Бъдещето на 3-та серия според GIOMIO DESIGN
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
В последния брой Auto Motor und Sport има представяне на бъдещата трета серия, което е в доста по-различен стил от тези фотоси!
Не успях да открия, снимките в саита на AMS, но си заслужава да се види, дано да приличат поне малко на онези прототипи. Бъдищите седан,комби, купе, кабриолет и бреккупе(дано така се пише и казва въпросната каросерия
нещо като комби с 2 врати ) се очакват през2011-2012!
Не успях да открия, снимките в саита на AMS, но си заслужава да се види, дано да приличат поне малко на онези прототипи. Бъдищите седан,комби, купе, кабриолет и бреккупе(дано така се пише и казва въпросната каросерия

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз казвам твърдо НЕ защото профила ако се загледате е почти едно към едно със този на Мазда РХ 8... ужас, не искам и да си помисля че БМВ могат да копират някой, а относно задните стопове, явно дизайнера е изгубил стимул за работа 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Отзад вярно е като Мерцедес, а отпред линията изглежда някак си блажено усмихната... според мен липсва агресията, присъща на по-старите модели...
!
Както и да я гледам си е ц класа с бъбреци 

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
Само страничната линия ми допада като цяло.
Бронята пердната и липсва всякаква агресивност, няма я централната решетка, отде ше ни се лади турбото
Като цяло нимисля че това ще е визията на колата, но и като цяло много дизайнерски решения са изчерпани и реално ниможе да очакваме кой знае какво като промени.
Да пуснат малко е30-ки с повече коне и електроника, АМА хич няма да е зле
Бронята пердната и липсва всякаква агресивност, няма я централната решетка, отде ше ни се лади турбото

Като цяло нимисля че това ще е визията на колата, но и като цяло много дизайнерски решения са изчерпани и реално ниможе да очакваме кой знае какво като промени.
Да пуснат малко е30-ки с повече коне и електроника, АМА хич няма да е зле

bmw
Evelin Cotsev написа:мен ми прилича на мерцедес ц класа
толкова вода ще изтече дотогава, че ще няма шанс да е е такава.
Личното ми мнение "не е лоша"
А знаете ли защо пускат такива! "кой как си ги представя"? Защото хората мислят и четът форумите

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Prekysvach написа:съотношението малки фарове - огромни бъбреци е ужасно а стоповете са като тия на новата корола![]()
Подкрепям напълно !

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
бляк отвратителна е бееее защо така трябва да изкривяват визията на БМВ дали вижте я отзад тя прилича на мицубиши с тоя багажник така назад а отпред пак са сложили капака да е висок губи се цялата агресивна форма на БМВ единствено фаровете все още са номер 1 

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3