Малък ентусиаст
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Малък ентусиаст
Ето го братовчед ми, от малак ги ръчка
http://www.zazz.bg/play:b0037122
Коментарите ги оставям на вас

http://www.zazz.bg/play:b0037122
Коментарите ги оставям на вас

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
блазя му, на неговите години ми беше позволено само да давам на контакт и да пускам чистачките
(на трабанта) 

Последна промяна Prekysvach на 02 Юли 2008, 0:09, променена общо 1 път
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic

блазя му, на неговите години ми беше позволено само да давам на контакт и да пускам чистачките
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Ами утре като реши,че всичко му е позволено и отнесе човек,кола или др няма да му викаш,че е твоята гордост.И аз съм карал като малък но само по полигони и баща ми като ме збарваше,че съм му крал колата да карам из квартала ме смазваше от бой
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- KickingKing
- ентусиаст
-
Евала на такива като тебе дет дават на пишлеметата да карат и да глеат колко е лесно и всичко е разрешено... Хвала!

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
KickingKing написа:Евала на такива като тебе дет дават на пишлеметата да карат и да глеат колко е лесно и всичко е разрешено... Хвала!
Колега аз нито съм му давал, нито съм го снимал, нито знам на кой е колата която кара, със сигурно не е мойта щото мойта е на около 1700км от него

RSxRacer написа:Ами утре като реши,че всичко му е позволено и отнесе човек,кола или др няма да му викаш,че е твоята гордост.И аз съм карал като малък но само по полигони и баща ми като ме збарваше,че съм му крал колата да карам из квартала ме смазваше от бой
Хубаво е правил баща ти, ако и неговия беше толкова строг, малкия нямаше да има катастрофа и полувина зад гърба си

Иначе какво да ви кажа, позволяват му да кара понеже така са решили, за радост не поема инициетивата да кара сам а винаги има някой с него.
6 мнения
• Страница 1 от 1