Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз не претендирам да дойда само ,когато протестите бъдат...немирни! ще дойда ,когато има ясна представа какво предлагаме като искаме да свалим тези,които сега управляват и кой ще застане на тяхно място...!
не смятам да ме яхат във вид на "народно недоволство" ,за да може някой друг да започне да лапа...! когато протестите са организирани така,че освен да искаме да палим,чупим и бием и да кажем как трябва да стане после-тогава ще се присъединя.
и ..,бобка..!! знам ,че си се чуствал доста емоционално и са ти избили балансите ,за да ги наговориш такива за..."недошлите" ,но нали се сещаш ,че всеки-например аз -си имаме някакво решение и мнение и се съобразяваме с него. не е задължително да не сме дошли ,защото ни мързи...!!
не смятам да ме яхат във вид на "народно недоволство" ,за да може някой друг да започне да лапа...! когато протестите са организирани така,че освен да искаме да палим,чупим и бием и да кажем как трябва да стане после-тогава ще се присъединя.
и ..,бобка..!! знам ,че си се чуствал доста емоционално и са ти избили балансите ,за да ги наговориш такива за..."недошлите" ,но нали се сещаш ,че всеки-например аз -си имаме някакво решение и мнение и се съобразяваме с него. не е задължително да не сме дошли ,защото ни мързи...!!
SKISA написа:аз не претендирам да дойда само ,когато протестите бъдат...немирни! ще дойда ,когато има ясна представа какво предлагаме като искаме да свалим тези,които сега управляват и кой ще застане на тяхно място...!
Браво! Това е мнение! Не мислиш ли че ако се съберем повече хора можем да измислим по-добри неща?
И искам да кажа не за тия дето ще дойдат, а за тия дето ни се подиграват и си викат:"абе тия нямат ли си друга работа"! Имам мнение за теб(ще го пусна на лично!), но защо забравяш за какво се борим? Не е за нас, ние сме бити карти! Борим се за най-милото ни на света, децата! Как така някой ще ми взима от хляба им???
Престанете да се оправдавате! Сега или никога, единни или завинаги разделени?!!
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
Wolfy написа:bobi_maxo написа:\MITETO\ DSB написа:Които иска да идва на мен ми писна от тези в парламента ако трябва ще хода да си протестирам сам .Докато не се оправи нещо в тая скапана държава.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Предтавям си, аз ти и Сашо, страхотна гледка! И трима полицай с полицейска лента отцепват любопитните!
Хей, една червена Алфа винаги ще е с вас
Ако не се лъжа тая червена алфа пилеше гуми заедно с мене отзад на миналия протест

Подкрепата от мен е постоянна, няма да се предам. И поклон пред Сашо, който направи всичко това реалност, успя да ни обедени, нещо което не е никак лесно според мен, а и нали все от някъде трябва да се започне

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
тия графики вземете да ги направите на плакати да им ги покажем на "правоимащите" а не да ми повтарят по телевизията "имаме най ниски акцизи, най ефтино било при нас" и тем подобни!!
и за да има ефект не трябва ли да се съюзим и с хора от други организации и клубове не само авто??
ще ви кажа и че докато не направим нещо повече от обикаляне по улиците все по-малко ще протестират!! Трябва да се види че не го правим тва само да си чешем езиците и да си запълваме неделните сутрини!! пример от ежедневието...говориш на някой нещо много важно а той си свирука и се прави че не те чува и докато не му набиеш един шамар няма да се обърне към теб и да те вземе на сериозно....
и за да има ефект не трябва ли да се съюзим и с хора от други организации и клубове не само авто??
ще ви кажа и че докато не направим нещо повече от обикаляне по улиците все по-малко ще протестират!! Трябва да се види че не го правим тва само да си чешем езиците и да си запълваме неделните сутрини!! пример от ежедневието...говориш на някой нещо много важно а той си свирука и се прави че не те чува и докато не му набиеш един шамар няма да се обърне към теб и да те вземе на сериозно....

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Има решение на този проблем трябва да задръстим София за три дни да неможе никои да мине от никъде и тогава ще ни обърнат вниманиеineedmoney написа:тия графики вземете да ги направите на плакати да им ги покажем на "правоимащите" а не да ми повтарят по телевизията "имаме най ниски акцизи, най ефтино било при нас" и тем подобни!!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
все още и аз не съм присъствал на протестите,заради работата ми,но както каза СКИСА от мирни протести файда нема,сека събоа и неделя може да си протестираме ,наще политици ги боли кура за нас,не блокираме ли софия нещо по сериозно да стане,то не случайно полицайте са повече от протестиращите,защо ли защото симпатягите в парламента ги е шубе да не изперка анрода и да велзне вътре при тях да им прекъсне яденето на кебапчета
С тея мирни протести нищо няма да постигнеме,докато се страхуваме от това да ни заключат полицайте или да пишат актове няма да стане нищо
С тея мирни протести нищо няма да постигнеме,докато се страхуваме от това да ни заключат полицайте или да пишат актове няма да стане нищо
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
\MITETO\ DSB написа: Има решение на този проблем трябва да задръстим София за три дни да неможе никои да мине от никъде и тогава ще ни обърнат внимание
Има решение на проблема. Неделя следобед - магистрала Хемус, Ботевградско, Перник, Кулата, Илиянци - София блокирана 60% от хората ги няма.
Товага рискуваме освен да ни бият полицаите, да ни нападнат и гражданите

bmw
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Да тогава ще можем да си караме спокоино в София няма да има задръствания.AHTuBuPyC написа:\MITETO\ DSB написа: Има решение на този проблем трябва да задръстим София за три дни да неможе никои да мине от никъде и тогава ще ни обърнат внимание
Има решение на проблема. Неделя следобед - магистрала Хемус, Ботевградско, Перник, Кулата, Илиянци - София блокирана 60% от хората ги няма.
Товага рискуваме освен да ни бият полицаите, да ни нападнат и гражданите

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
!
ineedmoney написа:тия графики вземете да ги направите на плакати да им ги покажем на "правоимащите" а не да ми повтарят по телевизията "имаме най ниски акцизи, най ефтино било при нас" и тем подобни!!
вземи разгледай графиките малко по-задълбочено, задай си въпроса дали румънците имат собствени петролни източници, не е въпроса дали при нас е най-еВтино, а с колко е по-еВтино ... разликите са минимални и не отговарят на доходите

относно примера от ежедневието - ти си мислиш че му говориш нещо важно, не си мисли че това, което е важно за теб е важно и за другите

Аз не разбрах само какви искания имаме като правиме протести. По точно какви идеи ще защитаваме. Само така няма да се появи политик, както казва Сикса и да яхне протеста.
Не трябва ли да се замислиме повече за доходите си. Както вече на всички им е ясно цените няма да спаднят, трябва да увеличиме приходите.
Не може 70% от работодателите да сключват договори на минималната работна заплата с работниците, не може да не се плащат здравни осигуровки, не може да се работи в работна среда не отговаряща на изискванията за безопастност и т.н.
Протеста трябва да започне първо във всеки от нас, да се огледаме и да опитаме да промениме начина си на работа и на живот. Не са виновни управниците, когато подписвате договори на минимална работна заплата или когато търпите работодателя само за да не ви изгони... Не са виновни и когато всеки се мъчи да укрие данъците си или да мине между капките за да не се палти някоя такса. Огромния проблем в България е манталитета на хората. Цялото това величаене на хората от престъпния свят, които всъщност са преките крадци от държавата и т.н. в тоя ред на мисли може да се напише доста...
Това трябва да промениме първо и тогава да ревеме пред парламента, щото иначе ще свалиме тия ще дойдат други и цените пак ще растът а заплатите пак ще стигат за един резервар нафта...
Не трябва ли да се замислиме повече за доходите си. Както вече на всички им е ясно цените няма да спаднят, трябва да увеличиме приходите.
Не може 70% от работодателите да сключват договори на минималната работна заплата с работниците, не може да не се плащат здравни осигуровки, не може да се работи в работна среда не отговаряща на изискванията за безопастност и т.н.
Протеста трябва да започне първо във всеки от нас, да се огледаме и да опитаме да промениме начина си на работа и на живот. Не са виновни управниците, когато подписвате договори на минимална работна заплата или когато търпите работодателя само за да не ви изгони... Не са виновни и когато всеки се мъчи да укрие данъците си или да мине между капките за да не се палти някоя такса. Огромния проблем в България е манталитета на хората. Цялото това величаене на хората от престъпния свят, които всъщност са преките крадци от държавата и т.н. в тоя ред на мисли може да се напише доста...
Това трябва да промениме първо и тогава да ревеме пред парламента, щото иначе ще свалиме тия ще дойдат други и цените пак ще растът а заплатите пак ще стигат за един резервар нафта...