Kоя от следните коли бихте избрали :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
Едно приателче си взе от германия C270 2003г. CDI с кожи, навигаций и всичките му салтанати от първи собственик - дядо ползвал колата за пазар и със сервизна книжка и тнт, на 100000км. и след две седмици в БГ му се счупи скоростната (автоматична), хидравличната помпа и след още 5000 евро пак я подкара............та мисълта ми е за жената, динята и колата - на късмет 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
vladibkolev написа:Едно приателче си взе от германия C270 2003г. CDI с кожи, навигаций и всичките му салтанати от първи собственик - дядо ползвал колата за пазар и със сервизна книжка и тнт,....................
Та те сички коли от там са карани от пенсонери само да си земат пенсията която се зима на 1км от гаража като се прибере измива комплексно колата и я вкарва в гаража,това само лятото ,а зимата само в гаража даже и пуска радиатор да не замръзне колата,аиде...

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
Баце, ако слушаш всеки от нас какво ти казва скоро кола няма да вземеш! Обикаляш и гледаш, харесва ти някоя, парите ги имаш, отиваш на преглед в ДАРУ или КАМОР, казват ти как ще ти трябват още 5-6 хилки за да е ОК и ти си казваш - няма начин, стар барутарник винаги иска пари, но всъщност искаш да яздиш Е39 и хвърляш парите и се мяташ в кириза! 

- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
Колега аиде купувай, че и на мен ми мина мерака.................... И един съвет от мен, като си купуваш колата отиди сам, да знаеш че ти си си направил избора. До сега съм сменил три автомобила и всичките съм си ги купувал сам, нито съм ги карал на маистори нито пък съм водил някои, 2 часа обикаляне на пазара и после се прибирам с кола............Желая ти успех!!!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2