Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....

Мнение от Shondy » 07 Юли 2008, 23:50

Незная до колко е вярно твърдението за това че всеки истински любител на марката БМВ рано или късно стига до най-истинското измежду тях, а именно е30. Но със сигурност зная, че всеки който има или иска е30, би предпочел то да е м-техник 2 или м3.
Аз обичам да разнообразявам колите си. Необичам те да са еднакви и да са обикновенни и намирам по нещо истинско в всеки автомобил. Дотук моят скромен опит с общо 5 е30-ки ме убеди, че това е колата която искам да имам и карам из Българските пътища. Пробвах с какви ли не заместители - и Фолксваген Голф, Джета и Пасат имах и Опел Кадет, Астра и Вектра имах и Нисан Примера даже имах, дори под секрет ще кажа че и Мерцедес имах за много кратко. Но нито една от тях не ми достави удовлетворението на БМВ. След толкова сменени коли сигурно ще си кажете, че не съм никакъв фен на марката, но нека Ви кажа че съвсем не е така, защото едва сега мога да отценя истински това което имам. Мойте смени на колите съвсем не свършиха с опелите и фолксвагените. След като вече се реших твърдо на БМВ започнах да експериментирам с е36 купе и седан ,е30 двоен и троен стоп и т.н., дори сега имам и една е34-ка която започна все повече да ме радва от към возене и комфорт. Все пак се спрях на е30. И колкото и да не им се иска на всичките ми роднини това за мен е колата.
Много време си търся е30 което да ми лепне на вървеж и визия, но имам един голям проблем: прекалено лесно ме разочароват всички коли и тогава ги продавам, било то и на безценица. Когато има нещо за правене съм в състояние да не ям с дни за да имам пари и да го направя, или да не спя с дни докато не го направя. Това е моето болестно състояние на тема : "Моята кола".
След доста дълго чакане, най-накрая и аз намерих е30 което да ми плакне окото само като си го погледна. Борих се с куп играчи и мераклии за да го купя и докарам , но ето че успях и колата вече е тук независимо от цената и.
Самата кола е много чаровна и красива въпреки малките, но доста забележки които има ,и които смятам лека полека да отстраня в времето. Но наглавата ми висят още 2 бмв-та ,едното повечето от вас добре го познават ,друга част ще видят на предстоящото събиране на писта "Дракон" Калояново и затова ми е много трудно да се реша какво и как да направя така че да отцелея през това време с огромната си заплата от 620 лв и заемите си с месечните вноски от 375лв.

Но стига за мен колата ми придоби много красив вид след смяната на джанти които и бях поръчал и купил още преди да е стъпила на Българска земя. Освен тях лекинко подмених гърнетата след генерацията с нови и титаниево крайно. Стелчици , лостове ,мигачи, цялата музика и фланците от предишните ми джанти се пренесоха автоматично от сивото е30 - тук. Да не ви казвам че още не е ходила на боя, а вече прехвърли 7к с регистрацията. По нея тепърва ще се пише история, засега ви пускам малко фото сесия преди и след моето докосване и се надявам да ви хареса това което си подарих за рожденият ден.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна Shondy на 02 Сеп 2008, 11:33, променена общо 9 пъти
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328iT 88' e46 328Ci
Мечтае да кара: e24 M635CSI

Мнение от zoomer » 07 Юли 2008, 23:52

ся ако кажеш че е 325 направо ще ти се кланям :mhihi:
Иначе уникална красавица. Честито и мильон безавариини километри и тн и тн
Drive fast, drive free but watch out for that tree....
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 07 Юли 2008, 23:54

zoomer написа:ся ако кажеш че е 325 направо ще ти се кланям :mhihi:
Иначе уникална красавица. Честито и мильон безавариини километри и тн и тн

още не е 25-ца но ще стане нещо повече от 2.5 192 коня :twisted: засега се сабира пара.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 07 Юли 2008, 23:54

еййй,тва е едно от най добрите по стойка тука,честито брат ;)
Изображение

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 07 Юли 2008, 23:56

Честито!!!Красавица е спор няма,само гуми и бензин да хабиш нали знаеш..."и в завоя с гассс"....ще ме накарате да съберем кинти и аз за такава :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама вече са кът!!!!Лазар не ги дава!!! :mhihi: :mhihi:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Аватар

Мнение от Shondy » 07 Юли 2008, 23:59

KIM написа:еййй,тва е едно от най добрите по стойка тука,честито брат ;)

абе ше го *** у стойката с тея раждички ,ама немците не си пазят колите с тая гад дето пръскат зимата, добре че е малко и ще се оправи.

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 08 Юли 2008, 0:00

Квото щете ми говорете снежинките трепят пазара тая година тва е нещо уникално бялото много гот честито и да не ме забравиш с танкото колело :mhihi:

Аватар

Мнение от Shondy » 08 Юли 2008, 0:05

няма братле ,но нямах време днес. мерси за снежинката ;) готино е найстина ,но ще стане кола за мен едва когато изскубя ето тези гнусотии ,на волана вече няма кожа ,остава и тях да оправя и малко окачване малко накладки малко настройки ,малко шпер и боя и ще стане 10к ,но ще е мойто е30 :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Юли 2008, 0:09

честита и само кеф с нея да имаш ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от Shondy » 08 Юли 2008, 0:10

Sharo написа:честита и само кеф с нея да имаш ;)

благодаря ти ,пожелавам си твоя мотор на коне да стигна :D :mhihi:

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 08 Юли 2008, 0:19

честито и мнооооооооооооооого безаварийни километри ;) :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 08 Юли 2008, 0:21

не забравяй трите ивици ;)

Изображение

Безаварийни и да си я обичаш много и да си я правиш с мерак и желание!!! ;)
Take Me to the Hospital...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Юли 2008, 0:28

Честита пуканка, с кеф да си я караш :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 08 Юли 2008, 0:52

4естита. Абе остави ръждата, 4ух 4е спирала много хубаво.

Shondy написа:и ще стане 10к ,но ще е мойто е30 :mhihi:

Добре си информиран за бездънната яма е30, но сам се се натиска6 да ска4а6 в нея :D
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 08 Юли 2008, 1:03

Честито , със здраве да си я караш!!! :D

Следваща

Назад към E30