A8 vs 7
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
A8 vs 7
S kakvo 7-cata previzhojda A8(ne postavqm pod vipros previzhodstvoto i stava duma za poslednite modeli)?Kak moga da ubedq 4ovek(blizuk,poznat i rodnina) da vzeme 7 vmesto A8(poqsnqvam:stava vipros za dizeli ot 3.0 litra nagore vklyu4itelno)kato tova e opiten sofyor,koyto ne izpitva jelanie da izpitva umeniqta si.I o6te trqbva da kaja 4e toi ne 4e ne razbira ot koli prosto na viprosa mi koq ti e lyubimata kola(avtomobil ne onova drugoto za piene deto e) mi otgovori "BMW sis predno predavane"(pak za zimata stava vipros).Ha i da kaja o6te 4e kolata 6te e slujebna,no 6te zamenq sega6noto BMW 525tds ot 97-ma veroqtno dogodina i sega e mnogo vajno da podgotvim po4vata.Znam 4e ob6to vzeto tova sa gluposti,no pls help me 6toto"predpo4itam da me povozi6(ili da mi dade da pokaram) na 7-ca" ne e dostati4no ubeditelno
Re: A8 vs 7
BMW fan написа:kato tova e opiten sofyor,koyto ne izpitva jelanie da izpitva umeniqta si.
Audi нямат девиз The Ultimate Driving Machine..... Карал съм и Audi A8 и BMW 7ца ... BMW_то си има дух, докато Audi си е просто кола ... (лично мнение)
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Тя новата седмица има тракшън-контрол, и ако не му се занимава може да остави през зимата той да се оправя...
Да ти кажа честно за тракшъна-скоро(minalata godina) vzeha Mercedes
(ne za hego) i vipreki 4e e Mercedes nali trqbva da imat ne6to ob6to tezi sistemi-ne stava za snqg.V smisal 4e kogato ima opesa4en i iz4isten pat virvi ama pri prespi i navqvaniq koito 4esto se obrazuvat v mejdugranskite pati6ta na rodinata ni meko kazano ne virvi a na tqh im trqbva po-nadejdna kola.Ako 6te se pridvijvat samo po gradsko i Yaris im e dostati4en(nqmam ni6to protiv Toyota-ta spomenata ot men,no imam v predvid 4e e drug klas vipreki 4e i toy e s predno).

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Момчета ние сме фанатици и никога не бихме карали друго освен БМВ ама да убедиш някой , че БМВ е кола за зимата е доста трудно.Или ти е в кръвта или не.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
qsno mi e 4e govorim za trk6an na BMW ama nali e vse pak trak6an.Ni6to ob6to li nqmat?Vse ne6to trqbva da ima.I ne stava duma za golemi prespi,a po-skoro za navqvaniq po patq,tiq deto 2 dena 4akat predi da gi iz4istqt sas snegorin.Ne si li patuval izvangradsko prez zimata ili pak navqvaniq imame samo nie tuka v dobrudjata(e ne to4no ama)?A za prespite i zimniq off-road-v slujbata imat Land Cruiser 90(ve4e ne posledniq model) za tazi cel(4astnici kakvo da gi napravi6).I ne se opitvam da go ubedq 4e e za zimata prosto za nego po-vajno e ako pri suhi pati6ta trigne za Sofia(primerno) i zavali snqg da moje da se virne.A za fanatizma-az sam takav i toy e sklonen da bide nare4en takav ama stava duma za slujebna,a ne li4na kola.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Spored men 7-cata e kade kade po dobra ot A8.Ot izlizaneto na novata 7-ca nikoi ne moze da se sravni s nej vav vis6ij klas.
BMW fan написа:S kakvo 7-cata previzhojda A8(ne postavqm pod vipros previzhodstvoto i stava duma za poslednite modeli)?Kak moga da ubedq 4ovek(blizuk,poznat i rodnina) da vzeme 7 vmesto A8(poqsnqvam:stava vipros za dizeli ot 3.0 litra nagore vklyu4itelno)kato tova e opiten sofyor,koyto ne izpitva jelanie da izpitva umeniqta si.I o6te trqbva da kaja 4e toi ne 4e ne razbira ot koli prosto na viprosa mi koq ti e lyubimata kola(avtomobil ne onova drugoto za piene deto e) mi otgovori "BMW sis predno predavane"(pak za zimata stava vipros).Ha i da kaja o6te 4e kolata 6te e slujebna,no 6te zamenq sega6noto BMW 525tds ot 97-ma veroqtno dogodina i sega e mnogo vajno da podgotvim po4vata.Znam 4e ob6to vzeto tova sa gluposti,no pls help me 6toto"predpo4itam da me povozi6(ili da mi dade da pokaram) na 7-ca" ne e dostati4no ubeditelno
neka napravi testdrive, za da se ubedi kakvo moje bavareca:)
edin priatel mi kaza che ne e uspial da vrytne edna 5-ca avtomatik (sled izkljuchvane na dsc-to e uspial:), estestveno probval e na poligon, pyk i ima opit sys zadno...
mislia che s malko praktika i hibavi gumi, niama da zakysate nikyde sys zadno (pod nikyde imam vpredvid nikyde kydeto moje da ne se zakysa, predpolagam che po ski pistite she ima problemcheta, no po pytishta, dori i zasnejeni ne bi triabvalo da ima problemi, estestveno pri razumno karane)
<br>
br
br
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
За какво Ауди въобще може да става въпрос. Списанията всички сме ги чели, там общо взето не пише кой знае какво полезно. Но истината е че 7-цата, като истински представител на БМВ, e единствена луксозна лимузина която може да претендира че наред с всичките си удобства предлага и част от качествата на един автомобил със спортен дух. В никоя друга марка няма да се намери това уникално съчетание. След като човека няма да участва в оф-роуд шампионата на страната с този автомобил, то това прави напълно безсмислено колебанието. Още повече че за най-лютата част от зимата са предвидили специален джип!
Oсвен всичко казано от LandShark само ще добавя че е много по представително да отидеш на бизнессреща с 7-ца отколкото с Audi било то и А8. В така наречения ЗАПАД винаги гледат на теб с друго око ако слезеш от BMW или МВ отколкото от Audi. Не че е лоша кола ама BMW е по-представителна.

Lud umora nemaaaa.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Az tuka shte si traem - nema da se nameswam che choweka toku wij kupil 8-ta
btw LandShark, kwo znachi che 7-ta ima sportni kachestwa, mi to dali shte e A8 745 ili S500 wsichkite sa nad 300 konia i wyrwiat kato strelqn gligan
Obshto wzeto spored men dali shte e S 500 4Matic, A8 Quattro ili 745i e wse edno, kolite sa ednakwi, imat klimi koji TV-ta luksowe extri byrzi sa, komfortni sa, a towa dali shte e BMW MB ili Audi e wypros na predpochitanie, a pri nas na fanatizym, az shte si kupia samo A8 wie samo 745, zashtoto dali shte si 0-100 za 5.2, 5.3 ili 5.5 sec e wse edno.
Wajno e ti - potrebitelia kato fan, kyde shte se chuwstwash dobre.

btw LandShark, kwo znachi che 7-ta ima sportni kachestwa, mi to dali shte e A8 745 ili S500 wsichkite sa nad 300 konia i wyrwiat kato strelqn gligan

Obshto wzeto spored men dali shte e S 500 4Matic, A8 Quattro ili 745i e wse edno, kolite sa ednakwi, imat klimi koji TV-ta luksowe extri byrzi sa, komfortni sa, a towa dali shte e BMW MB ili Audi e wypros na predpochitanie, a pri nas na fanatizym, az shte si kupia samo A8 wie samo 745, zashtoto dali shte si 0-100 za 5.2, 5.3 ili 5.5 sec e wse edno.
Wajno e ti - potrebitelia kato fan, kyde shte se chuwstwash dobre.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
това, че трите коли имат приблизително еднакви ускорения, няма нищо общо с начина, по който ускоряват. тоест, ако си в магарцедес и имаш ускорение примерно 5.2, и след това се качиш в BMW с ускорение примерно 5.4, то ще се накефиш несравнимо повече, когато си ускорил с Колата, било то и с 0.2 сек. по-бавно от онова дето си го карал преди. не всичко е в ускорението, само това исках да кажа.
все пак фанатизмът при нас си има и своите обективни причини, не е сляпо следване на една марка. BMW феновете според мен са най-привилигировани - хем си имат чувство към колата, хем пък и нема как да загубят технически спор. така че колкото и сляпо да си следваш колата, както примерно е при мб, хонда etc, то идва един миг на сблъскване с истината, който се нарича 'спор с истински фен' ... тоест BMW fan ! [/b]
все пак фанатизмът при нас си има и своите обективни причини, не е сляпо следване на една марка. BMW феновете според мен са най-привилигировани - хем си имат чувство към колата, хем пък и нема как да загубят технически спор. така че колкото и сляпо да си следваш колата, както примерно е при мб, хонда etc, то идва един миг на сблъскване с истината, който се нарича 'спор с истински фен' ... тоест BMW fan ! [/b]
едвайсеиено
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2