честито..
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Честито и от мен . Добре изглежда дано и от вътре е така , много без пробленми км.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
колега сподели със какъв агрегат е сладураната
ако можех да се кача
сместя и сляза от е30
и аз бих си взел
,ама за сега ще требе да се задоволявам със ОМРАЗНАТА е36
поне докато поотслабна 

ако можех да се кача

- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
4естито колега,а относно спането аз кат си взех първото бмв Е28 беше зимата февруари 2007 си взех едно одеало в багажника и след работа минавах за душ през нас зимах гаджето и като я закарам паркирах колата някаде зад блока или по близо до работата и си спах в нея,мислиха ме за луд ама си бех щаслив първата кола дет си купих сам ми беше се пак,4уството е страхотно2shae написа:Пожелавам ви на всички да изпитате усещането.Удоволствието е несравнимо.Не ми се слиза от колата,ама ме е срам да спа вътре.

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
ако питаш за колата я продадох щото зех е30 и ми трябваха пари и много ме е яд сега,а ако питаш за жената-избягаlubeto написа:и к'во стана с нея?

Здравейте колеги.
Нямам много време напоследък за форума,ама ще вмъкна няколко реда.
Е30-ката е с М20В20.Набор 89'.От София си я взех,от един чок патрон,който си я държеше в гаража в Драгалевци.Много упорито търсих из Германия ама все нещо не ме грабваше.
Голям зор беше,защото Е30-ки бол,ама точно такава дето да ми отговори на критериите все нямаше.Тука се намеси и Павката,който така да се каже ме ошамари и върна на земята в момента,в който вече бях се отказал от мечтата си и залитнах към Е36 с М50В20.
Незнам друг човек така да ми е помогнал в избора на колата.Винаги беше насреща да ми отговори понякога и на лаическите въпроси.
Понеже сега си сменям квартирата вече спах в колата.Към 2 и нещо през ноща снощи ми се прииска да си бях взел Е34.Довечера пак съм в нея.Хазяина ми с дузина майстори сменяха дограмата и са я олепили с хартии да не се отварят прозорците.естествено доволно бяха пушили от различни марки тютюни и не ставаше за живеене.Сутринта като се къпах едвам издържах.
По колата не съм правил нищо особено.Затъмнена е само отзаде,стоповете са червени изцяло.Предстои ми да си наредя музиката от Маздата на баща ми.След това нова броня,щото един прикрит голфаджия с червен Форд Ескорт спря в мене на светофара на кооперативния в Люлин.После надявам се шпер и дискове отзад.
Направил съм няколко обещаващи фотосесии на Е30-ката.Като ми остане повече време ще кача снимките.
Като впечатления от пътното поведение мога само да кажа:
Пътувах си преди 2-3 седмици до Димитровград - никой не ме изпревари.Посвикнах и вече на бимата и в завоите ми е крайно интересно.Винаги съм искал такава кола и съм изключително щастлив че я имам.
Няма по-уникална кола от БМВ Е30!!!
Е30-ката е с М20В20.Набор 89'.От София си я взех,от един чок патрон,който си я държеше в гаража в Драгалевци.Много упорито търсих из Германия ама все нещо не ме грабваше.
Голям зор беше,защото Е30-ки бол,ама точно такава дето да ми отговори на критериите все нямаше.Тука се намеси и Павката,който така да се каже ме ошамари и върна на земята в момента,в който вече бях се отказал от мечтата си и залитнах към Е36 с М50В20.
Незнам друг човек така да ми е помогнал в избора на колата.Винаги беше насреща да ми отговори понякога и на лаическите въпроси.
Понеже сега си сменям квартирата вече спах в колата.Към 2 и нещо през ноща снощи ми се прииска да си бях взел Е34.Довечера пак съм в нея.Хазяина ми с дузина майстори сменяха дограмата и са я олепили с хартии да не се отварят прозорците.естествено доволно бяха пушили от различни марки тютюни и не ставаше за живеене.Сутринта като се къпах едвам издържах.
По колата не съм правил нищо особено.Затъмнена е само отзаде,стоповете са червени изцяло.Предстои ми да си наредя музиката от Маздата на баща ми.След това нова броня,щото един прикрит голфаджия с червен Форд Ескорт спря в мене на светофара на кооперативния в Люлин.После надявам се шпер и дискове отзад.
Направил съм няколко обещаващи фотосесии на Е30-ката.Като ми остане повече време ще кача снимките.
Като впечатления от пътното поведение мога само да кажа:

Пътувах си преди 2-3 седмици до Димитровград - никой не ме изпревари.Посвикнах и вече на бимата и в завоите ми е крайно интересно.Винаги съм искал такава кола и съм изключително щастлив че я имам.
No time like the present.
ре
Както някои беше казал поредния пациент в нашата болница,4естито да ти е бмвто (слушаи повече песента на 6тия цилиндьр при 6500rpm)само бензин и много гуми на конци
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
Re: ре
jorofaceoff написа:Както някои беше казал поредния пациент в нашата болница,4естито да ти е бмвто (слушаи повече песента на 6тия цилиндьр при 6500rpm)само бензин и много гуми на конци
грешка баце,сушай го на 7000рпм и много гуми на телове,все пак сме колегиални

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
2shae написа:Здравейте колеги.
Като впечатления от пътното поведение мога само да кажа:![]()
ми ти от не каеш че си от Димитровград ами се прикриваш,като си писъл София в профила си ве

той и колегата Недко беше загледал едни е36,ама аз му викам стига със тея "кафеджийки"

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3