Продължаваме тенденцията
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Продължаваме тенденцията
Тенденцията е от Лада на Е30...
Срещу скромните 400 лв се сдобих с Е30 4 врати, двоен стоп, без мотор и джанти.Горе долу е запазена като за тея пари (аз старата си лада купих за 500 лв и беше доста по зле), с ново предно окачване и амортисьори...
Сега ще и слагам м10б18... още вчера едни Е30 ентусиасти ми напълниха багажника на ладата с части и съм силно впечатлен от тоя факт... обикновенно аз подарявам части.
Та така-зарибен съм по бимбата, предстои да я сдобия с мотор, да си я пререгистрирам, едни запазени никелирани брони, добавки за брони и лайсни и трябват и ще се разхубавее.Има пукнат десен стоп, трябва и предните мигачи да сменя.Лявото огледало е също пукнато, но ми подариха здраво.
И така, щом го сглобя, баба Лада заминава на почивка в прохладния гараж (заслужила го е), а с бимбата ще навъртаме километри по родните пътища...
Срещу скромните 400 лв се сдобих с Е30 4 врати, двоен стоп, без мотор и джанти.Горе долу е запазена като за тея пари (аз старата си лада купих за 500 лв и беше доста по зле), с ново предно окачване и амортисьори...
Сега ще и слагам м10б18... още вчера едни Е30 ентусиасти ми напълниха багажника на ладата с части и съм силно впечатлен от тоя факт... обикновенно аз подарявам части.
Та така-зарибен съм по бимбата, предстои да я сдобия с мотор, да си я пререгистрирам, едни запазени никелирани брони, добавки за брони и лайсни и трябват и ще се разхубавее.Има пукнат десен стоп, трябва и предните мигачи да сменя.Лявото огледало е също пукнато, но ми подариха здраво.
И така, щом го сглобя, баба Лада заминава на почивка в прохладния гараж (заслужила го е), а с бимбата ще навъртаме километри по родните пътища...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
честито и само хубаво масло да и сипваш ама ква е тая снимка на ладата снимаи бимата и даваи да се порадваме

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Честито и само задни гуми да сменяш успех
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
колега ако си намериш инжекция по добре си сложи такъв няма да си доволен от карбуратора и като мощност и като разход
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Честито за БМВ-то много безаварийни километри ти пожелавам!
А за ладата
такава лада скоро не бях виждал ебати изпънатата кола евала
тъмо се чудех що ше я прибираш в гараж
А за ладата

тъмо се чудех що ше я прибираш в гараж

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Въпреки "проблемите" ми с карбуратора, които всъшност се оказаха не от него и въпреки, че се занимавах с не работещи карбуратори, които уж работели смея да твърдя, че разхода и вървежа са си доволни ако всичко работи320iPower написа:колега ако си намериш инжекция по добре си сложи такъв няма да си доволен от карбуратора и като мощност и като разход

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
320iPower написа:колега ако си намериш инжекция по добре си сложи такъв няма да си доволен от карбуратора и като мощност и като разход
Въпрос на центровка на сместа е.По принцип инжекциона е по прецизен, но аз имам много опит с карбуратори, отделно че гаража ми е пълен с карбове инструменти и части за тях, имам и чисто нови.А дори и да се окаже болезнено вярно това което казваш-колко му е, ще си сложа инжекцион... че даже и двигател по хубав.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3