Малък ентусиаст

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Малък ентусиаст

Мнение от kiko™ » 01 Юли 2008, 20:34

Ето го братовчед ми, от малак ги ръчка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://www.zazz.bg/play:b0037122
Коментарите ги оставям на вас ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 01 Юли 2008, 22:42

блазя му, на неговите години ми беше позволено само да давам на контакт и да пускам чистачките :mhihi: (на трабанта) :uups:
Последна промяна Prekysvach на 02 Юли 2008, 0:09, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Delphin metallic

Мнение от vromosa » 01 Юли 2008, 22:55

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
блазя му, на неговите години ми беше позволено само да давам на контакт и да пускам чистачките
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Юли 2008, 19:49

Ами утре като реши,че всичко му е позволено и отнесе човек,кола или др няма да му викаш,че е твоята гордост.И аз съм карал като малък но само по полигони и баща ми като ме збарваше,че съм му крал колата да карам из квартала ме смазваше от бой
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 03 Юли 2008, 11:16

Евала на такива като тебе дет дават на пишлеметата да карат и да глеат колко е лесно и всичко е разрешено... Хвала!
:dummy:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 03 Юли 2008, 20:14

KickingKing написа:Евала на такива като тебе дет дават на пишлеметата да карат и да глеат колко е лесно и всичко е разрешено... Хвала!
:dummy:

Колега аз нито съм му давал, нито съм го снимал, нито знам на кой е колата която кара, със сигурно не е мойта щото мойта е на около 1700км от него :mhihi:

RSxRacer написа:Ами утре като реши,че всичко му е позволено и отнесе човек,кола или др няма да му викаш,че е твоята гордост.И аз съм карал като малък но само по полигони и баща ми като ме збарваше,че съм му крал колата да карам из квартала ме смазваше от бой

Хубаво е правил баща ти, ако и неговия беше толкова строг, малкия нямаше да има катастрофа и полувина зад гърба си :shock: (поне аз за толкова знам), полувинката беше когато освободи от скорост една жигула, слезна от нея и я забута по една стръмна улица (жигулката се спря в една къща), втората беше когато при паркиране удари един опел в едно дърво, ако се заслушаш тоя дето снима казва на края "внимавай да не я изпусне" :mhihi: ------- така изпусна и опелчето :mhihi:
Иначе какво да ви кажа, позволяват му да кара понеже така са решили, за радост не поема инициетивата да кара сам а винаги има някой с него.

Назад към Видео