Drift Day 2 - Снимки, Видео, Участници, Автомобили.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Drift Day 2 - Снимки, Видео, Участници, Автомобили.
Моля колегите Репортери от събитието да помогнат и да пуснат снимки и информация - кой какво защо и как.... Благодаря предварително.
Ето и първият клип от 19.07 - Плевенското Бяло Е30 (м42) с доста добре представил се шофьор , Сивият е36 Компакт , Св.Синият е36 седан и е36 дизел Бордо.
Ако някой иска да качи снимки и видео нека го качи тук в хостинга на drifting-bg
ftp://drifting-bg.info
user - dd2
pass - dd2
ако ползвате Интернет експлорер 6
използвайте този линк
ftp://dd2@drifting-bg.info
user - dd2
pass - dd2
А за тези с Интернет експлорер 7 няма да се получи
Ще трябва използвате Windows Explorer на вашия компютър и да paste-нете този линк в полето за адреса
user - dd2
pass - dd2
Адреса за разглеждане е
http://www.drifting-bg.info/Meetings/Me ... DRIFTDAY2/

Ето как се прибираха към софията наши колеги : ТОШКО (снимка go4et0o)
А сега Благодарности за холата които ми помогнаха в организацията на мероприятието
Яни - цели два дни прекара под палатката събирайки заявки и контролирайки парите и най вече мен /има нужда/- за което искренно и Благодаря и ще се реванширам по някакъв начин
SRT /Владо/ - човек за всичко, помагаше на входа, заместваше ме пред халето, беше съдия и ми даваше съвети насоки по време на двата дни, също така Владо даде и свои хора които помогнаха изключително много
1Net /Емо/ - той пък беше моите очи, уши и ръка по пистата тичаше наляво надясно и също ме заместваше в лудницата пред халето, Благодаря Емо...
Геша и компания, които два дни стояха безпрекусловнто на входа, събираха пари, и по този начин допринесоха вътре в пистата да присъстват само участници съответно това значеше ред и порядък и улесниха работата на организаторите. Събота вечерта си опънахме една маса в центъра на площадката пред халето и проведохме един разпускащ разговор, който ми дойде много добре за финал на първия ден
Праматара - той беше моите очи и ръце по колите на участниците, направи техническия преглед и недопусна неоправена кола по този начин инциденти от недоглеждане не се допуснаха. Също така въвеждаше/извеждаше колите на трасето и осигуряваше това звено перфектно
Благодаря на DDТ /Сашо/, че ме докара близо до София защото бях толкова изморен, че не можех да си държа погледа фокусиран
Благодаря на всички от Чукундур Рацинг !!! че оправиха колата в неделя и ми дадоха възможност да покарам още 2 сесии
Благодаря на всички, които помогнаха да почистим пистата или помогнаха по един или друг начин въпреки, че бяха скапани от жегата
Сего вече всички виждате колко и кои са наистина хората които направиха мероприятието - Благодарете и на тях защото без тях едва ли всичко щеше да протече така
Ето и първият клип от 19.07 - Плевенското Бяло Е30 (м42) с доста добре представил се шофьор , Сивият е36 Компакт , Св.Синият е36 седан и е36 дизел Бордо.
Ако някой иска да качи снимки и видео нека го качи тук в хостинга на drifting-bg
user - dd2
pass - dd2
използвайте този линк
user - dd2
pass - dd2
Ще трябва използвате Windows Explorer на вашия компютър и да paste-нете този линк в полето за адреса
user - dd2
pass - dd2
Адреса за разглеждане е

Ето как се прибираха към софията наши колеги : ТОШКО (снимка go4et0o)
А сега Благодарности за холата които ми помогнаха в организацията на мероприятието
Яни - цели два дни прекара под палатката събирайки заявки и контролирайки парите и най вече мен /има нужда/- за което искренно и Благодаря и ще се реванширам по някакъв начин
SRT /Владо/ - човек за всичко, помагаше на входа, заместваше ме пред халето, беше съдия и ми даваше съвети насоки по време на двата дни, също така Владо даде и свои хора които помогнаха изключително много
1Net /Емо/ - той пък беше моите очи, уши и ръка по пистата тичаше наляво надясно и също ме заместваше в лудницата пред халето, Благодаря Емо...
Геша и компания, които два дни стояха безпрекусловнто на входа, събираха пари, и по този начин допринесоха вътре в пистата да присъстват само участници съответно това значеше ред и порядък и улесниха работата на организаторите. Събота вечерта си опънахме една маса в центъра на площадката пред халето и проведохме един разпускащ разговор, който ми дойде много добре за финал на първия ден
Праматара - той беше моите очи и ръце по колите на участниците, направи техническия преглед и недопусна неоправена кола по този начин инциденти от недоглеждане не се допуснаха. Също така въвеждаше/извеждаше колите на трасето и осигуряваше това звено перфектно
Благодаря на DDТ /Сашо/, че ме докара близо до София защото бях толкова изморен, че не можех да си държа погледа фокусиран
Благодаря на всички от Чукундур Рацинг !!! че оправиха колата в неделя и ми дадоха възможност да покарам още 2 сесии
Благодаря на всички, които помогнаха да почистим пистата или помогнаха по един или друг начин въпреки, че бяха скапани от жегата
Сего вече всички виждате колко и кои са наистина хората които направиха мероприятието - Благодарете и на тях защото без тях едва ли всичко щеше да протече така
Последна промяна Shondy на 21 Юли 2008, 19:50, променена общо 9 пъти

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
едно голямо евала на варненската група която беше просто номер 1 няма други такива хора ,много съм доволен че се запознах с тях и най вече с Кирил тва момче е просто талант отвсякъде и заслужено спечели 2-ро място просто нямам думи как на тая Е34-ка и се лепеха мухите по страничните джамове и при това против всички закони на физиката 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много малко бяха тия дето незнаеха кво правят на пистата,за разлика по време на събора.
евала на всички,които си разпраха колите по скапания асфалт,имаше яки зрелища
евала на всички,които си разпраха колите по скапания асфалт,имаше яки зрелища

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Евала на момчето с Е30-ка 318is от Плевен - просто с тоя двигятел прави чудеса
Също русенската Е30 с турбото сцепи отвякате а за Нисана нема кво да се коментира - може си го момчето и то перфектно
Също русенската Е30 с турбото сцепи отвякате а за Нисана нема кво да се коментира - може си го момчето и то перфектно
http://youtube.com/watch?v=nVvZ036aC7M
ето първият клип е от мене ,тук се вижда момчето от плевен как кара...
луд.....
ето първият клип е от мене ,тук се вижда момчето от плевен как кара...

ето един от дошлите на мероприатието как си се вози из града....
http://youtube.com/watch?v=swv2yzyby1U&feature=related

http://youtube.com/watch?v=swv2yzyby1U&feature=related

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
мноо беемвета мноо нещо
само обратния ако не го взимахте на юруш - можеше и да оцелее някоя и друга гума
аз вторият ден изкарах с един чифт гуми, с него се и прибвах. изкараха към 60 обиколки в неделята. а в събота за 30 обиколки съдрах два чифта - заради обратния. мъ в неделя там - полекинка 

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
user - dd2
pass - dd2
използвайте този линк
user - dd2
pass - dd2
user - dd2
pass - dd2
Адреса за разглеждане е
user - dd2
pass - dd2
използвайте този линк
user - dd2
pass - dd2
user - dd2
pass - dd2
Адреса за разглеждане е
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix