датчика на бензиномера ми прави проблеми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
.
Не си спомням точно цифри - 20тина лева втора ръка. Гледай пистичките където контактува рамото да не са прекъснати. Този на помпата се разглобява и се сменя също.
бензиномер
Добре де колеги,имам питане:преди да почна да ръчкам по нивомерите,резервоара изпразнен ли трябва да бъде?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Няма значение според мен.... аз с над 50 литра бензин съм си играл да ровя, само трябва да внимаваш със всичкия бензин при отворените дупки да не направиш някоя искра
Кат по филмити да стани 
Махане на датчика
Здравейте,
перфекно сте го описали
ама аз съм индиянец и не мога да отворя (резервоара) за да видя поплавака(датчика) или да го сменя. Въпросът ми е трябва ли да отвивам голямата пластмасова "гайка"
или може нещо друго да се направи че стрелката ми се е лепнала долу като сомалийче за паржола. А има бензин да запаля блока. Връзките уж ги замерва един майстор и каза че никаде не е пръкъснато и ми каза че е датчика.
Какво да направя ?
перфекно сте го описали
Какво да направя ?
.
Да, трябва да развиеш гайката на биднчето. Можеш да ползваш голяма отверка и чук да го отцепиш, ако нямаш инстумент.
Датчик
Колеги, днес свалих левия датчик по точно го извадих
и ми се струва че е добре не ми изглежда нищо прекъснато гледах и пистите гледах и жичките добре изглеждаха. Ама нямам уредче да ги замеря. Изчистих го (колкото това е станало) и пак го сложих и отидох да заредя че нямаше шищо вътре и си викам как ще покзава нещо като нема бензинец
. И както се сещате напълних за 100лв. и пак нищо
. Отивам на Симеон (имах работа там) и тръгнах по всички магазини капанчета и дюкянчета да търся този датчик както и пръскалки за предните стъкла и за задното и обиколих почти всичко и като развалена грамофона плоча навсякаде попитах за тях и НИКАДЕ нямаше такова нещо само на едно място втора употреба
го е имало и някой го е взел предния ден
. Искам да ви попитам каде мога да си намеря този датчик че вече ще се побъркам? а между другото не съм свалял този при помпата.
Но все пак да знаете някаде кадето мога да си го намеря ?
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Re: Датчик
Bobi4 написа:Колеги, днес свалих левия датчик
А погледна ли десния нивомер, виж и там какво става.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
колега и аз имахсъщия проблем като твоя. появи се когато качих 3-ма души отзад. след това за 2-ри път така направи отново след като съм возил хора отзад. оправи се след като махнах седалката и наместих добре кабелите по скобите. оказва се че явно предишния собственик е махал задната седалка и после не е наманестил кабелите както трябва и при сядане се претискат и прекъсват. откакто ги дозалепих с изолирбан за щипките нещата се оправиха (поне при мен така стана).

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2