СФ: Кр.поляна, Разсадника, Зап.парк, Илинден, Света Троица
Модератори: mitaka7, Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
M2PR написа:ka4i написа:M2PR написа:6kpeka написа:А тези от Овча купел 1влизат ли в сметките!
Едва ли, по-скоро влизат в раайона на ОК 1, 2; Горна Баня, Княжево, Бояна, Павлово, Бъкстон, Борово, Кр. село, Лагера, Хиподрума и ако някой се прежали да пусне темата (например Слави-м) може скоро да започнат и сбирките на тези квартали
Знаеш ли кой квартал къде се намира?Това е без да се заяждам.Не мисля, че може да се сложиш на едно място Павлово, Бъкстон, Борово, Кр. село, Лагера, Хиподрума при останалите.Предполагам знаеш какво е разстоянието от Горна баня и ОК до останалите изброени.А колкото до Бояна, то аз мисля /разбирай-опитвам се/, че тези които са над околоМръсното трябва да са заедно.
Пределно ми е ясно, да. Знам че от Ок до Хиподрума не е 2-3-5мин; но също толкова добре ясно ми е че от Хиподрума напр. има 2ма, от Бояна 2ма от Кр. село - 3ма; та така по двойки или тройки ли да са срещите, че да бъде една сбирка конкретно за квартал????
vld написа:Що се занимавате с глупости ,има си офицялна Софийска среща веднъж в седмицата на дунев какво повече искате
Щото то много се събираме и на седмичните сбирки, ами дай и по квартали сега.Мисля,че идеята на темата е да се види кой от къде е, а не да се правят графици или нещо подобно за квартални или блокови сбирки.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Извинявам се за спама, и ще помоля някой мод да изтрие постовете ми от тук, НО ти така и не ми даде конкретен отговор, ка4и
Пак питам, като има по 2ма души от квартал как да има квартална сбирка (изключваме Ляо Лин и Дружба). Разбира се, че е по-добре на една да се съберат повече квартали
В тоя ред на мисли, темата за сбирките на изброените от мен квартали е преместена в Събори и мероприятия, с автор gigaset.

Пак питам, като има по 2ма души от квартал как да има квартална сбирка (изключваме Ляо Лин и Дружба). Разбира се, че е по-добре на една да се съберат повече квартали

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
M2PR написа:Извинявам се за спама, и ще помоля някой мод да изтрие постовете ми от тук, НО ти така и не ми даде конкретен отговор, ка4и
Пак питам, като има по 2ма души от квартал как да има квартална сбирка (изключваме Ляо Лин и Дружба). Разбира се, че е по-добре на една да се съберат повече кварталиВ тоя ред на мисли, темата за сбирките на изброените от мен квартали е преместена в Събори и мероприятия, с автор gigaset.
АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ кварталните сбирки.Нека си се събират хората.Относно това кой, коя тема тема, къде е преместил не ме вълнува.Явно са сметнали, че ще е полезно да има такива сбирки.За което аз пак казвам НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ.
Моята идея беше да се прецени добре кой квартали са наистина в един район.Щото да се сложат на едно място Хиподрума и Горна баня, просто не ми се връзва.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
///vlado написа:Опаа сори офф-а момци .... ама ако има някой от красна поляна може да драсне ,че там нещо се загубих![]()
ехх тия жени бреее ....
Къде си се изгубил, бре?
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
AHTuBuPyC написа:Айде и аз да се запиша- Красна поляна
п.с. само пред блока има 5 е36-тици, едно е34 и от време на време една е30-ка![]()
BMW Strase rulz
В кой блок си

- Vlados
- с две лица
-
vld написа:AHTuBuPyC написа:Айде и аз да се запиша- Красна поляна
п.с. само пред блока има 5 е36-тици, едно е34 и от време на време една е30-ка![]()
BMW Strase rulz
В кой блок си
Разбрахме се с него - на Мечка е, ама е отскоро
- Vlados
- с две лица
-
Berboo написа:Айде и аз да се присъединя - Света Троица![]()
Обаче в момента нямам възможност да идвам на сбирките, надявам се за в бъдеще да стана редовен.И мисля, че идеята на тази тема е много добра, защото например аз не познавам никого и малко ше ми е странно да дойда на сбирка
Точно това е идеята на темата, ама някои я тълкуват погрешно...
Vlados написа:Разбрахме се с него - на Мечка е, ама е отскоро
Е отскоро отскоро, вече 2 годин

още 6 месеца съм квартален, после зона Б18, моа си слизам по пижама на Симеон

п.с. жалко, красна поляна си ми харесваше супер много, особено хлъзгавия широк очастък на кръстовището на пазара

bmw
- Vlados
- с две лица
-
AHTuBuPyC написа:Vlados написа:Разбрахме се с него - на Мечка е, ама е отскоро
Е отскоро отскоро, вече 2 годин![]()
още 6 месеца съм квартален, после зона Б18, моа си слизам по пижама на Симеончак се чудя дали да не отвороя авточасти
п.с. жалко, красна поляна си ми харесваше супер много, особено хлъзгавия широк очастък на кръстовището на пазара![]()
![]()
Колегата е от малък там, затова казах отскоро... иначе зоната е на два хлъзгави завоя от Красна поляна, така че пак ще си близо

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Шницел аре бе де..а, никъв те нема. Па поткрепи малко бройка и ти па фани и "В" с оптичната еМ-ка да се вмести във форумаshnitzera написа:1+ Разсадника