Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
ре
Браво колега честита да ти е!На Бялото,черно не можем да кажем!
УБАВИЦА МНОГОО

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
Re: ре
jorofaceoff написа:Браво колега честита да ти е!На Бялото,черно не можем да кажем!УБАВИЦА МНОГОО
стига че от толко бело зе да ми изтръпва муцуната

Re: ре
Shondy написа:jorofaceoff написа:Браво колега честита да ти е!На Бялото,черно не можем да кажем!УБАВИЦА МНОГОО
стига че от толко бело зе да ми изтръпва муцуната
ако наистина ще сменяш цвета ще те дам под съд!

уникална е колата просто няма какво да и направиш освен да манеш ръждичките и да разкараш тия белотии от вътре

честита и пари само за бензин и задни гуми да даваш

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
Евала,
чудесна е,със здраве да я караш,мноооого гуми да скъсаш

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Shondy написа:имах предвид друго белоно ако и смена цвета ти разрешавам да ме дадеш под съд ,но всъщност аз ще си тегля коршума преди да си ме докопал...
Това ми е любим цвят за е30
все пак.....
разбрах аз за кво бяло се говори .. спокойно

просто спомена че си щал да сменяш цвета

но се разбра всичко ... вече е точно всичко

П.П. може ли някой да пробва да направи джантите бели ... интерестно как биха й седяли .. или черни /фотошоп/
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс