BMW X6 M - горещо !
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
BMW X6 M - горещо !
Ето и първите шпионски снимки на Х6 М:
Както се вижда от снимки, маскирани са предната и задната броня, от което следва да предположим, че именно по тези детайли М-версията ще се отличава от обикновената. По-интересното е това което се намира под предния капак, а именно:
- 5.0 литров V-образен двигател
- 10 цилинтъра
- 373 kW
- 520 Nm въртящ момент
Има информация и за 4.4 литров V-образен двигател с 8 цилиндъра и Twin-Turbo !

Както се вижда от снимки, маскирани са предната и задната броня, от което следва да предположим, че именно по тези детайли М-версията ще се отличава от обикновената. По-интересното е това което се намира под предния капак, а именно:
- 10 цилинтъра
- 373 kW
- 520 Nm въртящ момент
Има информация и за 4.4 литров V-образен двигател с 8 цилиндъра и Twin-Turbo !
::: vankata™ :::
- vankata™
- младши ентусиаст
-
E32Power написа:Това какво ще се води X6 M <-> M X6![]()
![]()
Нямам търпение да я видя![]()
.
X6 M

::: vankata™ :::
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BMW X6 M - горещо !
vankata™ написа:
- 10 цилинтъра
- 373 kW
- 520 Nm въртящ момент
Добре познатият S85... ма се чудя дали тва 2.2 тона купе няма да му е тежко като за "М"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Mollov написа:vankata™ написа:
- 10 цилинтъра
- 373 kW
- 520 Nm въртящ момент
Добре познатият S85... ма се чудя дали тва 2.2 тона купе няма да му е тежко като за "М":):) Виж тва 4.4i с BiTurbo като че ли ще бъде доста по-еластично за тия килограми...
Ами много ясно , че ще му е тежко на двигателя . Аз съм почти 100% сигурен , че няма да е S85 ot M5 . А по въпроса с конкуренцията на Турбо С - то тва от две години е спряно от производство , само Кайен турбо има - 500 коня.Порше със сигурност , ще отговорят на предизвикателството (ако вече не изпитват нещо) , но до тогава - Х6 М ще доминира.Не мисля че МЛ63 АМГ ще може да окаже някаква съпротива , да не говорим , че и МЛ и Кайен са на доста годинки , а Х6 е първа младост (тва за клиентите , де) . Освен това Х6 е купе , донякъде и вероятно има по-нисък център на тежеста ... абе няма да има конкуренция

acho.rs написа:А по въпроса с конкуренцията на Турбо С - то тва от две години е спряно от производство , само Кайен турбо има - 500 коня.Порше със сигурност , ще отговорят на предизвикателството (ако вече не изпитват нещо)
2009 турбо с отдавна е показано. 550 коня. мисля че сега рано на есен ще стъпи по автокъщите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:acho.rs написа:А по въпроса с конкуренцията на Турбо С - то тва от две години е спряно от производство , само Кайен турбо има - 500 коня.Порше със сигурност , ще отговорят на предизвикателството (ако вече не изпитват нещо)
2009 турбо с отдавна е показано. 550 коня. мисля че сега рано на есен ще стъпи по автокъщите.
Опс , май насреща имало здрава конкуренция - да видим , дали БМВ ще се изправи в пряк зблъсък със Порше ... Ще ми е много интересен резулатата . Да видим , дали наистина БМВ могат да се конкурират с най-спортната от спорните марки (лично мнение) . Все си мисля обаче , че няма начин със двигателя на М5 , М6 Х6М да е конкуренто на такова животно .
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
acho.rs написа:alx написа:acho.rs написа:А по въпроса с конкуренцията на Турбо С - то тва от две години е спряно от производство , само Кайен турбо има - 500 коня.Порше със сигурност , ще отговорят на предизвикателството (ако вече не изпитват нещо)
Опс , май насреща имало здрава конкуренция - да видим , дали БМВ ще се изправи в пряк зблъсък със Порше ... Ще ми е много интересен резулатата . Да видим , дали наистина БМВ могат да се конкурират с най-спортната от спорните марки (лично мнение) . Все си мисля обаче , че няма начин със двигателя на М5 , М6 Х6М да е конкуренто на такова животно .
Абе БМВ винаги имат скрит коз,така че все ще измислят нещо да са конкуренти на Турбо С .Да не искочи М Х6 CSL само

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3