рециклиране на реика ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
рециклиране на реика ?
колеги имам проблем с реиката и носачите според вас кое е по добре да зема 2ра рака реика или да рециклирам старата...имам горчив опит с тез реики преди извесно време към надин замина една 21ца която един от проблемите и беше реиката та не изкам да става същото.ако имате опит споделето кое е по оферта да се земе 2ра рака или да се рециклира старата и ако някои знае места оферта за рециклиране да казва :-) реикат не е хидравлична .
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Brani написа:втора ръка е около 200 лв., а рециклирането е горе долу пак толкова.има доста теми по въпроса, само пусни една търсачка...
как 200 бе стига .... не е хидравлична тая за която той говори.
Феноменче ? какво и е на рейката че ще я рециклираш, луфт в гребена ли има, зъби ли износени (за наваряване ли е) . Ако ще вземеш 2-ра ръка ти прецени колко по добра ще е от твойта ако не е рециклаж.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
ами фактически нищо и няма но се чува едно тропане днес я дигахме на крик и видяхме че маншона от дясната страна е скъсан носачите са изпуснали и като я хванеш и раздрусаш има луфтове само от дясно де...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
BMWfenomen написа:ами фактически нищо и няма но се чува едно тропане днес я дигахме на крик и видяхме че маншона от дясната страна е скъсан носачите са изпуснали и като я хванеш и раздрусаш има луфтове само от дясно де...
ми то принципно луфта от дясно е по често срещан, оправя се с втулка тоя луфт, рециклиране е силно казано. Има 2 вида втулки или поне аз съм виждал пластмасови и тефлонови. То цялата идея е гребена да не хлопа в корпуса на рейката. Маншона щом е скъсан я свали да я почистиш щото ше е пълна с боклук тая рейка. вече като падне ще вдиш как да се бориш с евентуални луфтове.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
значи да не бързам да я рециклирам таз реика
70 лева било в младост разучих аиде ако се сабираме някои пат на враждебна ще доида да видим дали може да се измисли някаква втулка нещо че не ми е ясно каде точно се слага 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
BMWfenomen написа:значи да не бързам да я рециклирам таз реика70 лева било в младост разучих аиде ако се сабираме някои пат на враждебна ще доида да видим дали може да се измисли някаква втулка нещо че не ми е ясно каде точно се слага
къде в младост рециклирай рейки ??? Ако ти е толкова спешно свали я и им я занеси да ти снадят няква втулка. Инъче на снимката от страната на стрелката както викаш ти идва луфта и там се боцва втулката.

Като гледам на Връждебна бая момчерта с технически познания имаше, решение на проблема ти има, само човешкото въобръжение го ограничава

Мисля че в жабката имам,и ако доидеш в сьбота ще ти я подаряBMWfenomen написа:значи да не бързам да я рециклирам таз реика70 лева било в младост разучих аиде ако се сабираме някои пат на враждебна ще доида да видим дали може да се измисли някаква втулка нещо че не ми е ясно каде точно се слага

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
BMWfenomen написа:значи да не бързам да я рециклирам таз реика70 лева било в младост разучих аиде ако се сабираме някои пат на враждебна ще доида да видим дали може да се измисли някаква втулка нещо че не ми е ясно каде точно се слага
колега само внимавай

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Пешо написа:я клажете сега, какво пука като клатя волана ?
карето
12 мнения
• Страница 1 от 1