Снимки на новата 7-ма серия - ЧАКАНЕТО СВЪРШИ!?
Модератор: Общи модератори
за вас не знам но на мен новата ми харесва в пъти повече от Е65 ,а и има много по спортно излъчване от нея . и помислете само с тия турбини как ще почнат да ги тунинговат
колата си е много убава 

Последни автоновини http://kamuscoop.blogspot.com/
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Бъбреците не са големи , а са направени по много тъп начин и не приличат на бъбреци , а на НОЗДРИ НА ПСЕ
Фаровете трябваше да са по малки,бъбредите повече спуснати надолу и да напомня малко за тежкарския вид на Фантом Дропхед купе , вместо това всички сега ще ни се смеят , че флагмана бие на Пумияр в муцуната . Добре , че поне Х6 има , та на който му се дават много кинти за БМВ , а има в какво да ги инвестира 

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Ето малко видео за новата Idrive система на седма серия и интерриора на 730d
http://www.vimeo.com/1284983?pg=embed&sec=1284983

http://www.vimeo.com/1284983?pg=embed&sec=1284983
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Ето още няколко клипа с новата седма серия (лошото е че са на немски
). Просто изчаквате да свърши клипа, следващия тръгва след това- общо 4 на брой
http://www.bmw.de/de/de/insights/news/c ... ntent.html

http://www.bmw.de/de/de/insights/news/c ... ntent.html
acho.rs написа:Бъбреците не са големи , а са направени по много тъп начин и не приличат на бъбреци , а на НОЗДРИ НА ПСЕ![]()
Верно бъбреците са ,като ноздри на псе,колегата ми помогна да се сетя и този тъжен вид .........

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Направо сте жалки. На вас по-скоро ще ви се смеят че карате някакви гробници на по 20 години, а хората които си имат финансовите възможности ще си карат 7цата и вие си разправяйте че била китайски автомобил. Аз никога не съм бил фен на 7ма серия но това определено си е едно достойно БМВ което притежава всичко което дефинира марката. А замислете се не е ли показателно че първо представят 730д. Просто времената не са същите. Пазарната ниша на кораби с V12 които горят по 25 бензин си е изключително малка и съвсем скоро ще остане в историята. Догодина ще излиза дори Порше Кайен дизел. Бензина ще си остане за коли като М3 където се изисква спортно поведение, а за 3 тонни коли от които се очаква лукс или проходимост бензина ще си бъде екзотика.
а една 7-ца на алпина как ще изглежда . как може да сравняваш АМГ пакет с заводски автомобил.add1cted написа:Съжалявам, че ще трябва да го кажа, но според мен S-ка с АМГ пакет изглежда доооооооста по-добре от това... говорим външно, вътре е трепач

Последни автоновини http://kamuscoop.blogspot.com/
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
А бе колеги на мен ли ми се струва или вътре осветлението на таблото е синьо като на някое голф-че?
Ето тук : http://www.netcarshow.com/bmw/2009-7-se ... per_0d.htm направи си синее!!!
Ето тук : http://www.netcarshow.com/bmw/2009-7-se ... per_0d.htm направи си синее!!!

kiko™ написа:А бе колеги на мен ли ми се струва или вътре осветлението на таблото е синьо като на някое голф-че?

Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
vitamincpp написа:Направо сте жалки. На вас по-скоро ще ви се смеят че карате някакви гробници на по 20 години, а хората които си имат финансовите възможности ще си карат 7цата и вие си разправяйте че била китайски автомобил. Аз никога не съм бил фен на 7ма серия но това определено си е едно достойно БМВ което притежава всичко което дефинира марката. А замислете се не е ли показателно че първо представят 730д. Просто времената не са същите. Пазарната ниша на кораби с V12 които горят по 25 бензин си е изключително малка и съвсем скоро ще остане в историята. Догодина ще излиза дори Порше Кайен дизел. Бензина ще си остане за коли като М3 където се изисква спортно поведение, а за 3 тонни коли от които се очаква лукс или проходимост бензина ще си бъде екзотика.
Май нещо ти не си в час ... Да на нас ще ние се смеят 2 типа хора
1 - тези , който карат чисто нови 1,1л 13коня или някоя тойотка със ненормален 1,6 двигател и интериор от конструктор ЛЕГО (май забражих и возия като на голф 2ка)
2 - което по - добре се вмества в спора - ЩЕ НИЕ СЕ СМЕЯТ БАРОВЦИТЕ , САМО ЧЕ ОТ А8 ците и С класите , които колкото и да не искам да го кажа .... не няма да го кажа все пак ....
За дизела май не си много прав - кое му е бъдещето - я кажи колко по-икономичен е един V8 diesel от V8 бавнооборотен бензин, като не забравяме и по-вискоката цена на нафтата.Да за 2,5 тонния Кайен може би,донякъде е по-добре дизел , но сами виждаме , че като сложиш някоя и друга турбинка на бензина (била тя и малка като при *35и) стават чудеса.Наистина бензина свършва , но нафтата не се пражи от дъждовна вода , та мисълта ми че горивото на бъдещето е някое друго...
А за премиерата на 730Д , ами със него тръгват защото 3л дизел са най-продаваните лимузини - дали 7,А8 или С ... Но аз лично мисля , че флагмана трябва да парадира със най,най - включително най-мощен двигатели - нали точно тоя модел е олицетворение на потенциала на фирмата ... (визирам С600 излиза и си остава най,най без значение колко клиента има , важното е мерца да е най,най)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Дизела никога няма да е пред бензиновите в този премиум клас
Колеги , замислете се какво е автомобил с лого V12 на предните калници ... Дизелите си и ще си вървят с добри продажби ,но с новата система ефицент дайнамикс бензиновите не са по тежки от към разход на гориво
За мен лично половината автомобил е неговият двигател - никога дизеловия двигател няма да бъде префектното решение за този клас - нали чухте като запали и като му даваха газ за какво мелене стана въпрос
Все ми се струва ,че комплексното чувство с 12 цилиндров мотор ще е с класи над дизеловия ...
Аз обаче нещо също като малката машинка взех да се замислям сериозно за автомобила с новото поколение идентификационен код на каросерията
Изгледах всички клипове и нещо в мен започна да се пречупва
седмиците винаги са ми били най-голямата слабост ,с изключение на предишната и като гледам май и отпред започва да ми харесва.Абсолютен динамизъм ако мога така да го заклеймя сее предната й част.Нищо общо с Е65/66 ,дори и фейслифт
Много по-благородна и финна е станала 7-цата според мен.За интериора просто няма какво да се каже
ТЕ удариха конкурентите си
Управлението на новия ай-драйв ме изкефи наистина.Представям си какво ще бъде ИНДИВИДУАЛ каталога
Едно нещо обаче ме смути - както показа колегата по-горе синьо светещото табло
Аз като горд собственик примерно бих направил всичко възможно да изпосменя диодите наред с кехлибарени
И още нещо - забележете внимателно конзолата около скоростния лост
не ви ли прилича на тази на А8 ?
Георги Пенчев

Колеги , замислете се какво е автомобил с лого V12 на предните калници ... Дизелите си и ще си вървят с добри продажби ,но с новата система ефицент дайнамикс бензиновите не са по тежки от към разход на гориво

Аз обаче нещо също като малката машинка взех да се замислям сериозно за автомобила с новото поколение идентификационен код на каросерията

И още нещо - забележете внимателно конзолата около скоростния лост

Георги Пенчев
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Дизела никога няма да е пред бензиновите в този премиум клас![]()
Колеги , замислете се какво е автомобил с лого V12 на предните калници ... Дизелите си и ще си вървят с добри продажби ,но с новата система ефицент дайнамикс бензиновите не са по тежки от към разход на горивоЗа мен лично половината автомобил е неговият двигател - никога дизеловия двигател няма да бъде префектното решение за този клас - нали чухте като запали и като му даваха газ за какво мелене стана въпрос
Все ми се струва ,че комплексното чувство с 12 цилиндров мотор ще е с класи над дизеловия ...
Аз обаче нещо също като малката машинка взех да се замислям сериозно за автомобила с новото поколение идентификационен код на каросериятаИзгледах всички клипове и нещо в мен започна да се пречупва
седмиците винаги са ми били най-голямата слабост ,с изключение на предишната и като гледам май и отпред започва да ми харесва.Абсолютен динамизъм ако мога така да го заклеймя сее предната й част.Нищо общо с Е65/66 ,дори и фейслифт
Много по-благородна и финна е станала 7-цата според мен.За интериора просто няма какво да се каже
ТЕ удариха конкурентите си
Управлението на новия ай-драйв ме изкефи наистина.Представям си какво ще бъде ИНДИВИДУАЛ каталога
![]()
Едно нещо обаче ме смути - както показа колегата по-горе синьо светещото табло
Аз като горд собственик примерно бих направил всичко възможно да изпосменя диодите наред с кехлибарени
![]()
И още нещо - забележете внимателно конзолата около скоростния лостне ви ли прилича на тази на А8 ?
Георги Пенчев
Абсолютно съм съглсен за дизела ... не му е мястото в този клас , (за първи път да съм съглсен и с топ гиър) ... Не мога да разбера обаче , какво не ви харесва в Е65 - голям сърдита муцуна , никаква следа от ШИ*АНИ ЯПОНСКИ ФАРОВЕ , перфектен интериор ... е задницата малко куца , но пък вечер изглежда перфектно ... за съжаление , глезената муцуна на Е66 намира своето продължение и тук ...
ИНТЕРИОРА Е 1:1 СЪС ТОЗИ НА Х6 , нищо ново освен огромните подлакътнци , ако могат да се нарекат , така изобщо ...
Не знам , надявам се клиентите да не мислт като мен , но интериор на ФЛАГМАНА , трябваше да е уникален , както на А8 , а не просто взаимстван от друг модел ...
Така че в моите мисли флагман си остава Х6 ... истинското мощно,сърдито и бързо ... истинското БМВ