Мамкаааа мууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 12:52

"Подготвеният за битка е спечелил половината битка!!!" Лао Дзъ
та човек като е подготвен за по-лошото -нека стане по-лекото!!ама ако стане лошо-ше е готов и има шанс да се справи!! та идеята е ,че ако сме малко по-сериозни и подготвени за лошо стечение на обстоятелствата и да се случат ще реагираме ,а като не се случат -още по-добре!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 03 Юли 2008, 12:55

SKISA написа:"Подготвеният за битка е спечелил половината битка!!!" Лао Дзъ
та човек като е подготвен за по-лошото -нека стане по-лекото!!ама ако стане лошо-ше е готов и има шанс да се справи!! та идеята е ,че ако сме малко по-сериозни и подготвени за лошо стечение на обстоятелствата и да се случат ще реагираме ,а като не се случат -още по-добре!!

:yes:

Мдам, а в едно дърто филмче, мъдростта на Лао Дзъ беше перифразирана: "По добре да имаш пистолет и да не ти потрябва, отколкото да нямаш пистолет и да ти потрябва..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 13:00

SKISA написа:а бе кой създава истерии ,бе!?!?хилиш се като тиква-едно полезно нещо не си казал!! никой не е говорил за противогази-кърпи на прозорците се слагат и като падне некоя сграда ,за да не влезе прахта у вас!! кат не искаш-не слагай...! тва беше сутринта,когато не се знаеше кво е!!аз и противогаза си свалих от тавана да си е до мене ,ма не съм казвал да слагат хората...!!
и за чернобил се знаеше-който е требвало е знаел!!! ескортирахме ги тупаните по места ,където радияцията беше най-слаба и пиеха само вода от шишета и кльопаха консерви!!!

SKISA написа:.....в чепинци им е вече гадно да дишат!! в пирогов има хора от района ,които са с дихателни и кожни проблеми...

SKISA написа:затворете си прозорците,сложете мокри кърпи по черчеветата...!ако излизате-направо палете нагоре към витоша-най-добре откъм копитото...! тва е само барут ,но в такива количества не си е за дишане. имам роднини в чепинци-казаха ,че нема здрав джам,но не щат да се махнат !! щели да ги оберат!!загубена работа. засега казват,че може да се диша там при тях...

Ти помниш ли кво си писъл всъщност? :shock: :mhihi:
Аз ти казах нещо умно, ама ти си превъзбуден доста, СТОЙ СИ МИРНО И ТИХО, НЯМА ДА ТЕ ИЗЯДЕ РАДИЯЦИЯТА, няма да получиш и респираторни проблеми ВЕРВАЙ ми ;)
Много по-разумно е отколкото да се тормозите излишно със семейството ти и малкото дете, да се криете по села и паланки :mhihi:
Ако все още обаче се чувстваш застрашен звънни ми на ЛС, ще те пратя в спецялно вентилиран бункер :D

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Юли 2008, 13:02

В Люлин чак се рзстресе блока...бахти

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 13:05

///peter написа:
SKISA написа:а бе кой създава истерии ,бе!?!?хилиш се като тиква-едно полезно нещо не си казал!! никой не е говорил за противогази-кърпи на прозорците се слагат и като падне некоя сграда ,за да не влезе прахта у вас!! кат не искаш-не слагай...! тва беше сутринта,когато не се знаеше кво е!!аз и противогаза си свалих от тавана да си е до мене ,ма не съм казвал да слагат хората...!!
и за чернобил се знаеше-който е требвало е знаел!!! ескортирахме ги тупаните по места ,където радияцията беше най-слаба и пиеха само вода от шишета и кльопаха консерви!!!

SKISA написа:.....в чепинци им е вече гадно да дишат!! в пирогов има хора от района ,които са с дихателни и кожни проблеми...

SKISA написа:затворете си прозорците,сложете мокри кърпи по черчеветата...!ако излизате-направо палете нагоре към витоша-най-добре откъм копитото...! тва е само барут ,но в такива количества не си е за дишане. имам роднини в чепинци-казаха ,че нема здрав джам,но не щат да се махнат !! щели да ги оберат!!загубена работа. засега казват,че може да се диша там при тях...

Ти помниш ли кво си писъл всъщност? :shock: :mhihi:
Аз ти казах нещо умно, ама ти си превъзбуден доста, СТОЙ СИ МИРНО И ТИХО, НЯМА ДА ТЕ ИЗЯДЕ РАДИЯЦИЯТА, няма да получиш и респираторни проблеми ВЕРВАЙ ми ;)
Много по-разумно е отколкото да се тормозите излишно със семейството ти и малкото дете, да се криете по села и паланки :mhihi:
Ако все още обаче се чувстваш застрашен звънни ми на ЛС, ще те пратя в спецялно вентилиран бункер :D

и като цитираш къде виде за йод и противогази!?!?
да!в чепинци хората дишаха трудно!чух го с ушите си !те няма да ме лъжат!!! и -да!! сърбело ги е по кожата!!!
никога не съм говорил за радиация -даже напротив!! респираторни проблеми са се получили там,ако беше духнало насам и тук щеше да има!!! не се тормозя излишно-качване от другата страна на витоша ше ми струва 10лв бензин!!
не ми е нужен твоят бункер....иронията ти е не на място и с нищо не помагаше на хората сутринта!! пак казвам-тва бяха предохранителни мерки и не струват нищо на никой...!!и с нищо нямаше да попречат!!
ако ти е толко весело -иди го кажи на живо на хората в чепинци и челопечене сутринта....!

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 13:10

още нещо в тая връзка:
понеже американците явно си знаят ,че са винаги мишена като им правихме новото посолство /понеже са мноу тъпи нали и се фърлят без нужда / си сложиха въздуховоди на климатиците ,които са със специална деконтеминационна боя покрити ,която не задържа прах,радиация и отблъсква някои химични елементи и не се задържа по въздуховодите....!!
за името на боята не съм 100% сигурен ,ма че струваше 40хил евра едно пале съм сигурен!! и понеже са мноо тъпи си ги направиха такива ...!! за секи случай...!!!е така...предварително!! що ли са толко загубени и мислят напред...!!балиги....!!!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Юли 2008, 13:10

Абе има ли некой да знае кой прибра пара от тая далавера с тоя взрив? :roll:
За мен тва е 100% умишлено!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 13:13

SKISA написа:още нещо в тая връзка:
понеже американците явно си знаят ,че са винаги мишена като им правихме новото посолство /понеже са мноу тъпи нали и се фърлят без нужда / си сложиха въздуховоди на климатиците ,които са със специална деконтеминационна боя покрити ,която не задържа прах,радиация и отблъсква някои химични елементи и не се задържа по въздуховодите....!!
за името на боята не съм 100% сигурен ,ма че струваше 40хил евра едно пале съм сигурен!! и понеже са мноо тъпи си ги направиха такива ...!! за секи случай...!!!е така...предварително!! що ли са толко загубени и мислят напред...!!балиги....!!!

Те американците си прават и оловни стай в мазетата, що не си направиш и ти? И само да ти кажа няма измислена боя която да "не задържа" радияция ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 13:14

madpetio написа:Абе има ли некой да знае кой прибра пара от тая далавера с тоя взрив? :roll:

Ами ако има липси чудесно прикритие :)

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 13:17

///peter написа:
SKISA написа:още нещо в тая връзка:

Те американците си прават и оловни стай в мазетата, що не си направиш и ти? И само да ти кажа няма измислена боя която да "не задържа" радияция ;)

а да земе да престанеш да иронизираш ,щото вече почваш да ми ставаш тъп...!?!? който е искал да си помогне и да си сложи един парцал на джама-да е сложил,който не-негово си решение!!може да не е било нужно,но сутринта не се знаеше дали е нужно.
аз в мойто мазе ше си напраа квото си искам...!ти не се грижи за мене.
и боята е измислена-лично съм я внесъл,видял съм и сертификатите,видял съм как се нанася...!!не е 100% да няма радиация ,но в сравнение с нормален въздуховод и нормална боя разликата при задържането и пропускливостта през тази е в стотици пъти по-ниска...!!!

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 03 Юли 2008, 13:19

София. Обстановката в района на взрива в момента рязко се подобрява. Има единични взривове на около 5 - 6 минути. Надяваме се до около 1 - 2 часа те да престанат. В момента се анализират снимките, направени от вертолета. Това каза на пресконференция в Министерски съвет министърът на отбраната Николай Цонев, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По първоначални данни от пилота - цялото поделение е изравнено, което означава, че няма да има нови големи взривове.
По отношение на слухове за наличието на втори склад Цонев каза, че такъв не съществува. Ще започне стесняване на периметъра, може би до 1 км. Преди това ще бъде огледан районът. „Обстановката вече е изключително спокойна”, каза Цонев.
В складовете е имало 1494 тона вещества. Не би трябвало обществото да се притеснява от нови големи взривове или обгазяване. При всички случаи трябва да изчакаме взривовете да престанат. „Ние ще обявим приключването на кризата в района на Челопечене, едва когато всички 6 км. до поделението бъдат обследвани.

http://www.sportbg.net/coment.php?id=7022&cat=14
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 13:26

madpetio написа:Абе има ли некой да знае кой прибра пара от тая далавера с тоя взрив? :roll:

Еми то малко ли гранатомети се използваха за наказателна дейност, са ше си проличи, кой е пипал в кацата с меда, кат почнат се пуцат пак по улиците разни такива с тъмни очила, с тъмни стъкла и съмнително еднакви номера :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 03 Юли 2008, 13:32

Липи вече се ояде ! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Юли 2008, 13:36

"Шибаното в цялата схема е това, че взрива е умишлен. Дълги години се крадеше като за световно от тези складове и са се изнасяли нелегално боеприпаси за Македония и други страни. От няколко месеца тече проверка и разследване там и днес "случаен" взрив... Ебати копелетата..."

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 13:36

Току-що го прочетох в БГНЕС

Експлозиите в Челопечене се усилват
2008-07-03 13:02:40

След 12 часа взривовете в склада за военни боеприпаси в Челопечене, които бяха утихнали за известно време, отново се зачестиха, предаде репортер на БГНЕС.

Експлозиите са мощни и след всяка от тях във въздуха се появява бял или сивокафеникав облак. Колите на "Бърза помощ" и на МВР се изтеглиха от отклонението на Ботевградско шосе за Кремиковци. Тук са само служители на пътната полиция, които са блокирали движението. Очаквайте подробности. /БГНЕС

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата