братя е 34 сьс 19'
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...мнооооуууу яки капли Мити, само пази дупките че...
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
E aз пък ще те освиркам. Колата,особено Е34 не е сметната за такива размери и както се сещаш си развалил баланс постигнат с много мисъл и тестове в това число и на ринга. Германците с техните аутобани не са сложили такива та ти тук в БГ се намери да го направиш!
Второ с тези гуми ти гарантирам много чести посещения при гумаджиите и уролога
Също и в сервиза за ремонт на окачването.
Това което си направил е самоцелно и неразумно според мен. Заради едната визия си съсипваш колата.
Второ с тези гуми ти гарантирам много чести посещения при гумаджиите и уролога

Това което си направил е самоцелно и неразумно според мен. Заради едната визия си съсипваш колата.
- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ушна клиника
б
братя 3200 дадох само 4е си купих и 4исто нови гуми от интернет за 249лв бр. а в маргел ми искат 460лв за бр. не сьм ги купувал от маргел от германя ми ги докараха и са от м6 кога ше се сьбираме обадете ми се тел 0878806229 митко.
мити 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: б
mitko_1a1 написа:братя 3200 дадох само 4е си купих и 4исто нови гуми от интернет за 249лв бр. а в маргел ми искат 460лв за бр. не сьм ги купувал от маргел от германя ми ги докараха и са от м6 кога ше се сьбираме обадете ми се тел 0878806229 митко.
са остава кам джантите и гумите да додадесх има нема 80 хилати за м6 и 4е си доидат джантите на место

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Оптиката е страхотна! Като знам състоянието на пътищата, обаче.........
Направо ти се чудя как си я качил на тротоара през тоя бордюр- да не си викал паяка 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колега ще подкрепя NeoPrint (Бат Стефчо) е34 е мислена до 17" джанта макс 18". А ако аз бях на твое място щях да закупя един М30Б3.5 да го хакна под капака, а не да правя оптик тунинг на 520i. Но както казват колегите щом те влече давай. Явно имаш пари за изправяне на джанти и нови гуми. Нашите скапани пътища не предполагат такава джанта.
Все пак мнението ми не е с лошо и не се убиждай. Нали сме тук за да даваме акъл или да акаме по темите на хората
Със здраве да си караш колата.
Поздрави
Иво Андреев
Все пак мнението ми не е с лошо и не се убиждай. Нали сме тук за да даваме акъл или да акаме по темите на хората

Поздрави
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и кво ся аз като карам 20ка тряя да ги сваля ли моите-бах ти разбиранетоtahsinov написа:То на 20-ката каквато и джанта да и туриш се си е кьорфишек, не е ли то М5 или поне 540

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmwfena написа:и кво ся аз като карам 20ка тряя да ги сваля ли моите-бах ти разбиранетоtahsinov написа:То на 20-ката каквато и джанта да и туриш се си е кьорфишек, не е ли то М5 или поне 540![]()
определено

и земи ми ги даи кат ги свалиш

p.s. а относно 19-ките

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
t_andonov написа:мен пък много ме кефи ако се кара внимателно смятам че няма да има емоций
Kaк го виждаш удоволствието от шофирането и внимателното заради дупките,че аз нещо не мога??? Да им робува на „великите„ джанти и при това да му друса като Голф,не го разбирам! Че и това „удоволствие„ му струва отгоре на всичко и доста пари

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Стефчо-ми мерака цена нема-специално ти много добре го знаешNeoPrint написа:t_andonov написа:мен пък много ме кефи ако се кара внимателно смятам че няма да има емоций
Kaк го виждаш удоволствието от шофирането и внимателното заради дупките,че аз нещо не мога??? Да им робува на „великите„ джанти и при това да му друса като Голф,не го разбирам! Че и това „удоволствие„ му струва отгоре на всичко и доста пари

Re: б
mitko_1a1 написа:братя 3200 дадох само 4е си купих и 4исто нови гуми от интернет за 249лв бр. а в маргел ми искат 460лв за бр. не сьм ги купувал от маргел от германя ми ги докараха и са от м6 кога ше се сьбираме обадете ми се тел 0878806229 митко.
То 520-то ако можеше да влачи 19'' щеше да се произвежда с такива.Честито за лудите пари дето си дал да си развалиш комфорта и динамиката на колата. (поне и смени пружините че така е като джип)
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3