Какво ми казаха за печката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: какво ми казаха за печката
Значи, печка имам на 1000%, просто зимата като настройвах таймера само ми загряваше двигателя по бързо, а сега исках да ми я отключат че като го настроя зимата и се кача в колата да си духа толо. Това е с две думи. Четох, че се препоръчва някакъв човек в Дару, ако някой знае подробности да каже.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
всеки сервиз обурудван със софтуер на БМВ може да ти отключи печката.
Още един път казвам, че ВСИЧКИ модели с двигатели > 2.5д имат фабрично печка за бързо затопляне на двигателя.
Тъй като печката е екстра, която се поръчва (с кинти), много от официалните представителства на БМВ (на запад) отказват да я отключват. Причина за това е и новата централизирана система за обслужване на автомобилите БМВ от официалните сервизи, в която всички влизания в сервизите и прегледи се записват централно в БМВ и могат да бъдат извикани от всяко друго представителство на БМВ по света.
Още един път казвам, че ВСИЧКИ модели с двигатели > 2.5д имат фабрично печка за бързо затопляне на двигателя.
Тъй като печката е екстра, която се поръчва (с кинти), много от официалните представителства на БМВ (на запад) отказват да я отключват. Причина за това е и новата централизирана система за обслужване на автомобилите БМВ от официалните сервизи, в която всички влизания в сервизите и прегледи се записват централно в БМВ и могат да бъдат извикани от всяко друго представителство на БМВ по света.
Пичове, има такава тема за печките. Аз съм писал вътре подробности отностно отключването, колко струва, къде да отидеш и така. иначе всикчи комън-рейли имат печка, а дали е отключена - това е друг въпрос. Също така не е гаранция, като ти отключат печката, че тя ще работи (както беше при мен, та се наложи да отида до Вебасто). Ако я отключвате, отидете в Дару при Йото Радев. В Камор не ходете.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2