фарове за е34
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
фарове за е34
приятели изкам да попитам малко болен но пак не много глупав вапрос изкам да попитам има ли на4ин да се сменят късите фарове на е 34 с някои друг модел от друга кола примерно е 39 и имате ли наблюдение или 4ували ли сте някои да го е правил на мен много ми харесват от е 39 но пак до колкото знам нямат собствено стакло като при нашите
е моля споделете менение и даите савет 4е с тия моите нешто ми писна пак и гледам другите светят страхотно на путя особено с ксенонките или ......... незнам то4но какво беше
е моля споделете менение и даите савет 4е с тия моите нешто ми писна пак и гледам другите светят страхотно на путя особено с ксенонките или ......... незнам то4но какво беше

Предполагам те интересува как да увеличиш мощноста на лампите.
Вариант 1: Слагаш такива като на Василен (Синеят) Можеш него да питаш дали си струва.
Вариант2 : Разглабяш фаровете и си изчистваш лещите. Казват че има поразителен ефект. Не съм го пробвал.
Вариант 3. http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/More_light.htm
Вариант 4. Ксенон ама е скъпо.
Не мисля че варианта с фарове на Е39 ще свърши работа. До колкото съм гледал фаровете им са абсолютно различни от наште.
Вариант 1: Слагаш такива като на Василен (Синеят) Можеш него да питаш дали си струва.
Вариант2 : Разглабяш фаровете и си изчистваш лещите. Казват че има поразителен ефект. Не съм го пробвал.
Вариант 3. http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/More_light.htm
Вариант 4. Ксенон ама е скъпо.
Не мисля че варианта с фарове на Е39 ще свърши работа. До колкото съм гледал фаровете им са абсолютно различни от наште.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
видях саит4ето но пак неможах да си преведа кво пише там дето е за пове4е светлина ако можеш помогни

Ами общо взето сменяш крушките. от 9006 правиш така че да станат 9005. 9005 нямат "капачка" отпред и са 65 вата а наште не стига че са 55 вата ами имат и "капачка"
Гледаш снимките и праиш. Изпилваш твойта сегашна фасунка по картинката. слагаш новата крушка и си в играта
А . трябва да си нагласиш фаровете. АКО не са нагласени де
Тва е.
Можеш да сложиш сини крушки за още по голям ефект
Гледаш снимките и праиш. Изпилваш твойта сегашна фасунка по картинката. слагаш новата крушка и си в играта

А . трябва да си нагласиш фаровете. АКО не са нагласени де

Тва е.
Можеш да сложиш сини крушки за още по голям ефект
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
От голямо значение за силата и качеството на светлината е състоянието на разсейвателите (стъклата) .След катастрофата ми беше счупен точно този фар който светеше по-жълтеникаво и слабо.Вътре на лещата нямаше и помен от прах или нещо такова а стъклото беше на нищо от камъчета.Цената на стъклото с гривната е 60 лв. на Hella
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Breyton написа:Сега има едни нови кристални,които са с вграден Angel Eyes ама са малко скьпички.
по скапи кажи моляте ако са до 2 кинта броиката може и да ско4им в едни
пак дето викас 4е ринг4ето с стаклото е 60 кинта батка аз сам намерил по 100 кинта 4исто нови фарове пак на хела е аз сам намерил те толко си варвят

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Breyton -----сило 4увам маи и ти си с ангелски о4и аммммммммм и ти траикас или несто се бъркам аре ако си си ги правил сам като имаш време да ти лефнем 4 фар4ета просто еиииииииии така като си свободен да зглобиш едни и за мене но пак ако кристалните са на прили4ни кинти щесе хвурля или поне щесе опитам де 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Legba написа:Ами общо взето сменяш крушките. от 9006 правиш така че да станат 9005. 9005 нямат "капачка" отпред и са 65 вата а наште не стига че са 55 вата ами имат и "капачка"
Гледаш снимките и праиш. Изпилваш твойта сегашна фасунка по картинката.
А не е ли обратното - изпилваш новата, махаш водачите на новата и така правиш 9005 да стане на гнездо за 9006.
ivantchoG написа:Legba написа:Ами общо взето сменяш крушките. от 9006 правиш така че да станат 9005. 9005 нямат "капачка" отпред и са 65 вата а наште не стига че са 55 вата ами имат и "капачка"
Гледаш снимките и праиш. Изпилваш твойта сегашна фасунка по картинката.
А не е ли обратното - изпилваш новата, махаш водачите на новата и така правиш 9005 да стане на гнездо за 9006.
Прав си. Моя грешка.
То в сайта си е описано с картинки тъй че едвали ще се обърка

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
гледам гледам и пак нищо има едха цифра 800 кинта или пак 600 кинта кое от тях е цената и за колко за 4 фара ли и ама сасе фаровете ли или ти монтират само о4ите за тия кинти ????????ако е по 200 кинта на фар иди доиде ама отиваш и ти дават цел фар техенси на хела и само ти монтират там йиците

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
днеска се обаждах на едно място или на някакво си представителство на хела и жената ми каза 4е кристални фарове с ангелски о4и няма за е 34 а са кажете ми на кво прили4а това

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2