Връзване на халогени?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- computechbg
- Потребител
-
Връзване на халогени?
Ако може някои да ме открехне относно това дали може да се вържат фаровете за мъгла към бутончето за задния фар за мъгла тъй като нямам инсталация за предни... и ако някои знае как става това. Мерси предварително...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Купуваш си копче с два бутона,единия е за халогените другия за задните халогени,прокарваш инсталация и това е 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Това е по-добрият вариант.Ozir1S написа:Купи си копчето както казва колегата отгоре и ходи на авто електро да ти прокарат 2 кабела с един бушон и спиш
Иначе може да ги направиш (като мойте) да светят заедно с фаровете, обаче вече 2 пъти ме спират полицай да ми казват да ги изгася
- computechbg
- Потребител
-
колеги благодаря за изчерпателните отговори, но все пак някои знае ли дали мога да вържа халогените към бутона за включване на усиления стоп (заден фар за мъгла).... Благодаря
computechbg написа:колеги благодаря за изчерпателните отговори, но все пак някои знае ли дали мога да вържа халогените към бутона за включване на усиления стоп (заден фар за мъгла).... Благодаря
Би трябвало да можеш само където ще можеш да пускаш халогените когато си на фарове, а не на габарити. Предполагам ще трябва и по-як бушон
Деба тия дърти кочини!
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
абе хора,искам да си сложа фарове за мъгла,но нямам копче -имам само копче за стоповете.отпред има капаци на мястото на халогените.дали ще трябва да се прокарват кабели?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
абе хора,искам да си сложа фарове за мъгла,но нямам копче -имам само копче за стоповете.отпред има капаци на мястото на халогените.дали ще трябва да се прокарват кабели?
Ами колега ,ако всичко по клолата фабрично е така (конзолката с един бутон и бронята не е сманяна) не би трябвало да имаш окабеляване за "халогени".За по-сигурно провери около фаровете за свободно висящи букси....Ако няма такива ще се наложи да окабеляваш!И не забравяй ,че трябва да сложиш и реле!
.....но все пак някои знае ли дали мога да вържа халогените към бутона за включване на усиления стоп (заден фар за мъгла).... Благодаря ....
Колега ,не прави цигански работи
Сега сериозно,не е редно да се изпълни по подобен начин инсталацията ,за да се спестят 30лв.(копче+реле+кабели).
Успех на всички
9 мнения
• Страница 1 от 1