525 тдс------въпрос
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
525 тдс------въпрос
такам въпросат мие дават ми много игодно 525 турбо дизел ама е от старата 5 ца акулата като на мад ванио мисалтамие има ли на4ин двигатела да се прехвърли на купето на е 34 и какви усложнения би имало евентуално и какжо ще тряб ва да се смения от сорта на гарнета напримерно табла и тем подобни моля всеки които може да ме посаветва да каже какво да правя и има ли смисал да зимам таз колица

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
до колкото знам на е28 слагат 525тд който е 115 коня ,сигурен ли си че искаш такъв?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ами засега знм 4ее 2.5 ма то4ните дани незнам за конете като ми кажат пълните дани ще знам ве4е но пак ме интересуваха осложненията около прехвърляне то му ина4е ако е толкова слаб бая ще се замисля

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
колегата е напълно прав ,двигателя е 524тд и е 115 коня(има един 524д той е 86)....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TD мотора, без интеркулър си е 115коня. Ама аз се си мисля, че от Е28 ще е 524-ка.
За прехвърлянето доколкото знам трябват и скоростите, компютъра, педалите мисля .. абе дълга и широка. И накрая няма да си кой знае на каква далавера щото тая 524 или 525тд (без кулъра) не върви кой знае колко, само дето пуши и трака, а разхода макар и нафта и си е сериозен и далаверата ти няма да е кой знае каква.
Виж 525TDS си е друга работа
За прехвърлянето доколкото знам трябват и скоростите, компютъра, педалите мисля .. абе дълга и широка. И накрая няма да си кой знае на каква далавера щото тая 524 или 525тд (без кулъра) не върви кой знае колко, само дето пуши и трака, а разхода макар и нафта и си е сериозен и далаверата ти няма да е кой знае каква.
Виж 525TDS си е друга работа

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
дам бе до колкото ми казват е 525 мотор пак сега незнам 4акам даните да доидат но ми се щеше да си го прехжърлиа заштото някакси неми се кара акула но пап жинаги мога да измисля нешти4ко засега благодаря мом4ета за помоща като доидат даните пак ще питам

7 мнения
• Страница 1 от 1