделя и ми дадоха възможност да покарам още 2 сесии
Благодаря на всички, които помогнаха да почистим пистата или помогнаха по един или друг начин въпреки, че бяха скапани от жегата
Сего вече всички виждате колко и кои са наистина хората които направиха мероприятието - Благодарете и на тях защото без тях едва ли всичко щеше да протече така
Яни - цели два дни прекара под палатката събирайки заявки и контролирайки парите и най вече мен /има нужда/- за което искренно и Благодаря и ще се реванширам по някакъв начин
SRT /Владо/ - човек за всичко, помагаше на входа, заместваше ме пред халето, беше съдия и ми даваше съвети насоки по време на двата дни, също така Владо даде и свои хора които помогнаха изключително много
1Net /Емо/ - той пък беше моите очи, уши и ръка по пистата тичаше наляво надясно и също ме заместваше в лудницата пред халето, Благодаря Емо...
Геша и компания, които два дни стояха безпрекусловнто на входа, събираха пари, и по този начин допринесоха вътре в пистата да присъстват само участници съответно това значеше ред и порядък и улесниха работата на организаторите. Събота вечерта си опънахме една маса в центъра на площадката пред халето и проведохме един разпускащ разговор, който ми дойде много добре за финал на първия ден
Праматара - той беше моите очи и ръце по колите на участниците, направи техническия преглед и недопусна неоправена кола по този начин инциденти от недоглеждане не се допуснаха. Също така въвеждаше/извеждаше колите на трасето и осигуряваше това звено перфектно
Благодаря на DDТ /Сашо/, че ме докара близо до София защото бях толкова изморен, че не можех да си държа погледа фокусиран
Благодаря на всички от Чукундур Рацинг !!! че оправиха колата в неделя и ми дадоха възможност да покарам още 2 сесии
Благодаря на всички, които помогнаха да почистим пистата или помогнаха по един или друг начин въпреки, че бяха скапани от жегата
Сего вече всички виждате колко и кои са наистина хората които направиха мероприятието - Благодарете и на тях защото без тях едва ли всичко щеше да протече така
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
К'во стана с материалите ... нали за това беше тази тема
.. за жалост аз не можах да дойда поради контузия в Петък
и сега се надявам само на материалите 

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
Re: Drift Day 2 - Снимки, Видео, Участници, Автомобили.
Ако някой иска да качи снимки и видео нека го качи тук в хостинга на drifting-bg
ftp://drifting-bg.info
user - dd2
pass - dd2
ако ползвате Интернет експлорер 6
използвайте този линк
ftp://dd2@drifting-bg.info
user - dd2
pass - dd2
А за тези с Интернет експлорер 7 няма да се получи
Ще трябва използвате Windows Explorer на вашия компютър и да paste-нете този линк в полето за адреса
user - dd2
pass - dd2
Адреса за разглеждане е
http://www.drifting-bg.info/Meetings/Me ... DRIFTDAY2/
ftp://drifting-bg.info
user - dd2
pass - dd2
ако ползвате Интернет експлорер 6
използвайте този линк
user - dd2
pass - dd2
А за тези с Интернет експлорер 7 няма да се получи
Ще трябва използвате Windows Explorer на вашия компютър и да paste-нете този линк в полето за адреса
user - dd2
pass - dd2
Адреса за разглеждане е
http://www.drifting-bg.info/Meetings/Me ... DRIFTDAY2/
Monster Energy Drift Athlete

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Доволен съм от събора
Евала на всички взели участие в това мероприятие - най вече на Алекс-матрицата като главен организатор - евала и на всички участници които хвърлиха гуми и бензин (а някои масло и охладителна течност - специален поздрав за Алекс-матрицата и бавареца86
и екипа на "чукундур рацинг" разбира се
) за удоволствие на публиката. Благодаря на всички за чудесното изкарване.
P.S. Гого, извинявам се за недоразумението със стаите, но ме подведоха че ще се резервират стаи когато пристигнем, надявам се че не е имало проблеми

P.S. Гого, извинявам се за недоразумението със стаите, но ме подведоха че ще се резервират стаи когато пристигнем, надявам се че не е имало проблеми
THE ONE & ONLY E30
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
6estaka написа:Юзър написа:дрифтинг и накрая скрапинг
Какво и се е случило...?Оная генерация беше от нея нали...
за сега се олекотява от към некви тежки неща

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ама не е и от най лекичките6estaka написа:Sharo написа:6estaka написа:Юзър написа:дрифтинг и накрая скрапинг
Какво и се е случило...?Оная генерация беше от нея нали...
за сега се олекотява от към некви тежки неща
Добре че поне двигателя не е от най-тежките...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5