честито..

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 31 Май 2008, 19:42

Супер изглежда.Пожелавам ти да не ти създава ядове,пък аз продължавам също да събирам :uups: и чакам деня,в който и мен ще ме огрее :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 01 Юни 2008, 12:28

Пожелавам ви на всички да изпитате усещането.Удоволствието е несравнимо.Не ми се слиза от колата,ама ме е срам да спа вътре.
No time like the present.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 01 Юни 2008, 18:03

Честито и от мен . Добре изглежда дано и от вътре е така , много без пробленми км.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 02 Юни 2008, 0:49

честито :D
ТДС - Турбо Див Селянин

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 02 Юни 2008, 11:42

честито и много километри ти пожелавам :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 28 Юни 2008, 0:42

колега сподели със какъв агрегат е сладураната :D
ако можех да се кача :D сместя и сляза от е30 :D и аз бих си взел :D ,ама за сега ще требе да се задоволявам със ОМРАЗНАТА е36 :mhihi: поне докато поотслабна :mhihi:
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време

Мнение от sezo_ » 28 Юни 2008, 0:54

честито колега ! скоро и аз трябва да се сдобия с такава красавица ...
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 28 Юни 2008, 12:00

2shae написа:Пожелавам ви на всички да изпитате усещането.Удоволствието е несравнимо.Не ми се слиза от колата,ама ме е срам да спа вътре.
4естито колега,а относно спането аз кат си взех първото бмв Е28 беше зимата февруари 2007 си взех едно одеало в багажника и след работа минавах за душ през нас зимах гаджето и като я закарам паркирах колата някаде зад блока или по близо до работата и си спах в нея,мислиха ме за луд ама си бех щаслив първата кола дет си купих сам ми беше се пак,4уството е страхотно :D
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 28 Юни 2008, 13:06

и к'во стана с нея?

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 28 Юни 2008, 13:24

lubeto написа:и к'во стана с нея?
ако питаш за колата я продадох щото зех е30 и ми трябваха пари и много ме е яд сега,а ако питаш за жената-избяга :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 28 Юни 2008, 14:41

Здравейте колеги.
Нямам много време напоследък за форума,ама ще вмъкна няколко реда.
Е30-ката е с М20В20.Набор 89'.От София си я взех,от един чок патрон,който си я държеше в гаража в Драгалевци.Много упорито търсих из Германия ама все нещо не ме грабваше.
Голям зор беше,защото Е30-ки бол,ама точно такава дето да ми отговори на критериите все нямаше.Тука се намеси и Павката,който така да се каже ме ошамари и върна на земята в момента,в който вече бях се отказал от мечтата си и залитнах към Е36 с М50В20.
Незнам друг човек така да ми е помогнал в избора на колата.Винаги беше насреща да ми отговори понякога и на лаическите въпроси.
Понеже сега си сменям квартирата вече спах в колата.Към 2 и нещо през ноща снощи ми се прииска да си бях взел Е34.Довечера пак съм в нея.Хазяина ми с дузина майстори сменяха дограмата и са я олепили с хартии да не се отварят прозорците.естествено доволно бяха пушили от различни марки тютюни и не ставаше за живеене.Сутринта като се къпах едвам издържах.
По колата не съм правил нищо особено.Затъмнена е само отзаде,стоповете са червени изцяло.Предстои ми да си наредя музиката от Маздата на баща ми.След това нова броня,щото един прикрит голфаджия с червен Форд Ескорт спря в мене на светофара на кооперативния в Люлин.После надявам се шпер и дискове отзад.
Направил съм няколко обещаващи фотосесии на Е30-ката.Като ми остане повече време ще кача снимките.
Като впечатления от пътното поведение мога само да кажа: :mhihi:
Пътувах си преди 2-3 седмици до Димитровград - никой не ме изпревари.Посвикнах и вече на бимата и в завоите ми е крайно интересно.Винаги съм искал такава кола и съм изключително щастлив че я имам.
Няма по-уникална кола от БМВ Е30!!!
No time like the present.

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от щирлиц » 28 Юни 2008, 20:08

Както някои беше казал поредния пациент в нашата болница,4естито да ти е бмвто (слушаи повече песента на 6тия цилиндьр при 6500rpm)само бензин и много гуми на конци
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Re: ре

Мнение от KIM » 28 Юни 2008, 20:20

jorofaceoff написа:Както някои беше казал поредния пациент в нашата болница,4естито да ти е бмвто (слушаи повече песента на 6тия цилиндьр при 6500rpm)само бензин и много гуми на конци

грешка баце,сушай го на 7000рпм и много гуми на телове,все пак сме колегиални :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 28 Юни 2008, 20:47

2shae написа:Здравейте колеги.
Нямам много време напоследък за форума,ама ще вмъкна няколко реда.
Е30-ката е с М20В20.Набор 89'.От София си я взех,от един чок патрон,който си я държеше в гаража в Драгалевци.Много упорито търсих из Германия ама все нещо не ме грабваше.
Голям зор беше,защото Е30-ки бол,ама точно такава дето да ми отговори на критериите все нямаше.Тука се намеси и Павката,който така да се каже ме ошамари и върна на земята в момента,в който вече бях се отказал от мечтата си и залитнах към Е36 с М50В20.
Незнам друг човек така да ми е помогнал в избора на колата.Винаги беше насреща да ми отговори понякога и на лаическите въпроси.
Понеже сега си сменям квартирата вече спах в колата.Към 2 и нещо през ноща снощи ми се прииска да си бях взел Е34.Довечера пак съм в нея.Хазяина ми с дузина майстори сменяха дограмата и са я олепили с хартии да не се отварят прозорците.естествено доволно бяха пушили от различни марки тютюни и не ставаше за живеене.Сутринта като се къпах едвам издържах.
По колата не съм правил нищо особено.Затъмнена е само отзаде,стоповете са червени изцяло.Предстои ми да си наредя музиката от Маздата на баща ми.След това нова броня,щото един прикрит голфаджия с червен Форд Ескорт спря в мене на светофара на кооперативния в Люлин.После надявам се шпер и дискове отзад.
Направил съм няколко обещаващи фотосесии на Е30-ката.Като ми остане повече време ще кача снимките.
Като впечатления от пътното поведение мога само да кажа: :mhihi:
Пътувах си преди 2-3 седмици до Димитровград - никой не ме изпревари.Посвикнах и вече на бимата и в завоите ми е крайно интересно.Винаги съм искал такава кола и съм изключително щастлив че я имам.
Няма по-уникална кола от БМВ Е30!!!

ми ти от не каеш че си от Димитровград ами се прикриваш,като си писъл София в профила си ве :D
той и колегата Недко беше загледал едни е36,ама аз му викам стига със тея "кафеджийки" :mhihi: та той ме послуша и е било за хубаво,особенно като му гледам щастливата физиономия как сияе докато е във е30-ката :D
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

:)

Мнение от Rumburak » 28 Юни 2008, 23:31

Колега, честито!!! :clap: :ok: :bchug:
Само бензин да наливаш и яко гуми да пилиш....пък за връткането на задницата - знаеш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E30