СМОЛЯН - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Обсъдете идеята и ако всики потретибетели са съгласни темата ще бъде заключена и ще си пуснете нова. Ако искате тази тема да остане, просто може да бъде променено заглавието й като в него ще се впише новият час на срещите.

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
....Чак пък да изтрием темата...?Едвали като пуснем нова тема ще почнем да се събираме повече...!Един път темата беше прочистена от безмислени мнения,спам и прочие.Ако изтрием темата,означава за задгърбим историята на БМВ КЛУБ Смолян,има богат снимков материал отразяващ дати и събития от сбирките ни,добре оформени и лесни за гледане за,което благодаря на Певел(Много добре си оформил албумите със снимките).
Но ако Тодор настоява,нека пусне нова тема(аз лично не виждам смисъл,но не съм и против).
Последните две седмици на сбирките ходя само аз от клуба,
дори приателката ми прави всичко възможно да си смени смените за да присъства,но сме си само двамцата.Не че не си прекарваме добре,и двата уикенда бяха горещи и разхлаждахме по басейните и Смолянските езера.Предстои и взимане на книжка и здравата се е запалила на тема каране и "БМВ",дори се регистрира във форума.
Когато направя някакви опити да се свържа с някой от клуба,просто или не помнят,че са разговаряли с мен или не си вдигат телефоните(понякога и на мен ми се случва,но пък цял ден???)или просто са им изключени(не виждам какво толкова има да кажеш,че просто не можеш да присъстваш на дадената сбирка???)на всеки се случва да има основателна причина за да отсъства.
Като гедам последните постове,май в темата пишем само двама,а всеки от клуба има регистрация във форума.Не знам какво ще ви стане ако напишете един два реда,та да няма да ви вадят зъб???или да ви искат пари за това???но всеки си знае,на сила хубост не става.
Честно казано за мен е без значение кога ще се събираме,въпроса е да има сбирки.Но този етап ние не можем да се съберем един път в седмицата,та камоли да се съберем в четвъртък,че и да мислим какво да правим и плануваме за уикенда.Много бих се радвал ако стане така,да се събираме и вечер и през деня в два различни дена от седмицата.
Апел към всички от клуба ни:
Виждам,че не пишете в темата но я четете,сега ще ви помоля да изкажете и вие мнението си за това,дали да променим часа и деня на сбирката?за което ви благодаря предварително.
П.С.Искам да се извиня на Тодор и семейството му,че доста пъти съм се самупоканвал у вас дори и в по късните часове.
Спокойно вече няма да ви притеснявам с моето присъствие и да ви гостувам.
С най добри чувства:Борката
.
Но ако Тодор настоява,нека пусне нова тема(аз лично не виждам смисъл,но не съм и против).
Последните две седмици на сбирките ходя само аз от клуба,

Когато направя някакви опити да се свържа с някой от клуба,просто или не помнят,че са разговаряли с мен или не си вдигат телефоните(понякога и на мен ми се случва,но пък цял ден???)или просто са им изключени(не виждам какво толкова има да кажеш,че просто не можеш да присъстваш на дадената сбирка???)на всеки се случва да има основателна причина за да отсъства.
Като гедам последните постове,май в темата пишем само двама,а всеки от клуба има регистрация във форума.Не знам какво ще ви стане ако напишете един два реда,та да няма да ви вадят зъб???или да ви искат пари за това???но всеки си знае,на сила хубост не става.
Честно казано за мен е без значение кога ще се събираме,въпроса е да има сбирки.Но този етап ние не можем да се съберем един път в седмицата,та камоли да се съберем в четвъртък,че и да мислим какво да правим и плануваме за уикенда.Много бих се радвал ако стане така,да се събираме и вечер и през деня в два различни дена от седмицата.
Апел към всички от клуба ни:
Виждам,че не пишете в темата но я четете,сега ще ви помоля да изкажете и вие мнението си за това,дали да променим часа и деня на сбирката?за което ви благодаря предварително.
П.С.Искам да се извиня на Тодор и семейството му,че доста пъти съм се самупоканвал у вас дори и в по късните часове.
Спокойно вече няма да ви притеснявам с моето присъствие и да ви гостувам.
С най добри чувства:Борката

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
борка.
за последните две седмици съм сагласен ,че си бил сам.
но дотогава ти всяка събота и неделя беше я на девин,я някаде другаде.васил идваше от пловдив специално за сбирките атеб те нямаше.затова предложих да се сабираме прес седмицата.ималое случаи да седим да те чакаме по 2 часа за сбирките когато си идвал,павката стигаше по-бързо от софия
билси два пъти сам-аз съм бил много повиче.
който иска идва и идва на време.
а за телефоните незнам за кой става вапрос,но мойте несе изключват никога,знаеш каква мие работата и съм на повикване постоянно.
за идванетоти в къщи знаеш че никога несъм имал нищо против и винаги си бил добре дошъл.
за последните две седмици съм сагласен ,че си бил сам.
но дотогава ти всяка събота и неделя беше я на девин,я някаде другаде.васил идваше от пловдив специално за сбирките атеб те нямаше.затова предложих да се сабираме прес седмицата.ималое случаи да седим да те чакаме по 2 часа за сбирките когато си идвал,павката стигаше по-бързо от софия

билси два пъти сам-аз съм бил много повиче.
който иска идва и идва на време.
а за телефоните незнам за кой става вапрос,но мойте несе изключват никога,знаеш каква мие работата и съм на повикване постоянно.
за идванетоти в къщи знаеш че никога несъм имал нищо против и винаги си бил добре дошъл.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
Както и в горния мой пост съм отбелязъл,че на човек понякога му се случва да отсъсъва по непрадвидени или предвидени от него причини и т.н.
Не е тук място да изтъкавам причините по който съм бил в Девин но ми предстои важна стъпка в живота(мисля,че се сещате).
...че закъснявам системно и се е налагало да ме чакате е абсолютно вярно,не мога да си кривя душата,но имал ли съм възможност,съм присъствал на сбирките.Ако направим една бегла статистика кой бил и кой не бил на сбирките,едвали аз ще грабна първото място за неприсъствие.Интересен ми е факта,че когато аз не присъствам на дадена сбирка,се събирате 5 или повече коли,а когато имам възможност да отида и аз,си кебича сам(говоря за последно време)?някои ще кажат съдба
Вярно е ,че има хора които пътуват,я от Чепеларе или някъде другаде,но Васил едвали се грабнал от Пловдив само сбирката??? ,това го направи единственно Певел като дойде чак от София за да присъства,за което съм му много признателен,(Пафка просто ако всички бяхме като теб,цена нямаше да имаме).
А относно четвъртък,имам ли възможност да дойда,ще го но направя,важното е да има сбирки и да се разрастваме макар и с по бавни темпове.(за съжаление).
Сега остава да решим,на всеки ще му бъде ли удобно да се събираме в предложения от теб час и ден?,и дано работите тръгнат на добре
.
Не е тук място да изтъкавам причините по който съм бил в Девин но ми предстои важна стъпка в живота(мисля,че се сещате).
...че закъснявам системно и се е налагало да ме чакате е абсолютно вярно,не мога да си кривя душата,но имал ли съм възможност,съм присъствал на сбирките.Ако направим една бегла статистика кой бил и кой не бил на сбирките,едвали аз ще грабна първото място за неприсъствие.Интересен ми е факта,че когато аз не присъствам на дадена сбирка,се събирате 5 или повече коли,а когато имам възможност да отида и аз,си кебича сам(говоря за последно време)?някои ще кажат съдба

Вярно е ,че има хора които пътуват,я от Чепеларе или някъде другаде,но Васил едвали се грабнал от Пловдив само сбирката??? ,това го направи единственно Певел като дойде чак от София за да присъства,за което съм му много признателен,(Пафка просто ако всички бяхме като теб,цена нямаше да имаме).
А относно четвъртък,имам ли възможност да дойда,ще го но направя,важното е да има сбирки и да се разрастваме макар и с по бавни темпове.(за съжаление).
Сега остава да решим,на всеки ще му бъде ли удобно да се събираме в предложения от теб час и ден?,и дано работите тръгнат на добре

- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Хора,
не мога да разбера за какво е целият този спор. За това че няма достатъчно народ, който да идва на сбирките никой не е виновен. Тези неща не стават насила. Който е имал желанието е идвал, който не - не. Е кофти е да кибичиш сам на ОМВ-то и да се чудиш дали ще дойде някой или не, но в края на краищата ако бяхме 20 коли и половината да не бяха идвали нямаше да е кой знае колко фатално. Лошото е че колите са 3-4 (имам предвид редовните) и като не дойдат половината вече се усеща. Но това е положението за момента и няма смисъл от излишни обвинения. Не е важно да сме много коли, по важното е да сме задружни. И да знаеш, че има на кого да разчиташ. А това мисля, че е така в случая.
Борка успокой топката.... и спри да ми изписваш грешно името
(че като дойда следващия път ще ти кажа аз 
не мога да разбера за какво е целият този спор. За това че няма достатъчно народ, който да идва на сбирките никой не е виновен. Тези неща не стават насила. Който е имал желанието е идвал, който не - не. Е кофти е да кибичиш сам на ОМВ-то и да се чудиш дали ще дойде някой или не, но в края на краищата ако бяхме 20 коли и половината да не бяха идвали нямаше да е кой знае колко фатално. Лошото е че колите са 3-4 (имам предвид редовните) и като не дойдат половината вече се усеща. Но това е положението за момента и няма смисъл от излишни обвинения. Не е важно да сме много коли, по важното е да сме задружни. И да знаеш, че има на кого да разчиташ. А това мисля, че е така в случая.
Борка успокой топката.... и спри да ми изписваш грешно името

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
poweramper написа:Борка успокой топката.... и спри да ми изписваш грешно името(че като дойда следващия път ще ти кажа аз
О сорийй....,че съм те писал "ПаФка",вместо Павка,ма тва ся май е най малкия проблем,другия път като дойдеш бирата ще е от мен

- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Борис_Малинов написа:poweramper написа:Борка успокой топката.... и спри да ми изписваш грешно името(че като дойда следващия път ще ти кажа аз
О сорийй....,че съм те писал "ПаФка",вместо Павка,ма тва ся май е най малкия проблем,другия път като дойдеш бирата ще е от мен![]()
Писал си ме Певел, вместо Павел. 2 бири станаха

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
....ааа ти ако мислиш с две бири да ме съборишшшшш.....
Няма ли скоро да имаш път насам?отпуски нещо или ще походиш на морето?

Няма ли скоро да имаш път насам?отпуски нещо или ще походиш на морето?

след всички спорове днес се получи добра сбирка.ето малко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6524801
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6524801
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
''''
сре6тата ви е била супер някои пат и аз ще намина
- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Борис_Малинов написа:Няма ли скоро да имаш път насам?отпуски нещо или ще походиш на морето?
Вчера се върнах от морето, но предполагам, че ще се отвори път и към Смолян в скоро време.
Най-после се е получила сбирка с повечко хора. Супер.
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
....
онзи ден бях в смолян и видях на адаша бялото е 36 на един паркинг и му видях лепенките на страничите стъкла "БМВ клуб смолян".Мисълта ми е следната ако може да си оредя и аз два броя и за моита бима ще е супер само кажете от кои да ги взема и да па;я от Девин да си ги взема.Да попитам адаша какво стана с тениските на клуб смолян ако има и от тях ще искам две.Аи пишете да може да вида кога да доида към смолян да ги взема и колко кинта да нося