Снимки на новата 7-ма серия - ЧАКАНЕТО СВЪРШИ!?
Модератор: Общи модератори
- bikerider_
- Потребител
-
Отпред грозна, фаровете на нищо не приличат, отзад Лексус верно, но не и злобно БМВ, отстрани горе-долу, отвътре супер, под капака ок - 4 по 10-балната! 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Фаровете -
, развалят цялата муцуна . Интериора е същия като на Х6 ,нищо ново, абе с една дума - 7цата едва ли ще се наложи в ловните полет на С класта . Дано е малко по-различна наживо 

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
((:BuKcu:)) написа:masimo написа:Отпред е грозна ... тия големи бъбреци ? Отзад прилича на Lexus LS , поне интериора е добре. И какво показват тая 730d ... трябва 760d. В новата А8-ца ще има такъв
Ще има 750и ,740и, 730д. А за А8-ца....тя и сега си има 6.0
Говорех за 6.0 V12 TDI. не за 6.0 W12 дето сега се слага.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
външния вид е добре , вътре е уникална , само много ме дразни че отново ауди и мерцедес имат много по големи мотори от бмв. Примерно мерцедес имат 65амг - уникална кола 612 кончета , а тоя 750 да е наи много 400.... време е да искарат нещо 600+ коне както за м сериите така и за 7ма серия не знам кои чакат
It`s party time !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
masimo написа:((:BuKcu:)) написа:masimo написа:Отпред е грозна ... тия големи бъбреци ? Отзад прилича на Lexus LS , поне интериора е добре. И какво показват тая 730d ... трябва 760d. В новата А8-ца ще има такъв
Ще има 750и ,740и, 730д. А за А8-ца....тя и сега си има 6.0
Говорех за 6.0 V12 TDI. не за 6.0 W12 дето сега се слага.
Оф, още един 17 годишен фен на Ауди , ръсещ безмислици във БМВ форума . Кой ти е казал , че трябва да има 6000 цц дизел , ако не знаеш БМВ спират V8 дизелите , да не говорим за 12 цилндрови.Що , като има 612 коня С класа , да не би да има и 612 коня А8 или е задалжително всеки да прави безмислени имидж коли.То ако беше така одавна вече щеше да има 1500 коня лимузини

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
и какво и е по точно безмисленото на 612 кониовата с класа че нещо не схващам освен че прави от 0 до 100 за 4.4 секунди ?!
имаме клиент които има такава и съм се возил , толкова вървяща седмица няма и като гледам няма и да има ....

It`s party time !
S65 AMG изобщо не е безмислена имиджова кола. Един съсед, преди около 2 месеца си взе такава и всеки път, когато я чуя (този двигател трудно се бърка с повечето малолитражни по улицата) да идва или да си тръгва съм на прозореца... още не мога да и свикна, направо -
Когато съм пред нас и колата е там просто казва "погледни ме, чуй ме..." Ето това е кола, стигаш от точка А до точка Б по възможно най-бързият начин, заобиколен от класа. Колкото и луд фен да съм на БМВ, не мога да си затворя очите за чудовище като S65 AMG...
Сори за оффа.

Сори за оффа.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Evelin Cotsev написа:и какво и е по точно безмисленото на 612 кониовата с класа че нещо не схващам освен че прави от 0 до 100 за 4.4 секунди ?!имаме клиент които има такава и съм се возил , толкова вървяща седмица няма и като гледам няма и да има ....
Едва ли има значение дали 2.5 тона седмица ускорява за 4.4 или 5 секунди, това не е кола за драг и ако си карал 760 знаеш как върви, мисля че е задоволително

Освен това АМГ-то е 612 коня, а М7 няма и вероятно няма и да има, ако все пак се решат да направят замисли се колко мощна би била щом: М3, М5, М7 = 420, 507, 6??

За мен лично причината да няма такава седмица е че според БМВ, на;личието на М7 е излишно, а не че няма да могат да изкарат 600+ коня от V12.
Относно дизайна нека бъдем реалисти, не сме я видяли на живо иначе може да не е толкова зле колкото си мислим, за мен лично е мноооого по добре от Е65, въпреки, че май Е66 ми харесва повече, ама ще видим като се появи в БГ. Интериора с една дума ПЕРФЕКТЕН!

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Dimo написа:Evelin Cotsev написа:и какво и е по точно безмисленото на 612 кониовата с класа че нещо не схващам освен че прави от 0 до 100 за 4.4 секунди ?!имаме клиент които има такава и съм се возил , толкова вървяща седмица няма и като гледам няма и да има ....
Едва ли има значение дали 2.5 тона седмица ускорява за 4.4 или 5 секунди, това не е кола за драг и ако си карал 760 знаеш как върви, мисля че е задоволително![]()
Освен това АМГ-то е 612 коня, а М7 няма и вероятно няма и да има, ако все пак се решат да направят замисли се колко мощна би била щом: М3, М5, М7 = 420, 507, 6??![]()
За мен лично причината да няма такава седмица е че според БМВ, на;личието на М7 е излишно, а не че няма да могат да изкарат 600+ коня от V12.
Относно дизайна нека бъдем реалисти, не сме я видяли на живо иначе може да не е толкова зле колкото си мислим, за мен лично е мноооого по добре от Е65, въпреки, че май Е66 ми харесва повече, ама ще видим като се появи в БГ. Интериора с една дума ПЕРФЕКТЕН!
прав си колега не е кола за драг , возил съм се в 745и и върви дооста добре , не казвам че 760 няма да върви , но не казваи че няма да ти е по кеф да реват 612 коня под капата

It`s party time !
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
acho.rs написа: .....
Виж какво "батко" ... на 17 бях отдавна но не там е въпроса. Споменах 6.0TDI просто за сравнение щото вместо да си показват стария 730d можеше поне 735d от E92 да сложат. Се пак това е Ultimate driving machine а ? ... За с65 съм съгласен, много пари за един "напонпан" S600.
A и не мисля че въпросното A8 V12-TDI щее голям успех защото ще струва прекалено много и щее с голям разход а дизелите са все пак за икономичност но пак е нещо, крачка напред.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:и какво и е по точно безмисленото на 612 кониовата с класа че нещо не схващам освен че прави от 0 до 100 за 4.4 секунди ?!имаме клиент които има такава и съм се возил , толкова вървяща седмица няма и като гледам няма и да има ....
Ти си безнадежден случай . Как по-просто да ти го обясня от ... АВТОБУС със 3000 коня мотор ... Какво по-точно и е безмисленото ли - ами че при първия удобен момент ЕСПто реже по4ти цялата мощност... и какъв е смисала да си купуваж 612 коня кола за ВОЗЕНЕ .
И като цяло знаеш ли колко са клиентите на тази кола ??? Но какво да обяснявам , очевадно стратегият на Мерцедес работи ...
АЙДЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ КОМЕНИРАМ С , все пак темата е 7цата
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И за мен силуета е много красив както и интериора направо уникален
Отзад ми е малко трудно да я възприема ,нещо не мога да разбера хубава ли е или грозна ... отпред леко започва да личи тенденцията на акулския профил отстрани гледано ,но нещо огромните бъбреци до малките фарове на вид от снимката
Искам на живо да я гледам отвсякъде ... Ще ми трябва един час минимум - бих си купил някакви вафлички и Спрайт и без да бързам за никъде бих сядал на стол от всичките й страни
за вътре и шофиране съм също голям мераклия
Голяма слабост от малък са ми седмиците и ако и тази не я харесам на живо отраз много ще ми е кофти ... втора седма серия да не е на висотата на Е32 и Е38
п.с. И между другото си има пак уред на таблото за температурата на охладителната течност
БРАВО БМВ
Георги Пенчев

Искам на живо да я гледам отвсякъде ... Ще ми трябва един час минимум - бих си купил някакви вафлички и Спрайт и без да бързам за никъде бих сядал на стол от всичките й страни

п.с. И между другото си има пак уред на таблото за температурата на охладителната течност

Георги Пенчев
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Evelin Cotsev написа:и какво и е по точно безмисленото на 612 кониовата с класа че нещо не схващам освен че прави от 0 до 100 за 4.4 секунди ?!имаме клиент които има такава и съм се возил , толкова вървяща седмица няма и като гледам няма и да има ....
Ти си безнадежден случай . Как по-просто да ти го обясня от ... АВТОБУС със 3000 коня мотор ... Какво по-точно и е безмисленото ли - ами че при първия удобен момент ЕСПто реже по4ти цялата мощност... и какъв е смисала да си купуваж 612 коня кола за ВОЗЕНЕ .
И като цяло знаеш ли колко са клиентите на тази кола ??? Но какво да обяснявам , очевадно стратегият на Мерцедес работи ...
АЙДЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ КОМЕНИРАМ С , все пак темата е 7цата
И на мен не ми се спори за глупости . Всеки си има мнение
It`s party time !
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ако от БМВ са искали да направят някъв самолет от 7-ца още с предната серия щеше да се случи. Тая кола е направена с цел да бъде лимузина, а не някакъв спортист, поне аз така мисля?! Ако на някой му трябва самолет има М5, М3, М6. 7-цата е направена за комфорт и лукс.