Разход на гориво

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 17 Юли 2008, 21:02

брат работата стана такава че евтини работи няма вече, нито гориво нито части, фатката е като се качиш в колата и тръгнеш по улиците да ти достая максимални много кеф ;)
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от ivo_asenov » 17 Юли 2008, 21:38

:) благодаря за инфото но все пак никой не ми даде някви ориентировачни цифри , нали не точни но нещо ... аз знам че не гори 6 на 100 но си нямам и на идея 10 ли е 15 ли е или 20

Потребител
Аватар

Мнение от ivo_asenov » 17 Юли 2008, 21:41

и другото нещо е че вкъщи вече около 7-8 години не сме палили нито една кола на бензин и след като понастроих последния пасат да гори 12 средно варвеше повече от колкото на бензин.
Та тарпи ли тая кола газ и има ли някой с газова да сподели впечатления :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sicbul » 17 Юли 2008, 22:07

ivo_asenov написа:и другото нещо е че вкъщи вече около 7-8 години не сме палили нито една кола на бензин и след като понастроих последния пасат да гори 12 средно варвеше повече от колкото на бензин.
Та тарпи ли тая кола газ и има ли някой с газова да сподели впечатления :roll:

Пичага в този форум по добре е да не питаш за Газ , тази тема е Табуу :gives: ...... Взимаш ли БМВ яко на бенз. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 17 Юли 2008, 23:22

колегата е прав, или си взимаш БМВ и получаваш щастие, или се преместваш тънко и търпиш ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 18 Юли 2008, 1:20

еми то ... как да ти дадем някакви точни цифри след като е много относително! Нали знаеш много зависи от кой град си, в кой часове я караш, колко си полудял след 8 часовия напрегнат ден и още сто фактора!!! ако си търсиш няква всекидневка с която просто да ходиш до работа и обратно с нея ..... по добре недей се спира на тази кола.

ПС; махнах си тъпото газово защото нямаше почети никаква финансова киря от него и създаваше куци проблеми
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 18 Юли 2008, 9:56

ivo_asenov написа::) благодаря за инфото но все пак никой не ми даде някви ориентировачни цифри , нали не точни но нещо ... аз знам че не гори 6 на 100 но си нямам и на идея 10 ли е 15 ли е или 20

1 - ако ще си ентусиаст -> пари недей да жалиш. :twisted:
2 - поне според мен - за 4 цилиндрайки -> разход градско в голям БГ град под 12/100 бенз - забрави! :nono: ...шестаците въобще няма да ги споменавам! :ahah:
3 - аз съм на метан(голям срам за форума и ентусиастите според доста колеги тук, но факта си е "fucked" :gives: :mhihi: ) и изминавам със 10 или 11лв около 130км градско. :roll: :driving: :lalala: :owned:
4 - относно първите три точки - ползвай търсачката :type: , отдели една седмица да ти изтекат очите по форума и ще бъдеш приятно изненадан колко много е изписано по въпросите ти :yes:
5 - :arrow: Успех!
;)
П.П.: моята любовница :angel: харчи 11,5/100 бензин градско в софия по разните задръствания и т.н. ужаси БЕЗ РЪЧКАНЕ,ВРЪТКАНЕ,ПИЛЕЖИ И Т.Н. простотии, силни усещания и бръмчане.
П.П.П: Общо взето ако искаш да гори малко - галиш пеадла за газта, accelerate-ваш до около 2к оборота преди смяна на предавките и така...абе знаеш как е, предполагам... ОБАЧЕ ако искаш фън,звук,адреналин и т.н. блабла, изведнъж крака ти става сто кила, газ до ламарината, обороти до прекъсвач, от грайфера на гумите не остава почти нищо и хората по улиците те гледат опулено :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 18 Юли 2008, 11:51

тва е всеобща заблуда, бмв гори на градцко еднакво и при 0/120 от сфетофар на сфетофар с пекъсвач, и при "икономично" каране :idea:

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от Rumburak » 18 Юли 2008, 12:53

Пешо написа:тва е всеобща заблуда, бмв гори на градцко еднакво и при 0/120 от сфетофар на сфетофар с пекъсвач, и при "икономично" каране :idea:
:mhihi: :nono: успех... :mhihi:
Изображение
Дилян Пенчев написа:

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

.

Мнение от bavareca_86 » 18 Юли 2008, 13:33

е30 май щи излезе по скъпо от е36 :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 18 Юли 2008, 14:12

а ми,няма такова нещо :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от ivo_asenov » 18 Юли 2008, 19:43

Ами от свищов съм - сравнитено малък град с неголеми задраствания
така че щом гори 11-12 в софия то толкова ми гори и фолксвагена в софия така че не е проблем пък врътките и пилежите ще ги правя когато има повечко храна в резервоара :mhihi:
Не съм против тези неща стига да са на полигона или на достатъчно широко място , абе да е безопастно за мен и най-вече за околните.
Другото ми въпросче ако може да се нарече такова е :
Като подобрения не искам да му променям външния вид защото ми харесва така както си е пък и смятам че всяка натрапчива промяна по купето му стои като тумор ( лично мнение :) ).
Е все пак допускам разни промени но само такива които подчертават неговите черти, а не такива които го правят нещо различно от
БМВ Е30 :mhihi:
Но съм му замислил като задалжително нешо - подобрено окачване и шпер та ме интересува колко струват тези двете и струва ли си окачването или неговото пак върши работа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34

Мнение от small » 19 Юли 2008, 10:06

брат и аз така си мислих окачване и тва онва ама то си е краста и няма начесване :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rumburak » 21 Юли 2008, 9:44

ivo_asenov написа:Ами от свищов съм - сравнитено малък град с неголеми задраствания
така че щом гори 11-12 в софия то толкова ми гори и фолксвагена в софия така че не е проблем

между другото този уикенд засякох извънградско :arrow: 7.5/100 бензинец...:roll:, аз доволен:!: като все пак съм поддържал 90-100-110 и само при изпреварвания 130км/ч. макс :lol:
ivo_asenov написа: пък врътките и пилежите ще ги правя когато има повечко храна в резервоара :mhihi:
Не съм против тези неща стига да са на полигона или на достатъчно широко място , абе да е безопастно за мен и най-вече за околните.

:ok: :yes: :clap: Евалата за което:!:
Изображение
Дилян Пенчев написа:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 21 Юли 2008, 15:20

при 140/160, ела да видиш и двете камери как отварят :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E30