Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Честито колега ,удеве я видях на сбирката но в лудницата не намерих възможност да я разгледам и да ти я честитя
Колата наистина е много хубава,има база за терор
Георги Пенчев

Колата наистина е много хубава,има база за терор

Георги Пенчев
снощи си монтирах и музиката най накрая. Вече не седи да събира прах в къщи чисто новата каса на Пайнер и брат му. Едни симпатични JBL елипси и отново Пайнер Плеър
дето от 6 месеца е чисто нова .
Днес реших че ми е писнало да ми дрънчи колата и смених катализатоното гърне с резонатор и крайния Кютук 200кг с Титаниево кръгличко гърне.
Придоби Евро-визия. Но и акта не закъсня...... 

Днес реших че ми е писнало да ми дрънчи колата и смених катализатоното гърне с резонатор и крайния Кютук 200кг с Титаниево кръгличко гърне.

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
street racing написа:снимки, снимки, снимки![]()
И теб скоро те виждам в Е30

пп. А на колегата 4естито, и сздраве да си я връткаш
Не се хабете мисля че сам мяркал 1-2 такива ама не са купета,едното е 325их ще потарся снимки на златковциShondy написа:go4et0o написа:Ако някой почне да се занимава нека пробва и с голд да видим как ще стои точно тоя модел може и да не е много готино но все пак
П.С За джантите говоря
ще се пробвам да говоря с Oyama от тунинг.бг той го владее шопа до там че да го направи .
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
Shondy написа:радвам се че ви харесва колата ,тя найстина е много хубава ,но немога да си позволя 2 коли в момента ,може би ще се продава и тя ако не успея с сивата е30-ка.
на 4асти ли 4е сам си харесал едно вде неща

Re: ..
bavareca_86 написа:Shondy написа:радвам се че ви харесва колата ,тя найстина е много хубава ,но немога да си позволя 2 коли в момента ,може би ще се продава и тя ако не успея с сивата е30-ка.
на 4асти ли 4е сам си харесал едно вде неща
не е хубаво да се ебаваш с хората на зор