Помогнете моля
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете моля
Колеги,както писах в предната тема наскоро ми предстоеше смяна на ремъци,ролки и т.н.Е смених ги.Обачееееее.........Появи се един шум които е не6то като стържене и е много тих,чува се само на празен ход и не винаги.От какво може да е?Дали ролките още не са се разработили,или......
Направихме опит и разглобихме отново и когато сменихме едната ролка със старата,шума изчезна,но когато си отидох вкъщи пак се появи
Да не е нещо фатално и от какво може да е?Някоя част да сме пропуснали или центровка нещо или........ де да знам!
Направихме опит и разглобихме отново и когато сменихме едната ролка със старата,шума изчезна,но когато си отидох вкъщи пак се появи
Да не е нещо фатално и от какво може да е?Някоя част да сме пропуснали или центровка нещо или........ де да знам!- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
Колега да не е от шайба на компресора на климата? Ако имаш де?
Иначе да не е нещо покривена при монтажа новата че има някои "майстори" с чука монтират нова част
Иначе да не е нещо покривена при монтажа новата че има някои "майстори" с чука монтират нова част
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Амортисьорчето на обтегачния ремък
При мен беше от това...напълно беше разпиляно смених го още когато купих колата и ми струваше 117 лв. преди 1 година и 2 месеца
йхжкжфхнфбжклй
Колеги оправих го
Отидох при Ники,оказа се много свестен човек(както предполагам и повечето тук) и много ми помогна.Свалихме пак ремъците и ролките и ги сложихме отново само,че съвсем малко по-малко натегнахме ремъка и ролките и:Ооооо чудо!!!А пича ми разглабя 1000000 пъти колата и ми я гледа от къде може да е и въобще се оказа пич от всякъде! БЛАГОДАРЯ на всички,които се опитахте да ми помогнете.Ако има нещо пак ще питам,но дано не се появи,а междувпрочем се оказа,че старият ремък е като нов и ролките също,но.... несъжалявам.Благодаря още веднъж на всички!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
А този Ники 4лен ли е на форума 4е искам да му отправя един въпрос за ангренажния ремък,6тото турсух с търса4ката ама ни6то не намирам.Интересуваме някой знаели как то4но става зацепването на този ремък как се гласят белезите спрямао ремъка за мотор М40 1.6 става дума.много 6те съм благодарен ако някой ми помогне
фнхйхйкгйл
Там се прави центровка и тя е много важна,има 1 червен зъб на едното зъбно колело и се прави спрямо него,но е много трудно да го намериш ако не са ти го показали и не знаеш за какво става дума,и аз бих могъл да ти я направя,но по добре се обърни към Ники.Тои е член на форума,но сега е в провинцията и ще си доиде в неделя.Ако искаш ще ти дам тела му да му звъннеш.Кажи,че аз съм му го дал да не се разсърди нещо.
0894391917
0894391917
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
по телефона трудно 6те се разберем за6тото не съм от софия,но ако ми как каже6 как се пи6е за да му пратя един въпрос на ли4на 6те съм благодарен
Re: йхжкжфхнфбжклй
Свалихме пак ремъците и ролките и ги сложихме отново само,че съвсем малко по-малко натегнахме ремъка и ролките и:Ооооо чудо!!!

fgdjhjkljl
Ники,новите ролки и ремъка са на 6!Освен тихият баварски звук и ръмженето от ауспуха нищо не се чува ,даже е още по тихичка и отпреди

12 мнения
• Страница 1 от 1