Тъпанар......850ci
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Тъпанар......850ci
Прибирам се аз до вкъщи и кво гледам на близката гумаджийница.......едно 850
от капака излиза пушек като на парен локомотив, а отдолу тече все едно е в края на деветия месец
Викам си я да взема да отида да изям едно сандвиче в кафето отсреща и да позяпам (типична българска черта
)!
Излиза чичкото от вътре и почва моментално да псува......вдигнаха капака и започнаха (и гумаджийте) да я гледат умно, почнаха да се навеждат и да дават експертни оценки...."водна помпа,......не не скъсано съединение,....не не радиатора е заминал и тн. и тн"
Викам си я да отда по-близо(хем да разгледам дванадесет цилиндровото творение на изкуството)......и кво да видя ами то водата си хвърчи от капачката (той просто не я е завил като хората и тя шурти) Викам му така и така, тече от капачката и той:"Я, сериозно, чакай аз сега ще се обадя намайстора да го питам кво да прая
", аз си мълча, оня очевидно тръгна да обеснява как да налее вода и след това да я обезвъздуши......затвори тоя и аз му викам- това е уникален автомобил, а тоя арогнтно се обръща към мен и ми отговаря с голяма доза самочувствие:"Да, да и кое му е уникалното.....това е уникална каруца...изреди една камара глупости
"... Аз такмо бях решил да помогна за "ремонта" и набързо се разубедих! Тия продължиха да правят глупост след глупост.....наливат вода и оставят капачката отворена-така щяла да се обезвъздуши......
ядосах се аз и си казах кво е виновна колата, че има за стопанин такъв дебил и отидох да я обезвъздуша.....тоя през цялото време се правеше на експерт от немски сервиз на БМВ(и ръсеше глупост след глупост.....като например, че перката пред мотора била електрическа, а не както му викам с вискозитетен съединител.....) както и да е оня пак званя на тоя майстор и оня му каза да я форсираме от 1500-2000(това аз вече му го бях казал) оборота, в тоя момент аз бях до шофьорската страна и тоя ми вика да влезна аз да я форсирам (пак арогантно), звучеше така: "Натисни газта до 2000, нали знаеш от къде...
" вече се бях спекъл ама си викам кога щи ми се отдъде шанс да влезна в 850 и се намърдах вътре..........ебати колата, наистина е уникат, направо бях впечатлен, как ме хвана яд, че такъв тапанар я кара няма да ви описвам.....
В крайна сметка колата се оправи и си тръгна перфектно, само където тоя изстреля един милион псувни по нея....а то той сам си беше виновен.....колта не може сама да си стегне капачката на радиатора..........ПРОСТАК

Излиза чичкото от вътре и почва моментално да псува......вдигнаха капака и започнаха (и гумаджийте) да я гледат умно, почнаха да се навеждат и да дават експертни оценки...."водна помпа,......не не скъсано съединение,....не не радиатора е заминал и тн. и тн"

В крайна сметка колата се оправи и си тръгна перфектно, само където тоя изстреля един милион псувни по нея....а то той сам си беше виновен.....колта не може сама да си стегне капачката на радиатора..........ПРОСТАК

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
както казват хората тези коли на се карат от истинските манияци ,ама тъпаци които само позират....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Хубавите круши прасетата ги яли.
За съжаление има много хора които карат уникални автомобили и не могат да ги оценят.Мног ме хваща яд на такива.
Както се отнасяш с един автомобил (направо уникат в случая) така и тя ще се ще се отнася с теб.
Днеска капачка на радиатор , утре капачка за масло и тогава и 850-ката ще му тегли една маина на този.Лошото е че както казахте колата с нищо не е виновна.
За съжаление има много хора които карат уникални автомобили и не могат да ги оценят.Мног ме хваща яд на такива.
Както се отнасяш с един автомобил (направо уникат в случая) така и тя ще се ще се отнася с теб.
Днеска капачка на радиатор , утре капачка за масло и тогава и 850-ката ще му тегли една маина на този.Лошото е че както казахте колата с нищо не е виновна.
BMW - The king of the route.

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
що не му каза да ти я даде на тебе като е такваз каруца пък той да си вземе друга (щом кара такъв звяр начи може да си го позволи...)

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Тъпанар......850ci
gazzzar написа: В крайна сметка колата се оправи и си тръгна перфектно, само където тоя изстреля един милион псувни по нея....а то той сам си беше виновен.....колта не може сама да си стегне капачката на радиатора..........ПРОСТАК![]()
![]()
това е като при компютрите. Те например правят не това, което искаш да правят, а това, което си им казал да правят. Та и колата е така. Ако знаеш какво искаш от нея, тя ще го направи. Пък и в 99% от случайте не е виновна колата, а задкормилното устройство.

- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз бих добавил само, че 8-ма серия е една от най-дефекните на БМВ, така че го разбирам пича, МАКАР и в случая да не е бил прав... Ма то се натрупва, вий ко си мислите? 

MORE BEER!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе то имаше един умен български журналяга дето беше писал статия и каза в нея че 8-цата била супер зле и изобщо не била достатъчно спортна и затва я били спряли

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ами БМВ8 май има такъв момент. Поне за мен пърформанса на 8цата не е от най-добрите в класа й. Може би 850ЦСи-то върви задоволително добре, но останалите... Ако беше направено М8, какъвто замисъл е имало (олекотено+форсиран мотор+другите му работи) наистина щеше да е феррари килър.
Въпреки всичко Е31 е забележителна машина.
Въпреки всичко Е31 е забележителна машина.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
С риск да започна нов спор :
Ако човек съпостави 3-те основни автомобила -BMW (850CiA, 840CiA, 840Ci, 850CSi), Porsche 928 (S4, S4 Auto, GT, GTS) и Mercedes Benz (500SEC, 600SEC) в този клас в началото на 1990-те веднага може да се види, че 850 е нямала особен chance...
Ако човек съпостави 3-те основни автомобила -BMW (850CiA, 840CiA, 840Ci, 850CSi), Porsche 928 (S4, S4 Auto, GT, GTS) и Mercedes Benz (500SEC, 600SEC) в този клас в началото на 1990-те веднага може да се види, че 850 е нямала особен chance...
Power is Nothing Without Insanity
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2