Въпрос за ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
Hellbull,нямам снимки в момента а и да имах,все не успявам да ги постна,казва ми че са прекалено големи а аз не знам как да ги преработя.Само искам да ти кажа,че съм с би ксенон...късите май са 4300к,както си е оригинално,а дългите светят бая по към синьо...може би 6000к,не съм сигурен,обаче като пусна дълги...."запушва асвалта".така че слагай и не му мисли.
Успех.пп-грешки не ми изписва никакви и говоря за оригинални фарове хела след фейс лифт-а.

да аз такива ще си взимам
а да те питам 4300 жълто ли свети. щото аз преди бях на 6000к и светеха бяло и синьо, сега сложих 5000к и светят пак бяло но с по-малко синьо, и ме самнява че 4300 ще свети бяло а не жълто.
снимките ми ги прати на cimenta_velislav@abv.bg аз ще ги кача да може и другите да видят за кво става дума.
моля ти се направи го това
значи викаш като вкараш дълги направо "топиш асвалта" отпред

а да те питам 4300 жълто ли свети. щото аз преди бях на 6000к и светеха бяло и синьо, сега сложих 5000к и светят пак бяло но с по-малко синьо, и ме самнява че 4300 ще свети бяло а не жълто.
снимките ми ги прати на cimenta_velislav@abv.bg аз ще ги кача да може и другите да видят за кво става дума.
моля ти се направи го това

значи викаш като вкараш дълги направо "топиш асвалта" отпред

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Да не товарям нова тема,ще питам тука:
Имам ксенон с ангелски очи на Хела,обаче понякога на единия фар не ми светят двете кръгчета,а крушката си свети.
Сами си угасват и сами си светват когато им е кеф
Някой подобен проблем да е имал?
Имам ксенон с ангелски очи на Хела,обаче понякога на единия фар не ми светят двете кръгчета,а крушката си свети.
Сами си угасват и сами си светват когато им е кеф

Някой подобен проблем да е имал?
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
hellbull написа:само да си кажа мнението колега, че ако ще слагаш на е39-ка сложи си само на късите. дългите си ги остави с нормалната крушка но гледай да светят в един и същи нюанс.
да попитам има ли някой от форума който има е39 с фарове хелла еинджал айс и биксенон, и ако такъв може ли да направи 2 снимки на колата, като снимката да представлява следното, спира се колата на някое тъмно място и първата се прави само когато е на къси, а втората с включени дълги.
Колега защо да не слагам биксенон какво му е лошото при е39 ? И какъв е проблема с дългите. Да не би да неможе да се примигва качествено?
а не няма проблеми с това.
по принцип си няма проблеми. както съм написал това си е мое мнение.
тази вечер видях как светят и оригинални ксенони 4300 на ауди а8, и ми направи впечетление че светят бяло, а не жълто както аз го искам и май ще си оставам на обикновенните крушки
ако някой знае каде мога да си намеря ксенон под 4300К да казва
по принцип си няма проблеми. както съм написал това си е мое мнение.
тази вечер видях как светят и оригинални ксенони 4300 на ауди а8, и ми направи впечетление че светят бяло, а не жълто както аз го искам и май ще си оставам на обикновенните крушки

ако някой знае каде мога да си намеря ксенон под 4300К да казва

- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
4300 светят точно както ги искаш,уверявам те:)довечера ще направя снимки и ше ти ги пратя да ги постнеш.крушките ги смених преди 1 месец и са осрам xenarc,някъде по 150 лв едната.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Не колега ,гледай да е 6000-8000 кhellbull написа:колеги намерих си ксенон на 3000К.
какво ще кажете за това, дали ще свети добре.

Нищо лично ,Просто бизнес !
колега бях със 6000 и не ми харесва определено.
сега съм с 5000 и пак не ми харесва. вчера видях как свети 4300 и то не ме удоволетворява. така че ще пробвам с 3000.
няма да ги монтирам скоро защото първо ще си сменя фаровете, но като монтирам ксеноните ще постна снимки в темата за да видите какъв е резултата
сега съм с 5000 и пак не ми харесва. вчера видях как свети 4300 и то не ме удоволетворява. така че ще пробвам с 3000.
няма да ги монтирам скоро защото първо ще си сменя фаровете, но като монтирам ксеноните ще постна снимки в темата за да видите какъв е резултата

kalinm написа:Hellbull,нямам снимки в момента а и да имах,все не успявам да ги постна,казва ми че са прекалено големи а аз не знам как да ги преработя.Само искам да ти кажа,че съм с би ксенон...късите май са 4300к,както си е оригинално,а дългите светят бая по към синьо...може би 6000к,не съм сигурен,обаче като пусна дълги...."запушва асвалта".така че слагай и не му мисли.Успех.пп-грешки не ми изписва никакви и говоря за оригинални фарове хела след фейс лифт-а.
Мда, видях ги на живо и наистина останах приятно изненадан от ефекта

ОФФ: Човек, е сега като ти видях поста се сетих за некви бири се бяхме разбирали, ама толко съм изтрещел напоследък, че чак си се дразна

- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
скоро и аз ще слагам(на къси и халогени) но сега прочетох че дава грешка компа.Как може да се избегне евентуално отчитане на грешка,и това прече ли ако го отчита постоянно.

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2