Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
SKISA написа:щото да е ясно за кво и на какво си отговаряме...,бмвдрайвър-за тва се цитираме.
ия,няма човек на света-дори и най-стиснатия,който ако му е по-удобно да не си плати и да си живее спокойно! всек иби си платил данна към държавата ако му изнася и нема да се праи на тарикат и ще си живее спокойно. просто тук при нас в тоя момент не се получава. тва е целата истина. напраиха данък печалба 10% ,което според повечето хора е достатъчно малко и хората ще почнат да го плащат.ако направят и осигуровките върху доходите 10% може би също ще почнат да плащат!просто ,защото горе-долу за толко работят държавните институции....! не знам дали и тва виждаме влъжено в инфраструктура и здраве,ма айде-да кажем ,че е толко.
как да си платя на държава,която ме кара да наредя снощи 3 камиона пред кат,да загубя два дена в оправане на документи и бумащини/които тя е измислила и създала/,да се боря с корумпирани гамени по каналите,да загубя съня на трима човека,които спаха в колите ,за да може евентуално да сме първи днес и да минем и на всичко отгоре да и плащам данъци!!!???!? е как да стане!?!? ми тя ми отнема два работни дни ,в които тия коли и шофьори ще изкарат пари!! а после иска данъци!! ставам банален ,ма знаеш ли за колко време семинава цуласунг в германия и то без да знаеш и пет думи на кръст на немски....!???? за 1ч !!!толкова!!!тук същата работа се върши за два дни....!!!! и как точно да им ги изкрам ,аз да им ги дам тия пари!?!?те не са мои-на шефа са тия ,ма и аз да съм на негово място-нема да ги дам..!!щото нема кога да ги изкарам! днес ме забавили кат-ок!!утре се строшил камиона от прекрасните ни "алеи на славата-наречени път"-ок!!другиден се разболял работник-не може да го оправат в болницата-търсиме връзки да го оправим-ок!! е мноо ок станаха....!!!!!нема ли да им се напукат петите от ок!?!?!? и човек си казва-ебал съм ги в тъпаците-нема да им дам парите,ще си ги пазя в мене и като се наложи ше ги извадя и ше ги похарча по-правилно от тех!!кой ше даде на работниците,кой ше плати на доктор,кой кола ше стегне...!!няма друг начин!!
казваш-требва да гледаме позитивно!!!???ми те и наще гледаха позитивно!!!45г гледаха....!!! и дочакаха таратанци...!! аз не мисля да правя същата грешка!! живота си тече!!мина ми младежкият ентусиазъм да се боря със зъби и нокти и да чакам....!! са ше ме почакат те...!!! и съм се отчаял наистина ,щото и като гледам народа как се лашка от единият край на другият и ми се доповръща...!! гласуват не с мисъл ,а за който говори най-добре,който се представя най-добре на тиливизора!!! гледат да има цирк и палячовци и айде за него...!!е ми за тва ше си живеем в цирк!!всеки народ си заслужава управниците и ние също...!!!кат сме прости ще си имаме прости управници!!! кат немаме капка мозък в главата и избираме хора или дето се кекерчат по предизборните кампании или такива ,дето са крали и бащите им и са и те да крадат-ми тва е положението...!!!никой не ни е виновен!! след като някой може да се изтъпани ,да похарчи некой милион за кампания,да ти говори глупости без никаква обосновка и да ти обещава да свали луната на земята и ти да му верваш без да си направиш грам труд да се замислиш бе ,аджеба,тва мое ли да стане или не мое....!!! е ми такъв човек тва заслужава за управление....!!! може и да съм черноглед , ма тва ми е опита в живота и тва съм видел...!!!
п.с. и -да!искам качествена държава...!!и ще плащам....!!!но когато видя,че тва дет плащам не изчезва в нечий джоб,щот аз не съм много по-прост от него и предпочитам като знам ,че ше изчезне да си остане в моят джоб...!!!!
А добро утро

Виж, тука не става въпрос колко е тромава системата. Става въпрос, че не може всеки който е недоволен от нещо да спре да си плаща данъците и т.н. Трябва да правиме всичко както е описано в закона за да се надяваме на нещо иначе дори и да се опрай бюрокрацията нема да има средства и реално системата няма да работи защото почти всички я нарушават.
А за висенето пред кат всички знаеме и за съжаление не е само там. Аз имам вярата, че всичко ще се оправи когато си замине това застаряващото поколение което се е вкопчило в стрите си привички на работа.
Комунистите градиха 45 години държава и строй в който научиха народа да мързелува и да шикалкави. Сега дебели лелки седят пред компютрите и кълват с един пръст и докумнти кото се пишат за 2 мин. им отнемат по 30.
Хора стояли до скоро пред пишещи машини са седнали на компютри след двуседмичен курс и се чудят това уърда яде ли се кво се прай. Да не говориме, че в много институции компюртите са за украса а разни системи за управление и бази данни са им напълно непознати...
Айде, кафето свърши. Приятен ден на всички

Аз пък имам още малко кафе
Ja, много се радвам, че все още има такива хора като теб - мислещи положително, и готови да направят отново и отново първата крачка. Дано да сте повече - аз за себе си съм решил, че каквото съм направил или платил - това е било, от мен към "държавата" толкоз, неин ред е...
Темата малко изклинчи от първоначалната идея за протеста (чета я откак почна, че и другите преди нея) - ходих на всичките протести, няма да спра да ходя. Само дето вече губя надежда, че ще постигнем нещо смислено. Ама не я губя, защото става бавно или тъпите политици не ни обръщат внимание - губя я защото още преди да е набрала инерция тая "инициатива" и вече почнахме да се прекарваме сами. Хем това всичкото го правим не само за нас - правим го и за бабите, и за дядовците, и за всичките хора дето се бъхтят за насъщния. И какво получаваме - псувни и викове, че сме мързеливци и им пречим... Ми явно българите сме още много, ама МНОГО богат народ!
Всъщност това, което ме провокира да включа в темата беше ей това ти изречение:
Аз ако трябва ще обърна света, но децата ми в България НЯМА да живеят! Точно защото ги обичам (нищо, че още ги нямам
) не искам да им причинявам това, което ги очаква ако се родят тука... Извинявам се за крайното си мнение, ама за 30 години чакане на великата промяна, у мен кристализира единствено твърдата мисъл, че имам един живот, и не искам да го прекарам като крепостен селянин, изхранващ тлъсти свине в огромни джипове. Това е! 

Ja, много се радвам, че все още има такива хора като теб - мислещи положително, и готови да направят отново и отново първата крачка. Дано да сте повече - аз за себе си съм решил, че каквото съм направил или платил - това е било, от мен към "държавата" толкоз, неин ред е...
Темата малко изклинчи от първоначалната идея за протеста (чета я откак почна, че и другите преди нея) - ходих на всичките протести, няма да спра да ходя. Само дето вече губя надежда, че ще постигнем нещо смислено. Ама не я губя, защото става бавно или тъпите политици не ни обръщат внимание - губя я защото още преди да е набрала инерция тая "инициатива" и вече почнахме да се прекарваме сами. Хем това всичкото го правим не само за нас - правим го и за бабите, и за дядовците, и за всичките хора дето се бъхтят за насъщния. И какво получаваме - псувни и викове, че сме мързеливци и им пречим... Ми явно българите сме още много, ама МНОГО богат народ!
Всъщност това, което ме провокира да включа в темата беше ей това ти изречение:
ja написа:...Номера е да намериме изход щото и децата ни тука ще живеят...
Аз ако трябва ще обърна света, но децата ми в България НЯМА да живеят! Точно защото ги обичам (нищо, че още ги нямам

Time is of no importance... Only life is important
Ето една СТАТИЯ, която даже ми се струва доста набързо нахвърляна (аз лично бих ги наредил още повече), но много добре обобщава положението ... това че ни вдигат тока, парното, водата, бензина, ВСИЧКО ... че заради чудовищна корупция ни спират еврофондовете не е от значение явно ... за Станишката и Партията Кърмилница е по-важно гей-парада и как да залебим още докато сме на власт ... 

Lope De Vega
///vlado написа:bobi_maxo написа:"защото у нас данъкоплатците не ги боли за това, което се краде от тях"
Аaaa eто нещо казано точно на място,интересно ми наистина ,мазохисти ли сме какви сме
Ами нещо за което говоря и аз.
Ако всички плащат реалните размери на данъците, таксите и осигуровките ще започне да ги боли...
Сега всеки подсъзнателно знае че кръшка и дори и да го боли фара си вика аз па така ше ги работя като не плащам и така...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
наистина изместихме темата-съжалявам за което...!!! аз оставам на първоначалното си мнение за протестите и ще преценя кога и как и дали да участвам...!никога не е в повече и едно малко по-различно мнение...надявам се!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ако аз бях в България с удовлствие бих участвал.
Хора напъвайте и не се отказвайте , боли ви ху* кой какво казва.Във всяка нормална държава такова ИМПОТЕНТНО правителство да е било свалено одавна , така че не се отказвайте и настоявайте за това за което имаме право
МОЙТЕ ДЕЦА щЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ (живот и здраве да ги имам).
Ако мога да прегразирам един американец :
НЕ ПИТАЙТЕ КАКВО ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЗА ВАС , А ВИЕ КАКВО МОЖЕТЕ НА НАПРАВИТЕ ЗА ... СЕБЕ СИ , ЗА РОДНИНИТЕ И БЛИЗКИТЕ .
Хора напъвайте и не се отказвайте , боли ви ху* кой какво казва.Във всяка нормална държава такова ИМПОТЕНТНО правителство да е било свалено одавна , така че не се отказвайте и настоявайте за това за което имаме право

НЕ ПИТАЙТЕ КАКВО ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЗА ВАС , А ВИЕ КАКВО МОЖЕТЕ НА НАПРАВИТЕ ЗА ... СЕБЕ СИ , ЗА РОДНИНИТЕ И БЛИЗКИТЕ .
acho.rs написа:Ако аз бях в България с удовлствие бих участвал.
Хора напъвайте и не се отказвайте , боли ви ху* кой какво казва.Във всяка нормална държава такова ИМПОТЕНТНО правителство да е било свалено одавна , така че не се отказвайте и настоявайте за това за което имаме право![]()
![]()
![]()

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Гворим говорим и когато доиде време за протеста хоп и петнаисетина човека и какво ще постигнем така ?///vlado написа:acho.rs написа:Ако аз бях в България с удовлствие бих участвал.
Хора напъвайте и не се отказвайте , боли ви ху* кой какво казва.Във всяка нормална държава такова ИМПОТЕНТНО правителство да е било свалено одавна , така че не се отказвайте и настоявайте за това за което имаме право![]()
![]()
![]()
Абе хора ,немога бе ,немога просто да търпя това .... не ви ли човърка нещо от вътре .... не се ли бунтувате поне малко с случващото се .... НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ ДО БЕЗ КРАЙ,НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗВОЛЯВА МЕ ДА СЕ ОТНАСЯТ ТАКА С НАС

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
[quote="\MITETO\ DSB"][/quote]
Аaaa еее точно аз за тва им се дразним на тия хора , секи изказва недоволство ( от тая цялата неправомерна спекулация и простотия на наще "управляващи" ) , еми добре недоволен си , ела кажи си мнението протестирай и ти ... а не само да стои в къщи и да мрънка ... много несериозна раота .... а ве вообще без коментар ... за следващия протест ,казал съм на Сашко помага ме с каквото можем ,и сме замислили нещо ..... а ве дано успее цялаата раота
Силно се надявам
Аaaa еее точно аз за тва им се дразним на тия хора , секи изказва недоволство ( от тая цялата неправомерна спекулация и простотия на наще "управляващи" ) , еми добре недоволен си , ела кажи си мнението протестирай и ти ... а не само да стои в къщи и да мрънка ... много несериозна раота .... а ве вообще без коментар ... за следващия протест ,казал съм на Сашко помага ме с каквото можем ,и сме замислили нещо ..... а ве дано успее цялаата раота

Силно се надявам

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Какво сте замислили кажи ми тихичко на уше да не чуе никои.///vlado написа:\MITETO\ DSB написа:
Аaaa еее точно аз за тва им се дразним на тия хора , секи изказва недоволство ( от тая цялата неправомерна спекулация и простотия на наще "управляващи" ) , еми добре недоволен си , ела кажи си мнението протестирай и ти ... а не само да стои в къщи и да мрънка ... много несериозна раота .... а ве вообще без коментар ... за следващия протест ,казал съм на Сашко помага ме с каквото можем ,и сме замислили нещо ..... а ве дано успее цялаата раота![]()
Силно се надявам

след днешните събития в София, незнам и нямам причина която да кажа, ако не дойде половин София на протеста ни срещу този ъбсурд.
Драги софиянци, днес можеше да умрете в съня си, заради глупоста, безразличието и безхаберието на държавата към вас. Ако поне маааалко ви пука, моля ВИ елате!
Драги софиянци, днес можеше да умрете в съня си, заради глупоста, безразличието и безхаберието на държавата към вас. Ако поне маааалко ви пука, моля ВИ елате!

Последна промяна AHTuBuPyC на 03 Юли 2008, 16:49, променена общо 1 път
bmw