как да сложа дискови спирачки отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
как да сложа дискови спирачки отзад
колеги с барабини съм и се чудя дали може да се сложат дискови спирачки но проблема е че имат и АБС трудно ли се слагат ??? Някой знае ли ????
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
cucko написа:За какво ти са?
сигурно за да може да си боядиса апаратите червени
-иначе има такъв филм,но трябва да си намериш и смениш целите носачи--(от компакт не става)
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
spirit_24 написа:е ми да спира по бъистру
Ами да си сложи по широки гуми и да му е мирна главата...аз съм с 225/45/17 и съм мн. доволен(мерси на bmwfena за хубавите континенталки....много държат на завой и мокро...)..даже понякога ми се струва че прецаквам АБС-а....щото по едно време ми беше светнал,угасих моторя и отново запалих и вече не светеше
А пък с 205/60/15 ни можех да тръгна ни можех да спирам...само се въртя и стряскам всеки минувач...а пък са мишелин пилот спорт...
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
spirit_24 написа:е ми да спира по бъистру
ми тогава по-добре си сложи вентилирани дискове отпред----пък и ръчна ще имаш като си с барабани
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Определено има разлика компакта с вентилирани дискове отпред
Около 150 лв е комплекта, ако искаш пърформънс дискове това е цената на бройка горе-долу... Иначе можеш да вземеш целия мост отзад от 318 компакт, но ефекта ще е повече визуален. Ще има разлика само като караш с натоварена кола...
Never mistake motion for action...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Leon по принцип ли повече спира с вентилираните или само като ги напечеш спира повече? За задните мислил ли си ? Защото на ще са 272мм. а на другите е 280мм.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
сигурен ли си,че толко ти излезеLeon написа:Определено има разлика компакта с вентилирани дискове отпредОколо 150 лв е комплекта, ако искаш пърформънс дискове това е цената на бройка горе-долу... Иначе можеш да вземеш целия мост отзад от 318 компакт, но ефекта ще е повече визуален. Ще има разлика само като караш с натоварена кола...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Питай лудиягсм за тази интервенция!Тоя я направи на 316ката!И се сменяват дискове,накладки и шенкелели примерно с такива от 320ка.
Тука става на въпрос за 316ка купе с задни апарати от 320 купе!
И всичко си съвпада и се закача без проблемации.Аз поне така разбрах от лудия щото искам на моята 16ка да го правя тоз номер!
Ей тоз тюнинг ейй!

Тука става на въпрос за 316ка купе с задни апарати от 320 купе!
И всичко си съвпада и се закача без проблемации.Аз поне така разбрах от лудия щото искам на моята 16ка да го правя тоз номер!
Ей тоз тюнинг ейй!
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Леон какви са тия дискове за компака 150 кинта комплеката. Щото на мен ми предлагат някви италянски или немски ще те излъжа на 50 кинта бройката. Имали некаква съществена разлика от тия за 150 или тия от 50??? Ако може някои да обясни ще съм му благодарен! 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
едните плътни,другите вентилирани..ама нечетете май
и с тия умрели барабани,клеясали вътре наистина спирате много добре,сравнение с нови дискове,нови накладки,нова течност и смазване на апарата..
и с тия умрели барабани,клеясали вътре наистина спирате много добре,сравнение с нови дискове,нови накладки,нова течност и смазване на апарата..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2