Мамкаааа мууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Юли 2008, 10:24

И сега би трябвало тия изроди управляващите да си подадат оставката...От де тоя късмет все клетия народ да страда,да се наводнява,гори,гърми,а тия нищо не им се случва :evil: :evil: :evil:
Бог да пази тия хора в района.И аз на тяхно място бих изчезнал оттам...особено дечица ако имам.
Не искам да съм лош пророк ама не им вярвам на тия дето приказват по телевизията и смятам,че белодробните проблеми в района ще се повишат.Може би ще остане като траен белег за населението за вбъдеще.Не може ей така да си гърмят десетки тонове,огромни облаци прахоляци и отрови и да няма никакъв ефект върху организма.
ВИНОВНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ! :ranting: :bang: :dummy:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 03 Юли 2008, 10:25

Стига бее, навсякъде новини, само по btv "Бон апети" и "Часът на мама"... :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Юли 2008, 10:28

Спокойно стига с тая паника не е нищо страшно само стойте по далече
Цяла сутрин какви ли не глупости радияция ала бала ...обгазяване.
Врели не кипели ,вместо да търсят виновника за пожара.
Изображение

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 03 Юли 2008, 10:28

ПОСЛЕДНО: Размина се очакваният голям взрив. Огромното количество тротил е изгоряло, без да се детонира.

Поне тва се размина... дано всичко се оправи по скоро
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 10:29

Е сега ми докараха сестра ми, само паника има там, естествено и тя не прай изключение :mhihi:

А Бат Бойко, само да са намести на избори за премиерче, съм с двете ръце да го избирам, изрод е, нема втори като него ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 10:31

SKISA написа:
///peter написа:абе гаси тока, затваряй прозорци и слагай мокри кърпи навсякъде. Ако намериш и дебели листове ОЛОВО още по-добре!
Аре стига сте паникьосвали хората, като незнаете кво говорите, кожни и дихателни проблеми в пирогов и незнам си кво. Напрао да бегаме от държавата, че може ядрените бойни глави и химическото оръжие в Чепинци да се взривят на веднъж :mhihi:

казах ,че нищо не пречи ,който може да се разсоди на витоша...!!!тва ако е паника не знам!! а ти като си толко отворен-иди там,разгледай и се надишай!може и нещо по-умно да измислиш да кажеш от ироничните си забележки...!!!

Еми като говорите глупости така е... ще има ирония.
Най-ме изкефи изказването ти да слагаме мокри кърпи на вратите (или прозорците мързи ме да погледна кво написа). И твърденията ти за хора с респираторни и кожни проблеми направо избиха рибата (с тротил). Изобщо не създавате паника :mhihi:

А техниката с намокрени чаршафи и прочие е първична превенция след ядрен взрив :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 03 Юли 2008, 10:34

vld написа:Спокойно стига с тая паника не е нищо страшно само стойте по далече

еее добре де щом няма нищо страшно,защо да стоим далеч,защо следкато няма опасност от радиация и обгазяване,трябва се пак да си затваряме прозорците .... а ве някакви пълни врели и некипели се говорят по телевизията :shock: :shock:

:evil: :evil: :evil: :evil:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 10:35

///peter написа:
SKISA написа:
///peter написа:абе гаси тока, затваряй прозорци и слагай мокри кърпи навсякъде. Ако намериш и дебели листове ОЛОВО още по-добре!
Аре стига сте паникьосвали хората, като незнаете кво говорите, кожни и дихателни проблеми в пирогов и незнам си кво. Напрао да бегаме от държавата, че може ядрените бойни глави и химическото оръжие в Чепинци да се взривят на веднъж :mhihi:

казах ,че нищо не пречи ,който може да се разсоди на витоша...!!!тва ако е паника не знам!! а ти като си толко отворен-иди там,разгледай и се надишай!може и нещо по-умно да измислиш да кажеш от ироничните си забележки...!!!

Еми като говорите глупости така е... ще има ирония.
Най-ме изкефи изказването ти да слагаме мокри кърпи на вратите (или прозорците мързи ме да погледна кво написа). И твърденията ти за хора с респираторни и кожни проблеми направо избиха рибата (с тротил). Изобщо не създавате паника
:mhihi:

хората дойдоха от чепинци!чичо и стринка са ми!! ти ли ше ми кажеш кво им е или те ми казват!?!?!!!
няма радиация от тези взривове ,но пушека не е безопасен!! отделно хората са в прединфарктно състояние ,щото сичко им е изпотрошено в къщите...!!! никой не всява паника-1ч ги чакаме и повече да кажат кво е станало и кво е гръмнало!! за мокрите кърпи беше ако някой е останал там да седи ,както в началото правеха и мойте роднини....!!
а иронизирай пак...!!! може и да ме съдиш за всяване на паника!!! пука ми!!! ако облака се разнесе към софия ще го усетим и ще смърди-не е на 100% опасно ,но не е и безопасно...!! който има малко дете,възрастни родители ,болни от астма...не е лошо да се разкара поне до довечера от тук.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Юли 2008, 10:37

Абе остави ги-те са корави нищо им няма ;)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Юли 2008, 10:38

Хайде стига с тоя субербойко, че пак взе да дразни :confused:

инак гайгера припуква весело :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 03 Юли 2008, 10:40

Дееба защо винаги като се случи нещо интересно аз ще спя :(
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 10:42

Бате подай си носа от прозореца и виж дали няма дим :mhihi:
Нормално е хората да са уплашени и да са прединфарктно състояние след като има взривове наблизо, но това е състояние на психиката не вследствие от вредни вещества.
А вервай ми при изпускането на вредни вещества прозорците ще те спасят....... А и кожните проблеми вервай ми ще да са от взрива
:roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 03 Юли 2008, 10:43

проверяват тротила дали работи. ако не гръмне се бракува

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 10:43

току що говорих пак с тях-информацията е следната:
изпотрошени са всички прозорци,врати,гаражни врати,има паднали керемиди от покривите...!! целото чепинци,челопечене,локорско са евакуирани...!! облака се движи по посока североизток ,изток...! повече се усеща смрадта на ботевградско ,отколкото при чепинци като са излизали...!! сега е духнало и се движи по посока на казичене и елин пелин.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 10:43

2advanced написа:Дееба защо винаги като се случи нещо интересно аз ще спя :(

Смени си врмето за съм и нещата ще се оправят ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата