За хората каращи на ГАЗ !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
- ICE
- Ледения
-
Shell & OMV, мисля че всички ще са доволни от тях.
Най-зле е Петрол!
Да беше пуснал анкета, щеше да е много по-добре!
Най-зле е Петрол!

- sajonara
- младши ентусиаст
-
ICE написа:Shell & OMV, мисля че всички ще са доволни от тях.
Най-зле е Петрол!
Да беше пуснал анкета, щеше да е много по-добре!
Абе петрол че са зле, зле са ама газта им е хубава

- ICE
- Ледения
-
- sajonara
- младши ентусиаст
-
ICE написа:Точно с нея вчера една Е36 318ti compact умря...
Те са си мъртви по принцип

- ICE
- Ледения
-
Да не цапаме тамата, ама с нея се гордея, по отношение на вървеж. Може и тестове другата седмица като я обуем с чистонови Дънлопи.

- sajonara
- младши ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Темата за разхода е безкрайна - той зависи от толкова много фактори , че просто няма как да има 2 напълно еднакви разхода ...
Но забелязвам , че в БГ най-силни фактор за разхода е - ХОРСКАТА ЗАБЛУДА И ЖЕЛАНИЕ ДА ВЯРВАМЕ чЕ КОЛИТЕ НИ ГОРЯТ МАЛКО .
Най-об6то гледаш заводския разход , добавяш си по 1-1,5 литра на 10 години възраст , градски му слагаш и 20-30% отгоре , за извън градски само ония 1-1,5 кила и получаваш истината ... Формулата си е от мене обаче май бая се припокрива с истината
Но забелязвам , че в БГ най-силни фактор за разхода е - ХОРСКАТА ЗАБЛУДА И ЖЕЛАНИЕ ДА ВЯРВАМЕ чЕ КОЛИТЕ НИ ГОРЯТ МАЛКО .
Най-об6то гледаш заводския разход , добавяш си по 1-1,5 литра на 10 години възраст , градски му слагаш и 20-30% отгоре , за извън градски само ония 1-1,5 кила и получаваш истината ... Формулата си е от мене обаче май бая се припокрива с истината

- moviestudio
- Потребител
-
Да да разхода Ако говорим за София разхода е много относително нещо,защото нашия град вече не става нито за живеене нито за каране.За пример ще кажа,че ако карате от Люлин до Младост 06:30ч колата може да даде около 11/100 но същия този курс направен 08:00 може да доведе до разход 17,18/100 така това за разхода иначе газ заредена от ШЕЛ е добро решение моята кола си дойде с газова инсталация ТАРТАРИНИ от ИТАЛИЯ и аз общо взето съм доволен от разхода между 11 и 13 на 100 е но както казах се опитвам да избягвам пиковите часове.По отношение на разхода на газ изключително голямо значение има въздушния филтър и замърсеността на въздуха(това при положение че АГУ то е наред)също така за това колко ще побере бутилката има огромно значение атмосферното налягане а освен това си мисля,че има некаква врътка с пистолетите по колонките но още не мога да загрея как точно ни ебат
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Аз карам доста по задръствания в София и пак ми дава 13/100. Освен това тук има и нещо друго че на повечето бензиностанции като сипеш 12л бензин в действителност си сипал 10л. тъй като лъжат с колонките а да не говорим колко от тия 10л. бензин са реални и колко са нещо друго. В такъв случай е нормално разходът да бъде завишен и то стабилно. И аз като карах моята на бензин в началото имах чувството че е ламя с тоя бензин хапваше си по 15 някъде.
При газта разреждането е доста трудно и неможе всеки да го извърпи както правят при бензина и нафтата. Но тези неща вие вече ги знаете защото има теми за това из форума. Това обаче би трябвало да отговаря на въпроса на колегата как така на газ може да има и по малък разход. И мен самият ме учудва че е така но това ми е разхода.
При газта разреждането е доста трудно и неможе всеки да го извърпи както правят при бензина и нафтата. Но тези неща вие вече ги знаете защото има теми за това из форума. Това обаче би трябвало да отговаря на въпроса на колегата как така на газ може да има и по малък разход. И мен самият ме учудва че е така но това ми е разхода.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Ето, вчера сипах за 20лв. от Лукоил и със зор минах 110км.(колата немаше душа),днес сипах на петрол за 20лв. и вече подминава 140 км. и имам още малко . Става въпрос за ГАЗ. Просто все още другите бензиностанции ни слагат зимна газ, която е маломощна с различно съотношени пропан / бутан а и по миризмата се усеща че слагат и етилен който супер спъва колата а те печелят зверски 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2