X5 E53 - навигация DVD за БГ

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

X5 E53 - навигация DVD за БГ

Мнение от vhcs » 28 Юни 2008, 7:47

Здравейте,

имам Х5 от края на 2002г. (без фейслифт) с навигация която обаче не бачкоти за БГ. Някой да знае от къде мога да се сдобия с DVD за България за този модел?

... предполагам навигацията е стандартна и би трябвали и в други модели около тая година да са с подобни системи.

Мерси предварително за съветите и помоща!!!

Поздрави
Алекс

Потребител
Аватар

Мнение от vhcs » 28 Юни 2008, 20:21

значи свалих ей тоя диск
http://thepiratebay.org/tor/3961141/BMW ... ern_Europe
ииии тръгна.

то хубаво тръгна ама картата е много ама страшно много рехава. Не ме питайте какво няма защото ще ми е по лесно да изброя в 10ината улици дето има. Та върви ама слаба работа.

Прерових форума и разбрах че DVD 2009-1 щяло да излиза с България и източна европа. Та някой да имам някаква информация дали е излязъл, дали върви и всичко е ОК, от къде да го взема и тн.

мерси предварително за отзивите !!!

Поздрави
Алекс

п.п. аз от години само БМВ карам и съм супер фен на марката ама тая Х5ца я имам от 2-3 месеца и направо ме размазва от кеф

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 29 Юни 2008, 16:34

vhcs написа:п.п. аз от години само БМВ карам и съм супер фен на марката ама тая Х5ца я имам от 2-3 месеца и направо ме размазва от кеф

Спор няма кой каквото ще да казва Х5 си е колата ... ;)

Относно навигацията колегата CheGevara е пуснал линк към сайт от който може да си закупиш диска :arrow: http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/bmw-ne ... garia.html
Като ти препоръчвам да изчакаш следващата версия, която според сайта ще излезе септември/октомври и ще бъде по-пълна и качествена от предходната.
Поздрави!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 30 Юни 2008, 16:06

колега в една тема само за това написах че има в дару кар за 600лв.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vhcs » 05 Юли 2008, 0:19

здр,

тая тема така и не можах да изровя - добър ли е диска и пордобрен ли е? ... или пак е ташак работа.

мерси за отговора предварително

Поздрав

Назад към Други модели