Заслужава ли си волан мулти?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
онзи ден видех на една 39ка волан от е46 стое6е много добре и дори вси4ко му ба4ка6е .имали колеги преработка на този волан да стане на е39ка или без проблем става от едната на другата 

iii написа:даи да видим тоз волан дето го продава6 за 200лв
Кво има да му гледаш............... някой е изгорял с волан. Дори като се замисля ако е същата кола за която ми говореха, май са му гепили и предния капак и броня. Колегата с евтиния волан ако го купи, утре някой друг може да поиска евтин волан и може да си върне стария.
koko29 написа:iii написа:даи да видим тоз волан дето го продава6 за 200лв
Кво има да му гледаш............... някой е изгорял с волан. Дори като се замисля ако е същата кола за която ми говореха, май са му гепили и предния капак и броня. Колегата с евтиния волан ако го купи, утре някой друг може да поиска евтин волан и може да си върне стария.
бате за какви конспирации говориш ? тая кола 528 ли е била ? те това не знам кой ще го направи - да открадне волан и да му напуска снимки из форумите.
волана има забележка и на аирбега - не е гърмял. Евтин викаш , странно как не са се избили за него още

- iii
- кандидат ентусиаст
-
a ина4е по темата не6то некои да каже някои които го е правил тоз номер 4е ся имам ве4е мулти волан ама о6те нямам темпомат маи 6те ьодя до бмв там да питам колко 6те ми излезе да ми ми сложат модулите и другите глупости
от модераторския екип:
Моля използвайте буквите от БЪЛГАРСКАТА азбука
при писането на Вашите постове.
Благодаря от името на всички!

от модераторския екип:
Моля използвайте буквите от БЪЛГАРСКАТА азбука
при писането на Вашите постове.
Благодаря от името на всички!
- iii
- кандидат ентусиаст
-

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Re: Заслужава ли си волан мулти?
iii написа:Колеги, мъчим е тук един въпрос изпанда ми един волан мулти за 300лв, но проблема е че няма модула, кабела и датчиците за темпомата та някои правил ли е тая процедура колко излиза това удоволствие заслужавалиси наистинатемпомата е голяма екстра и ми липсва че отвреме на време пътувам извън страната.
Темпомат (автопилот; круиз контрол) е голямо удобство ако пътуваш на големи разтояния повярвай ми,ще си сложа веднага щом намеря време, ,често ходя до Атина с мойта тдс-ка ,а тя няма мулти волан ,т'ва са 2000 км и 15 часа зад волана вярвай ми кракът ми умалява много, по тея дълги магистрали....,че заклещвам една джапанка на педала да си почива малко ходилото ми...иначе ако я караш само в България няма смъсъл да го слагаш...нямаме все още пътища за такова нещо....или може би софия-варна ако въртиш редовно....
Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 17:52, променена общо 1 път
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Лелеееее тва за джапанката ме изкърти

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
bera написа:... т'ва са 2000 км и 15 часа зад волана вярвай ми кракът ми умалява много, по тея дълги магистрали....,че заклещвам една джапанка на педала да си почива малко ходилото ми...
... или така наречения JAPOMAT - ъпгрейд версията на TEMPOMAT ....
Мислех, че вече нищо писано по техническите форуми не може да ме изненада но явно науката върви напред ...............
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
При Е46...мога да споделя.
За 5-тицата не знам дали ще е пак така, но...прочети:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Струва си всяка една стотинка мен ако питате колеги!
Ако начина за свързване е идентичен всичко ти излиза около 100 лева щом вече имаш волан-а.
50 за кабели за свързване
50 за монтирането на въпросните кабели
Ако има въпроси питай в темата, която съм дал, колега - с радост ще помогна ако мога.
За 5-тицата не знам дали ще е пак така, но...прочети:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Струва си всяка една стотинка мен ако питате колеги!
Ако начина за свързване е идентичен всичко ти излиза около 100 лева щом вече имаш волан-а.
50 за кабели за свързване
50 за монтирането на въпросните кабели
Ако има въпроси питай в темата, която съм дал, колега - с радост ще помогна ако мога.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
iii написа:Колеги, мъчим е тук един въпрос изпанда ми един волан мулти за 300лв, но проблема е че няма модула, кабела и датчиците за темпомата та някои правил ли е тая процедура колко излиза това удоволствие заслужавалиси наистинатемпомата е голяма екстра и ми липсва че отвреме на време пътувам извън страната.
Че удоволствието си заслужава - заслужава си, естествено. Много е удобно, и управлението на музиката, и темпомата. Каква е процедурата по "присаждането" и колко главоболия причинява обаче нямам представа.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2