СФ: Кр.поляна, Разсадника, Зап.парк, Илинден, Света Троица

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 12 Юли 2008, 22:31

M2PR написа:
ka4i написа:
M2PR написа:
6kpeka написа:А тези от Овча купел 1 :shock: влизат ли в сметките!

Едва ли, по-скоро влизат в раайона на ОК 1, 2; Горна Баня, Княжево, Бояна, Павлово, Бъкстон, Борово, Кр. село, Лагера, Хиподрума и ако някой се прежали да пусне темата (например Слави-м :roll: ) може скоро да започнат и сбирките на тези квартали :roll:

Знаеш ли кой квартал къде се намира?Това е без да се заяждам ;) .Не мисля, че може да се сложиш на едно място Павлово, Бъкстон, Борово, Кр. село, Лагера, Хиподрума при останалите.Предполагам знаеш какво е разстоянието от Горна баня и ОК до останалите изброени.А колкото до Бояна, то аз мисля /разбирай-опитвам се/, че тези които са над околоМръсното трябва да са заедно.

Пределно ми е ясно, да. Знам че от Ок до Хиподрума не е 2-3-5мин; но също толкова добре ясно ми е че от Хиподрума напр. има 2ма, от Бояна 2ма от Кр. село - 3ма; та така по двойки или тройки ли да са срещите, че да бъде една сбирка конкретно за квартал???? ;)

vld написа:Що се занимавате с глупости ,има си офицялна Софийска среща веднъж в седмицата на дунев какво повече искате :roll:

Щото то много се събираме и на седмичните сбирки, ами дай и по квартали сега.Мисля,че идеята на темата е да се види кой от къде е, а не да се правят графици или нещо подобно за квартални или блокови сбирки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Юли 2008, 23:34

Извинявам се за спама, и ще помоля някой мод да изтрие постовете ми от тук, НО ти така и не ми даде конкретен отговор, ка4и ;)

Пак питам, като има по 2ма души от квартал как да има квартална сбирка (изключваме Ляо Лин и Дружба). Разбира се, че е по-добре на една да се съберат повече квартали ;) В тоя ред на мисли, темата за сбирките на изброените от мен квартали е преместена в Събори и мероприятия, с автор gigaset.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 13 Юли 2008, 8:36

M2PR написа:Извинявам се за спама, и ще помоля някой мод да изтрие постовете ми от тук, НО ти така и не ми даде конкретен отговор, ка4и ;)

Пак питам, като има по 2ма души от квартал как да има квартална сбирка (изключваме Ляо Лин и Дружба). Разбира се, че е по-добре на една да се съберат повече квартали ;) В тоя ред на мисли, темата за сбирките на изброените от мен квартали е преместена в Събори и мероприятия, с автор gigaset.

АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ кварталните сбирки.Нека си се събират хората.Относно това кой, коя тема тема, къде е преместил не ме вълнува.Явно са сметнали, че ще е полезно да има такива сбирки.За което аз пак казвам НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ.
Моята идея беше да се прецени добре кой квартали са наистина в един район.Щото да се сложат на едно място Хиподрума и Горна баня, просто не ми се връзва.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 13 Юли 2008, 9:00

Опаа сори офф-а момци .... ама ако има някой от красна поляна може да драсне ,че там нещо се загубих :mhihi:

ехх тия жени бреее .... :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 13 Юли 2008, 9:55

///vlado написа:Опаа сори офф-а момци .... ама ако има някой от красна поляна може да драсне ,че там нещо се загубих :mhihi:

ехх тия жени бреее .... :mhihi:

Къде си се изгубил, бре?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 13 Юли 2008, 10:13

Айде и аз да се запиша :mhihi: - Красна поляна

п.с. само пред блока има 5 е36-тици, едно е34 и от време на време една е30-ка :mhihi:

BMW Strase rulz 8)
bmw

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 13 Юли 2008, 11:05

1+ Разсадника ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Юли 2008, 11:07

AHTuBuPyC написа:Айде и аз да се запиша :mhihi: - Красна поляна

п.с. само пред блока има 5 е36-тици, едно е34 и от време на време една е30-ка :mhihi:

BMW Strase rulz 8)

В кой блок си :?:
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 13 Юли 2008, 11:18

vld написа:
AHTuBuPyC написа:Айде и аз да се запиша :mhihi: - Красна поляна

BMW Strase rulz 8)

В кой блок си :?:

Разбрахме се с него - на Мечка е, ама е отскоро
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 13 Юли 2008, 11:28

Айде и аз да се присъединя - Света Троица :)
Обаче в момента нямам възможност да идвам на сбирките, надявам се за в бъдеще да стана редовен. :winky: И мисля, че идеята на тази тема е много добра, защото например аз не познавам никого и малко ше ми е странно да дойда на сбирка :mhihi:

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 13 Юли 2008, 11:37

Berboo написа:Айде и аз да се присъединя - Света Троица :)
Обаче в момента нямам възможност да идвам на сбирките, надявам се за в бъдеще да стана редовен. :winky: И мисля, че идеята на тази тема е много добра, защото например аз не познавам никого и малко ше ми е странно да дойда на сбирка :mhihi:

Точно това е идеята на темата, ама някои я тълкуват погрешно...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 13 Юли 2008, 11:50

Vlados написа:Разбрахме се с него - на Мечка е, ама е отскоро

Е отскоро отскоро, вече 2 годин :mhihi:

още 6 месеца съм квартален, после зона Б18, моа си слизам по пижама на Симеон :mhihi: чак се чудя дали да не отвороя авточасти :mhihi:

п.с. жалко, красна поляна си ми харесваше супер много, особено хлъзгавия широк очастък на кръстовището на пазара :twisted: :mhihi: :mhihi:
bmw

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 13 Юли 2008, 11:54

AHTuBuPyC написа:
Vlados написа:Разбрахме се с него - на Мечка е, ама е отскоро

Е отскоро отскоро, вече 2 годин :mhihi:

още 6 месеца съм квартален, после зона Б18, моа си слизам по пижама на Симеон :mhihi: чак се чудя дали да не отвороя авточасти :mhihi:

п.с. жалко, красна поляна си ми харесваше супер много, особено хлъзгавия широк очастък на кръстовището на пазара :twisted: :mhihi: :mhihi:

Колегата е от малък там, затова казах отскоро... иначе зоната е на два хлъзгави завоя от Красна поляна, така че пак ще си близо ;)
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 13 Юли 2008, 12:40

Айде като за начало - утре всички на сбирката в Люлин
Които не се познават - да се запознаят и после всички заедно :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 13 Юли 2008, 14:18

shnitzera написа:1+ Разсадника ;)
Шницел аре бе де..а, никъв те нема. Па поткрепи малко бройка и ти па фани и "В" с оптичната еМ-ка да се вмести във форума :mhihi: :mhihi: :mhihi: