Новото М3 CSL става reference на Ринга
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Новото М3 CSL става reference на Ринга
Според мен спокойно може да се твърди такова нещо при положение, че е дало по-добро време дори от 997 Турбо - 7,45мин!
100кг по-леко, 50 коня по-мощно, отново само автомат, но с новата 7 скоростна DKG кутия...
Well done, indeed!
100кг по-леко, 50 коня по-мощно, отново само автомат, но с новата 7 скоростна DKG кутия...
Well done, indeed!

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
аz до колкото zнам М3 Е92 има време около 8мин, това е доста голяма раzлика, 4ак не ми се вярва....
неzнам ти откъде има6 такава инф... и все пак снимки на zвяра има тук
http://images.google.de/imgres?imgurl=h ... e%26sa%3DN
неzнам ти откъде има6 такава инф... и все пак снимки на zвяра има тук
http://images.google.de/imgres?imgurl=h ... e%26sa%3DN
Най-мразя да съм прав!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Новото М3 CSL става reference на Ринга
Wizi написа:Според мен спокойно може да се твърди такова нещо при положение, че е дало по-добро време дори от 997 Турбо - 7,45мин!
Well done, indeed!
Само че Турбото има 7,41 секунди , а стария ЦСЛ има и 7,52 но май е било тунинговано допълнително за това време.За информация 7,45 е ненормално време - СЛР,ЛП640,Ферари 599 така ,че има нещо гнило.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
acho.rs написа:Wizi написа:Според мен спокойно може да се твърди такова нещо при положение, че е дало по-добро време дори от 997 Турбо - 7,45мин!
Well done, indeed!
Само че Турбото има 7,41 секунди , а стария ЦСЛ има и 7,52 но май е било тунинговано допълнително за това време.За информация 7,45 е ненормално време - СЛР,ЛП640,Ферари 599 така ,че има нещо гнило.
'айде пак да си провериш източниците - старият ЦСЛ е 7:50...
СЛР въобще не е мерилка на Ринга
Годзила е 7:38...
Power is Nothing Without Insanity
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Alex 320i Cabrio написа:acho.rs написа:Wizi написа:Според мен спокойно може да се твърди такова нещо при положение, че е дало по-добро време дори от 997 Турбо - 7,45мин!
Well done, indeed!
Айде ти си провери твойте - предполагам под годзила имаш предвит Нисан ГТ-Р , само че това ЛЕТЯЩО време не е официално , официалното е 7,50 . И айде някъде другаде разправяй че 7:50 не е ненормално време - всички така пили и резачки - АМГта , Мки и Ски дават времена 8,00 + , от Поршетата чак Крерра С със спортния пакет дава дава малко под 8,00 ,
СЛР,ЛП640,Ферари 599,Бугати Вейрон - това са коли 7,40-7,50 и ако те не са мерило за суперспортни коли , незнам .
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
acho.rs написа:Alex 320i Cabrio написа:acho.rs написа:Wizi написа:Според мен спокойно може да се твърди такова нещо при положение, че е дало по-добро време дори от 997 Турбо - 7,45мин!
Well done, indeed!
Айде ти си провери твойте - предполагам под годзила имаш предвит Нисан ГТ-Р , само че това ЛЕТЯЩО време не е официално , официалното е 7,50 . И айде някъде другаде разправяй че 7:50 не е ненормално време - всички така пили и резачки - АМГта , Мки и Ски дават времена 8,00 + , от Поршетата чак Крерра С със спортния пакет дава дава малко под 8,00 ,
СЛР,ЛП640,Ферари 599,Бугати Вейрон - това са коли 7,40-7,50 и ако те не са мерило за суперспортни коли , незнам .
поредният заблуден който не спира да чете Авто мотор спорт, Авто труд, Топ Гиър и т.н.

acho.rs написа:......само че това ЛЕТЯЩО време не е официално , официалното е 7,50....
що другите времена от място ли са

дано ми покажеш каде се нареждат за старт

acho.rs написа:..............

Aчо (сигурно така се казваш), първо си корегирай малко тона и второ ти знаеш ли къде се намира въпросната "писта" ?
По въпроса с офицялната информация която имаш само да постна този линк

http://www.youtube.com/watch?v=uGe_fyhQazg
Pagani Zonda F 7:27
http://www.youtube.com/watch?v=APbrjvadVA0
ето ги и двете паралелно
http://www.youtube.com/watch?v=7z9v_TpP ... re=related
Carerra GT 7:32 ако не се лъжа
Само да спомена че "пилата" SLR дава време 7:52, а mittelklassewagen-a CSL време 7:50

Споменаваш ЛП640, че то дава по-слабо време от Гаярдото

Както и да е, Алекс ти каза че колите които си изброил изобщо не са от най-бързите на Нрдшл, а той не е казал 4е 8мин не са нищо особенно въпреки че той самия се доближава доста до тях и е в правото си да го каже

Най-мразя да съм прав!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
oxam написа:acho.rs написа:Alex 320i Cabrio написа:acho.rs написа:Wizi написа:Според мен спокойно може да се твърди такова нещо при положение, че е дало по-добро време дори от 997 Турбо - 7,45мин!
Well done, indeed!
поредният заблуден който не спира да чете Авто мотор спорт, Авто труд, Топ Гиър и т.н.![]()
![]()
"всички така пили и резачки - АМГта , Мки и Ски " са мнооооого хубави коли ама не и за тази писта, не и като са сток.
Да чета немските списания и Не,не гледам топ гиър. Не разбрах къде съм казал , че спортните изпълнения на 3мата големи са лоши или не достатъчно бързи , проста не са супер спортни , не ме разбирай грешно.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
bravo написа:acho.rs написа:......само че това ЛЕТЯЩО време не е официално , официалното е 7,50....
що другите времена от място ли са![]()
![]()
![]()
дано ми покажеш каде се нареждат за старт
acho.rs написа:..............
![]()
![]()
![]()
![]()
Aчо (сигурно така се казваш), първо си корегирай малко тона и второ ти знаеш ли къде се намира въпросната "писта" ?
По въпроса с офицялната информация която имаш само да постна този линк![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uGe_fyhQazg
Pagani Zonda F 7:27
http://www.youtube.com/watch?v=APbrjvadVA0
ето ги и двете паралелно
http://www.youtube.com/watch?v=7z9v_TpP ... re=related
Carerra GT 7:32 ако не се лъжа
Само да спомена че "пилата" SLR дава време 7:52, а mittelklassewagen-a CSL време 7:50![]()
Споменаваш ЛП640, че то дава по-слабо време от Гаярдото![]()
Както и да е, Алекс ти каза че колите които си изброил изобщо не са от най-бързите на Нрдшл, а той не е казал 4е 8мин не са нищо особенно въпреки че той самия се доближава доста до тях и е в правото си да го каже![]()
Какъв тон да коригирам - на мен ми казаха да си проверя източника и аз на свой ред казвам същото.
По същество - всички времена които си дал са стари - нали се сещаш че няма как ЛП640 да е по-бавно от галярдо - има нови времена на ЛП640 и на СЛР - по около 7,41-43 . Рекорда на Каррера ГТ беше 7,32 но от Пагани се изкараха рекордьори със 7,33 и батко Валтер Рьол завъртя 7,28 , което е официални рекорд за стриит лигъл , сериен автомобил . 7,27 е рекорд на Пагани Ф клуб спорт , което не стриит лигъл или не беше сериино не помня . ето и линка
http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschlei ... _lap_times
тук няма 7,28 на Карера Гт но времето е официално уверявам ви.Времената често се ъпдейтват , а ми направи впечатление новото на ГТ-Р 7,29 - съмняваме че този елементарен за тунинговане двигател е бил форсиран

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
acho.rs написа: .... а ми направи впечатление новото на ГТ-Р 7,29 - съмняваме че този елементарен за тунинговане двигател е бил форсиран
ня'ам нищо против една дискусия, когато тя става с човек който има представа за какво става дума... в случая обаче нещо не ста'а
...по случайност познавам човек който е присъствал на пистата, когато Нисан правят обиколката и колата е тотално сток... Европейски вариянт, но като цяло сток... моторът не може да се форсира...
... времената на Ринга не значат нищо... хайде пак да то го повторя - НИЩО... маркетинг матр'иал...
Само ще ти дам пример - вземи ЦСЛ-а и му свали гумите, и го пусни на Конти Спорт Контакт - 7:50, а? Нанайси... Или Едо Порше е "стриит лигъл" - има 7:15 време - та затова Карабегович го кара до Ринга с ТИР, нали?
Случайно да знаеш откаде се мерят обиколките? Щото аз не знам, пък го карам това място има няма 250+ пъти годишно...
Нали се сещащ. че там не може да има една обиколка да е като предишната... За 8мин ме валял дъжд, градушка и 30 градусов пек
Alex 320i Cabrio написа:.... За 8мин ме валял дъжд, градушка и 30 градусов пек
мъглата пропусна...
И аз се опитах да кажа че е тъпо да спори с единствения Българин с годишна карта за ринга но

Алекс е прав че е маркетинг, има времена на коли с семисликове и т.н.
Нисана си личи как недозавива и по поведение на пътя и звуците от гумите му съдя че е със нормални сток гуми.
Времената не са стари, а и википедия не е от най-сигурните източници.
За ЛП640 и Гаярдо можем да поспорим

Най-мразя да съм прав!!!
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Ринга неможе вообще да се съпоставка за това колко наистина е бърза една колата. Просто има много странични фактори който оказват влияние. При положение че ринга е сължина 20км то времето може да варира с +- 8,10 дори повече секунди между различните шофьори. Въпроса е кой до колко познава ринга и му стиска да натиска. Също и ми прави впечатление че някои правят "летящ" старт както при GT-R а но има тестове който не са така. Да не говорим и че ринга е отворен за който си поиска с кавато кола и какво време ще направиш ако само трябва да чакаш голфове да ти се махнат от пътя. Също и със сигурност някои производители си правят малко модификации по колите за по добри времена. Едно чипче ... различни гуми + луд шофьор и ето ти време с 20сек по бързо от реалното 

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
masimo написа:... Да не говорим и че ринга е отворен за който си поиска с кавато кола и какво време ще направиш ако само трябва да чакаш голфове да ти се махнат от пътя...
Те тука много бъркаш - малко от Голфовете се махат от пътя, щото обикновено ти светкат да не им пречиш...

В тоя ред на мисли ще чЕкам впечатления от Пенчев х 2, Шаро и Сие като видят как ги подминават разни 2-ки и Пижа 205-ци...
Времената които виждаш никога не се поставят на Туристенфарт - твърде е рисковано а и не може да направиш пълна обиколка - освен ако не решиш да отнесеш бариерата на Дотингер Хохе

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3