Колеги намерих си една кола!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колега БЕГАИИИИИИИ оттая кола намери си друга тая не изглежда на 2002г. па и ръчка нема кожа само 6 аирбега(серийно) не па и бартери са жъзможни мани

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
slav4o1 написа:Dozo написа:Нещо не ми мяза да е 2002 тази кола.Вие на какво мнение сте?Пък и е с ръчни скорости.
ВИНа му е маиката , и фаровете не са оригиналните , кои ли ще иска да махне хела еинджъли и да сложи тияда не е имало някаква интервенция , пък и не ми се струва на мене чак пък толкова евтина
годината може да се провери под капака , поне на моита пишеше продукшън: феб 1997 примерно
Колегата е прав дай ВИНА и доста ще се разбере от него!
обади се в къщата и да ти го продиктуват или отиди и го запиши!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
вина довечера
ами ще видя вина довечера и ще го дам........
а тази? http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: вина довечера
noname написа:ами ще видя вина довечера и ще го дам........
Пробег - 100000 км -

Дата на производство - юни 2000 г.

така по снимки никой не може да ти каже, казахме ти взимай Винове!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
мани пробега тои човека е редко спрел
все ти чета глупостите и вече започвам да се дразна - рядко смотан си, да не си некои циганин бе
на тая последната седалките са претапицирани с може би изкуствена кожа
вземи човек които разбира от КОЛИ защото твоите познания са като на дъщеря ми
пишеш първо за някакви 520-ки от германия за по 8 000 евро после пишеш за 525Д пак на тези пари смешна работа си

все ти чета глупостите и вече започвам да се дразна - рядко смотан си, да не си некои циганин бе

на тая последната седалките са претапицирани с може би изкуствена кожа

пишеш първо за някакви 520-ки от германия за по 8 000 евро после пишеш за 525Д пак на тези пари смешна работа си
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тая си личи изкуствената кожа,па на мене така ли ми се струва или предната броня е преди феиса,а фаровете и стоповете са феислифт

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колеги вие големи разбирачи се извъдихте бе,по-леко с обидите ,човека си пита не е толкова компетентен като вас ,което е под въпросbmw540 написа:мани пробега тои човека е редко спрел![]()
на тая последната седалките са претапицирани с може би изкуствена кожавземи човек които разбира от КОЛИ защото твоите познания са като на дъщеря ми
![]()

Нищо лично ,Просто бизнес !
- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
здр
за кво да се извинявам ? аз никога не съм карал жигула или лада !карал съм около 18 коли и нито една не ми е била СССР !!! а ти като си толкова компетентен и го защитаваш защо не му намериш хубава кола и не му я закараш че той има книжка от вчера и да не я удраска !
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Не е истина, колко прости хора има на този свят!Става въпрос за последните смешници, дето уж не са слизали от BMW
Ако няма да помагате на човека, не си показвайте простотията, от нея има достатъчно по улиците.Покажете малко интелект, за да ви забележат.
И човека ще си кара колата ако иска и на вода.Аз имам и Х5 на газ, някой нещо да има да ми каже?!!!?...Смешници.
@noname, моят съвет е, да почетеш малко преди да си вземеш такава кола, защото така като гледам не знаеш от кога са фейс лифт и ми се струва, че ще се набучиш на някой псевдо фейс лифт за много пари.Виж и в раздел "Продава автомобили", продаваше се една доста прилична 525d на добри пари.
EDIT: Подозирам, че някой от посочените таралясници в темата са засегнали някого лично

Ако няма да помагате на човека, не си показвайте простотията, от нея има достатъчно по улиците.Покажете малко интелект, за да ви забележат.
И човека ще си кара колата ако иска и на вода.Аз имам и Х5 на газ, някой нещо да има да ми каже?!!!?...Смешници.
@noname, моят съвет е, да почетеш малко преди да си вземеш такава кола, защото така като гледам не знаеш от кога са фейс лифт и ми се струва, че ще се набучиш на някой псевдо фейс лифт за много пари.Виж и в раздел "Продава автомобили", продаваше се една доста прилична 525d на добри пари.
EDIT: Подозирам, че някой от посочените таралясници в темата са засегнали някого лично

- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
здр
слушай сега колега смешко!!! аз искам да ти кажа неща!!!! БМВ е съсдадено за комфорт и агресивност на пътя и високи скорости ! и се дразня на селяни като теб ипотекирал си си апартамента да си купиш Х5 а маже и да е на баща ти и да се подиграваш с колата като и слагаш газ!!! искаш да си газар да те гледат хората че си със Х5 а да си проиш стотинките за газ! купи си лада нива идеална е за теб и си сложи черно фолио!!! 

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3