интересно явление
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- metodi80
- старши ентусиаст
-
интересно явление
Наскоро опитах на моя "хулиган" да отвъртя капачката на двигателя (за маслото) докъто двигателя работи.След като я завъртях започнах да дърпам за да я извадя но просто се усещаше как налягането е толкова силно че едва успявах да я издърпам няколко милиметра и пак си я дърпаше обратно в гнездото. Същото бе6е и със пръчката за маслото (нея пък вообще не можех да я извадя ) . Иначе при изгасен двигател си излизат съвсем нормално (казвам го за да не помисли някой че нямам сила да ги издърпам и съм се объркал нещо
). Та искам да попитам нормално ли е това .... добре ли е .... зле ли е ... един приятел ,който доста се е занимавал с БМВ ми каза че не е виждал такова нещо ....но според него било много добре ... "двигателя бил добър" ... . Какво мислите, споделете .... ?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Колега, от както се помня карам все БМВ-та и кви ли не странни идеи са ми минавали през главата, ама такива експерименти не ми е хрумвало да си правя...Как ти дойде идеята да направиш точно така?
Мисля, че ще е интересно за всички ако споделиш...
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
someone написа:Колега, от както се помня карам все БМВ-та и кви ли не странни идеи са ми минавали през главата, ама такива експерименти не ми е хрумвало да си правя...Как ти дойде идеята да направиш точно така?Мисля, че ще е интересно за всички ако споделиш...
ами като е запален двигателя и като отвориш капачката за маслото нетрябва да духа
- metodi80
- старши ентусиаст
-
колега "someone" исках да отворя капачката за да видя дали духа при отворена капачка ...предполагам знаеш че ако духа от там при отворена капачка означава че от някъде смуче въздух ...което не е добре .... но то не само че не духа ....напротив вообще не позволява капачката да бъде премахната от гнездото ...тегли я на вътре. Та не разбрах кое точно ме питаш как ми е дошло на ум ...но мисля че ме разбра какво съм искал да проверя ...
6 мнения
• Страница 1 от 1