Дилема: BMW 320d Е90 2007 vs BMW X3 3.0d E83 2005
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Дилема: BMW 320d Е90 2007 vs BMW X3 3.0d E83 2005
A ся де
Колата е за жена ми, кара предимно градско. След като новата А4-ка отпадна (нема толко куца кола, за пластмасите да не говорим, само новата C-klasse е по-пластмасова) останаха BMW 320d E90 2007 на 12000 км от BMW AG и BMW X3 3.0d E83 на 50000 км върната от лизинг. И двете са автоматици - Х3-ката 5 степенен, 320-ката 6 степенен.
Какви проблеми да очаквам и от двата модела?
Помогнете със съвети и мнения моля

Колата е за жена ми, кара предимно градско. След като новата А4-ка отпадна (нема толко куца кола, за пластмасите да не говорим, само новата C-klasse е по-пластмасова) останаха BMW 320d E90 2007 на 12000 км от BMW AG и BMW X3 3.0d E83 на 50000 км върната от лизинг. И двете са автоматици - Х3-ката 5 степенен, 320-ката 6 степенен.
Какви проблеми да очаквам и от двата модела?
Помогнете със съвети и мнения моля

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Та както казах зимаи Х3:
За България е по добре колата да е по висока-има много дупки,според мен е по сигурно да си с висока кола(при удар),то това и ти го каза.
Имам познати жени с Х3,и казват ,че е лесна за опрасвление,са сички ше кажат жена с джип,не е така!
На мен лично Х3 ми харесва повече като дизаин,па и тоя 3.0д по ми харесва.
Независим от качествата на пътя автомобил, добра видимост от шофьорското място, удобен при влизане.
Абе колега незнам аз ако избирах моя избор щеше да е Х3!
За България е по добре колата да е по висока-има много дупки,според мен е по сигурно да си с висока кола(при удар),то това и ти го каза.
Имам познати жени с Х3,и казват ,че е лесна за опрасвление,са сички ше кажат жена с джип,не е така!
Независим от качествата на пътя автомобил, добра видимост от шофьорското място, удобен при влизане.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
SP 2022 написа:Да де ама все пак живеем в булгаристан дет 10 метра равна настилка немаме кво остава за пътища, магистралите ги забравете защото такива нямаме.
Ако сложим и всички знайни и незнайни идиоти по нашите пътища колкот по-голема ти е колата толко по-спокойно се движиш.
А и все пак жена ще я кара
Ти явно си решил вече какво искаш така че темата е безсмислена

ПС: И не разчитайте на това че е по-безопасно да си в по-висока кола при удар, а на всичкото отгоре не е и чак толкова много по-висока
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
bmwista написа:Та както казах зимаи Х3:
+1

- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
Х3 е колата за бг! Поне за спукани гуми и претропана каросерия няма толкова да и мислиш колкото на 3чицата 

Ask to buy you a drink, you holla Dom Perignon
Knowin I'm a cash getter still I, remain calm!
Knowin I'm a cash getter still I, remain calm!
Благодаря на всички за мненията, една глава може и да мисли добре ма повече глави мислят по-добре:)
Стан, не очаквай колега жена да внимава като тебе и мене за дупки или легнали полицаи щот не тя плаща ремонта:) Аз съм бл свидетел как жена ми рева за некъФ парцал, неква пола беше май, ама за предишната й кола не съм видял да реве:) Кат я продавах беше тук натиснато, там жулнато:):):)
Значи реших Х3-ката, наистина е по-удобна при качване а и аз самия карам джип и много - много не се мотаят около него а стоят настрани.
А и да си призная грозната муцуна на Х3 по-ми харесва:) Щот е грозна:)
Но стан е прав и за сигурността - по-висок център на тежестта (Х3 май е с най-сваления център на тежестта от ,,джипките,,), по-стара като модел
Стан, не очаквай колега жена да внимава като тебе и мене за дупки или легнали полицаи щот не тя плаща ремонта:) Аз съм бл свидетел как жена ми рева за некъФ парцал, неква пола беше май, ама за предишната й кола не съм видял да реве:) Кат я продавах беше тук натиснато, там жулнато:):):)
Значи реших Х3-ката, наистина е по-удобна при качване а и аз самия карам джип и много - много не се мотаят около него а стоят настрани.
А и да си призная грозната муцуна на Х3 по-ми харесва:) Щот е грозна:)
Но стан е прав и за сигурността - по-висок център на тежестта (Х3 май е с най-сваления център на тежестта от ,,джипките,,), по-стара като модел
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ