Мамкаааа мууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
И сега би трябвало тия изроди управляващите да си подадат оставката...От де тоя късмет все клетия народ да страда,да се наводнява,гори,гърми,а тия нищо не им се случва
Бог да пази тия хора в района.И аз на тяхно място бих изчезнал оттам...особено дечица ако имам.
Не искам да съм лош пророк ама не им вярвам на тия дето приказват по телевизията и смятам,че белодробните проблеми в района ще се повишат.Може би ще остане като траен белег за населението за вбъдеще.Не може ей така да си гърмят десетки тонове,огромни облаци прахоляци и отрови и да няма никакъв ефект върху организма.
ВИНОВНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ!

Бог да пази тия хора в района.И аз на тяхно място бих изчезнал оттам...особено дечица ако имам.
Не искам да съм лош пророк ама не им вярвам на тия дето приказват по телевизията и смятам,че белодробните проблеми в района ще се повишат.Може би ще остане като траен белег за населението за вбъдеще.Не може ей така да си гърмят десетки тонове,огромни облаци прахоляци и отрови и да няма никакъв ефект върху организма.
ВИНОВНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ!

8.32
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Спокойно стига с тая паника не е нищо страшно само стойте по далече
Цяла сутрин какви ли не глупости радияция ала бала ...обгазяване.
Врели не кипели ,вместо да търсят виновника за пожара.
Цяла сутрин какви ли не глупости радияция ала бала ...обгазяване.
Врели не кипели ,вместо да търсят виновника за пожара.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:///peter написа:абе гаси тока, затваряй прозорци и слагай мокри кърпи навсякъде. Ако намериш и дебели листове ОЛОВО още по-добре!
Аре стига сте паникьосвали хората, като незнаете кво говорите, кожни и дихателни проблеми в пирогов и незнам си кво. Напрао да бегаме от държавата, че може ядрените бойни глави и химическото оръжие в Чепинци да се взривят на веднъж
казах ,че нищо не пречи ,който може да се разсоди на витоша...!!!тва ако е паника не знам!! а ти като си толко отворен-иди там,разгледай и се надишай!може и нещо по-умно да измислиш да кажеш от ироничните си забележки...!!!
Еми като говорите глупости така е... ще има ирония.
Най-ме изкефи изказването ти да слагаме мокри кърпи на вратите (или прозорците мързи ме да погледна кво написа). И твърденията ти за хора с респираторни и кожни проблеми направо избиха рибата (с тротил). Изобщо не създавате паника

А техниката с намокрени чаршафи и прочие е първична превенция след ядрен взрив

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///peter написа:SKISA написа:///peter написа:абе гаси тока, затваряй прозорци и слагай мокри кърпи навсякъде. Ако намериш и дебели листове ОЛОВО още по-добре!
Аре стига сте паникьосвали хората, като незнаете кво говорите, кожни и дихателни проблеми в пирогов и незнам си кво. Напрао да бегаме от държавата, че може ядрените бойни глави и химическото оръжие в Чепинци да се взривят на веднъж
казах ,че нищо не пречи ,който може да се разсоди на витоша...!!!тва ако е паника не знам!! а ти като си толко отворен-иди там,разгледай и се надишай!може и нещо по-умно да измислиш да кажеш от ироничните си забележки...!!!
Еми като говорите глупости така е... ще има ирония.
Най-ме изкефи изказването ти да слагаме мокри кърпи на вратите (или прозорците мързи ме да погледна кво написа). И твърденията ти за хора с респираторни и кожни проблеми направо избиха рибата (с тротил). Изобщо не създавате паника
хората дойдоха от чепинци!чичо и стринка са ми!! ти ли ше ми кажеш кво им е или те ми казват!?!?!!!
няма радиация от тези взривове ,но пушека не е безопасен!! отделно хората са в прединфарктно състояние ,щото сичко им е изпотрошено в къщите...!!! никой не всява паника-1ч ги чакаме и повече да кажат кво е станало и кво е гръмнало!! за мокрите кърпи беше ако някой е останал там да седи ,както в началото правеха и мойте роднини....!!
а иронизирай пак...!!! може и да ме съдиш за всяване на паника!!! пука ми!!! ако облака се разнесе към софия ще го усетим и ще смърди-не е на 100% опасно ,но не е и безопасно...!! който има малко дете,възрастни родители ,болни от астма...не е лошо да се разкара поне до довечера от тук.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Дееба защо винаги като се случи нещо интересно аз ще спя 

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Бате подай си носа от прозореца и виж дали няма дим
Нормално е хората да са уплашени и да са прединфарктно състояние след като има взривове наблизо, но това е състояние на психиката не вследствие от вредни вещества.
А вервай ми при изпускането на вредни вещества прозорците ще те спасят....... А и кожните проблеми вервай ми ще да са от взрива

Нормално е хората да са уплашени и да са прединфарктно състояние след като има взривове наблизо, но това е състояние на психиката не вследствие от вредни вещества.
А вервай ми при изпускането на вредни вещества прозорците ще те спасят....... А и кожните проблеми вервай ми ще да са от взрива

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
току що говорих пак с тях-информацията е следната:
изпотрошени са всички прозорци,врати,гаражни врати,има паднали керемиди от покривите...!! целото чепинци,челопечене,локорско са евакуирани...!! облака се движи по посока североизток ,изток...! повече се усеща смрадта на ботевградско ,отколкото при чепинци като са излизали...!! сега е духнало и се движи по посока на казичене и елин пелин.
изпотрошени са всички прозорци,врати,гаражни врати,има паднали керемиди от покривите...!! целото чепинци,челопечене,локорско са евакуирани...!! облака се движи по посока североизток ,изток...! повече се усеща смрадта на ботевградско ,отколкото при чепинци като са излизали...!! сега е духнало и се движи по посока на казичене и елин пелин.